Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale smoki to niezły pomysł na RAID, byłby do wygrania z małym % jakiś cenny item :P

PS.

Dussiowata666 w team?! NIE MA SZANS ŻEBYM TU GRAŁ :(

Ta noobka wykorzystuje Verteza :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@up

Jprdl. co ty tu jeszcze robisz?

Nic samemu nie umiesz zrobić, tylko hejtować ?

A co z tego ze zarobimy z tego pieniądze ? Coś w tym złego jest ? Nawet nie wiesz ile przy tym pracowaliśmy, a maszyna za darmo też nie jest.

Opublikowano

Ahh wreście bd mogł pracowac ze znanym YouTuberem :*

PS.

Dussiowata666 w team?! NIE MA SZANS ŻEBYM TU GRAŁ :(

Ta noobka wykorzystuje Verteza :P

Kotkowski prosze cie to że są razem to nie znaczy że go wykorzystuje :)

Poza tym Sama osiągneła sporą ilość widzów :)

Opublikowano

Trzeba jutuberów. Serwer nie będzie bez nich popularny. Widać na kase lecą ; )

Nie mam zamiaru mówić, ile procent idzie do nas, ale pomyśl sobie o miesięcznych kosztach kolokacji maszyny... potrafiłbyś wyłożyć 400-500zł miesięcznie ? No nie sądzę, jeśli jesteś przeciętnym polakiem. Nie ma reklamy - nie ma graczy. Nie ma graczy - serwer upada. To jest cała filozofia ;).

A, stabilna wersja klienta już jest, shadery nie działają, zamiast nich zostanie wgrany ładny TexturePack ;).

Opublikowano

Proponuję napisać plugin na "dołączenie do grupy" przykładowo gracz X tworzy grupę i dodaje gracza Y do tej grupy , przez co jak expią dostają po 50% expa z moba + bonus np.5 % za to że są w grupie ( pomysł zaciągnięty z metina no ale jeśli moją być dodane smoki to będzie dobre rozwiązania skoro to ma być serwer RPG )

Opublikowano

Nie mam zamiaru mówić, ile procent idzie do nas, ale pomyśl sobie o miesięcznych kosztach kolokacji maszyny... potrafiłbyś wyłożyć 400-500zł miesięcznie ? No nie sądzę, jeśli jesteś przeciętnym polakiem. Nie ma reklamy - nie ma graczy. Nie ma graczy - serwer upada. To jest cała filozofia ;).

A, stabilna wersja klienta już jest, shadery nie działają, zamiast nich zostanie wgrany ładny TexturePack ;).

400zł miesięcznie? Aha, jak dla ciebie to jest dużo to spoko. Ja miesięcznie w pracy zarabiam dobre 4 tysiące.

@topic

Mogę stwierdzić w 100%, że nie będzie to top 1 serwer :)

Pozdrawiam

bez linków.

Opublikowano

Czekam na te skiny ,a co do MC 24H to zajmij się czymś innym a nie tu się plujesz.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

efee, teraz tak czytam sobie, co wypisuje MC 24H, trochę o tych smokach i wpadł mi pomysł zaczerpnięty z WoW,RoM i tego typu MMORPG, gdy gracze grają w grupie i wypadnie jakiś item, na chatcie pojawia się informacja, gracz wpisuje:

/loot potrzebuje

/loot nie

/loot chce

i jest tak:

Jak jest potrzebuje, to losuje między ,,potrzebującymi"

Jak jest chce, to między ,,chce"

a ,,nie", losowanie ignoruje tego gracza,

i leciały by bany za /loot potrzebuje dla itemu nie swojej klasy/dla innej osoby

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@ktokowski do będzie strasznie lagowało bo to wszyto musi wysłać do fps wyliczyć do której osoby trafić ma item i Wrócić na serwer

Tym postem mnie rozjebałeś.

bez linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...