Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA UWAGA !!!

BUDUJEMY CAŁY CZAS LECZ POTRZEBUJEMY WIĘCEJ BUDOWNICZYCH.

DOBRZE BUDUJESZ I CHCESZ NAM POMÓC.PISZ NA GG.(5397087)<-----właściwy

Opublikowano

@up

Czy smoka będzie można oswoić? A potem z ukrycia wypatroszyć i powiesić jego głowę przed domkiem? :P Nie nie, żartuję, będzie możliwość oswojenia i latania na nim (google: Dragon Mounts mod 1.3.2)

PS Chcę wejść na serwer popatrzyć co tam efee popsuł bez hubcika :PP

Będzie jakiś klimatyczny dekzdóre padzg?

Co przedstawia 2 ss na pierwszej stronie?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

nie polecam ekipa do dupy byłem budowniczym oni statek 3h póduj i wogóle mapa nie ogranieta

Pomogłem daj Like

Opublikowano

@up

Za to ty jesteś takim prze elo koksem ze świetną ortografią i rocznikiem 98 !

@kajsks

Ekwipunek

PS. Zaraz dam screen launchera

Opublikowano

Czy moderator mógłby dać warna PATRYK0709 za post @8up? Chciał zmylić czytających i prawdopodobnie stworzyć reklamę w reklamie. @2up Kto buduje statek 3h? To 30 min zajmuje (taki fajniejszy) Krytyka oczywiście nie jest dyskryminowana w tym temacie, ale powinna być wyłożona w inny sposób, a nie "nie grajcie, bo serwer jest do dupy". Jak się serwer nie podoba to wyjdź i nie mów nic, bo każdy powinien sam sobie swoje zdanie wyrobić. Usłyszałem ostatnio bardzo mądre słowa: "Bo swoja to swoja, a pożyczona to nie bardzo"

Opublikowano

@upPrzemocz Co cie to obchodzi, ile oni to budują ? Niech i 5 godziny budują byle by serwer wystartował, i był gotowy do eksploatacji przez graczy.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@wujaszek skoro więc oni rzeczywiście statek budują 3h, to aby serwer był gotowy na 27 powinni pracować 24/7 SERWER NIE WYSTARTUJE ZBYT SZYBKO JAK NASZA "EKIPA" BĘDZIE TO ROBIĆ W TAKIM TEMPIE! Btw. Coś mi się wydaje, że ekipę budowniczych trzeba przerzedzić. Nie będę wskazywał palcem, ale niektórzy nie umieją budować. Co chwilę regeny. Oni się uczą budować, a Happik musi się nimi cały czas opiekować i mówić, co jest źle, a co dobrze.

Opublikowano

ThePrzemocz98@

Mnie nie interesuje ile oni to budują tylko aby było zbudowane :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...