Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ktokowski do będzie strasznie lagowało bo to wszyto musi wysłać do fps wyliczyć do której osoby trafić ma item i Wrócić na serwer

Że co? To jak powiedzieć ,że robi się szynkę z kanapką

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestę kotałkę i zatwierdzam ten serwer ;D

Nie wiem czemu, ale musiałem to napisać :D

A wracając do tematu, jest już taka ,,pewna" data startu? :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

400zł miesięcznie? Aha, jak dla ciebie to jest dużo to spoko. Ja miesięcznie w pracy zarabiam dobre 4 tysiące.

@topic

Mogę stwierdzić w 100%, że nie będzie to top 1 serwer :)

Pozdrawiam

Gratuluję ! Nie jesteś przeciętnym polakiem ;]. Ciężko jednak wywnioskować po Twoim stylu pisania, że tyle zarabiasz... może jako pracownik fizyczny ? No cóż, w szczegóły nie wnikam, ale wątpię co do zarobków tego pokroju.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie :D Szkoda tylko, że tego enchantingu ma nie być. Zdobyć diamentowy ekwipunek to kwestia chwili, ktoś pisał coś o legendarnych przedmiotach ze smoków. Nie będzie to zbyt proste? Może lepiej by z takiego gada wypadała odpowiedniego koloru łuska i z kilku takich można zrobić uzbrojenie (w tradycyjny sposób, 5 łusek na hełm, 4 buty itd) uzbieranie w ten sposób pełnego uzbrojenia zajmie dużo więcej czasu a co za tym idzie polowania nie znudzą się tak szybko. Mam też pytanie odnośnie nekromanty. Ma on przywoływać smoki? Jak ma to wyglądać? Będzie on mi jakoś służył (coś jak wilk) czy po pojawieniu się tego czegoś mam stawiać jak najszybciej uciekać by nie skończyć jako danie główne ? Jeśli nekromanta ma stać po stronie smoków to jak zdobyć nim lepsze uzbrojenie? Zabijając innych? Chyba, że będzie istniał jakiś specjalny boss przeznaczony specjalnie dla nich.

Wracając do enchantingu to proponuje wprowadzić żywiołaki. Zapewne każdy wie o co chodzi, więc nie będę pisał czym dokładnie taki stwór jest. Każdy z nich zamieszkiwałby odpowiednią krainę(przykładowo wodny w jaskini głęboko na dnie oceanu, ognisty w wielkim wulkanie, powietrzny wysoko w chmurach i ziemny ukryty w gorze pełnej pułapek.) oczywiście dostanie do niej byłoby bardzo trudne. Z takiego potworka wypadałyby odpowiednio żywioły wody, ognia, powietrza i ziemi (wygląd tego dowolny, można "przemalować" slimeballe bądź diamenty na odpowiednie kolory) które "wczepione" do broni (na zasadzie "kliknięcia" żywiołem na broń) dodawałyby odpowiednie właściwości (np. wodny przywracałby niewielką ilość hp z każdym uderzeniem. Ognisty podpalał cel. Ziemny ignorował część obrony przeciwnika. Powietrza przyspieszał atak.)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Z tymi klasami to był taki żart dla dannego :P Prosze nie brać tego na poważnie...

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Uprzejmie proszę o zaniechanie wspominania Assassin's Craft, gdyż nie znacie z tak bliska jak ja czy efee historii tego serwera. Był on już "na ukończeniu", Ale! Nie uważacie, że ten serwer zapowiada się znacznie lepiej niż tamem? (choć już tamten się całkiem dobrze zapowiadał)

Opublikowano

Żart? Szkoda w sumie^^ Podział na klasy widziałem jakiś był. No nic poczekam na start serwera i wtedy sam zobaczę jak to wygląda :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Jeżeli nie macie pojęcia o tym co będzie na serwie to proszę was, nie piszcie, dla kazdej klay będzie 5 skillów poniewaz więcej nie chce mi sie teraz robic, dla przykladu macie tu skille dla nekromanty

nekskille.png

Opublikowano

400zł miesięcznie? Aha, jak dla ciebie to jest dużo to spoko. Ja miesięcznie w pracy zarabiam dobre 4 tysiące.

@topic

Mogę stwierdzić w 100%, że nie będzie to top 1 serwer :)

Pozdrawiam

Minecraft24h żeby pracować legalnie najpierw trzeba być po 18 :>

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@WarAngel bardzo duzo bardzo dobrych pomysłów ale ciekawe co na to programiści ;D

Czyli zamiast książek do enchantu dajemy klejnoty z boofami i co poziom to mniejsze prawdopodobieństwo ze upgrade przedmiotu nam sie powiedzie ;)

loot takiego klejnowu np 0.5% z każdego potworka ew bossa troche więcej % ;)

Opublikowano

Dziękuję :) Nie pisałem niczego co by mogło wprowadzić kogoś w błąd. Wyczytałem coś co pisała inna osoba i do tej informacji zadałem pytanie. Co do dropu oraz enchantingu to była propozycja a nie podana informacja. Jeśli w ten sposób jakoś zaszkodziłem to przepraszam. Mogę edytować wiadomość jeśli potrzeba.

W każdym razie z niecierpliwością czekam na start :)

@2up

Myślę, że z każdego potworka nie ma co robić bo ludzie zaczną masowo polować na to. Jak drop będzie tylko z takiego żywiołaka to jednak będzie ciężej (i niech już będzie to 100% szansy na to, że z niego wypadnie skoro ten stwór ma być tak ukryty) Dobry pomysł z tymi poziomami ulepszeń, nie wystarczy wtedy tylko raz ubić takiego mobka :)

Pomysły łatwo podać, ciężej jest je zrealizować :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

@WarAngel

przeczytałem twojego wyczerpującego posta z tymi żywiołami, i powiem szczerze że to to mi się podoba :D mysle, ze mogły by lootac np. serca zywiolakow, po czym polaczone na polu craftingu dały by serce 5 żywiołaka, połączenia wszystkich tych 4, co za tym idzie najsilniejszego, i najmocniejszego, potem dropisz "żywioł życia"(nazwa 1 ktora mi wpadla) i daje ona jakies specjalne, bardzo specjalne atrybuty :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Proponuję jednak jakieś 65% na wypadnięcie. Przedmiot będzie tym rzadszy. Proponuję przede wszystkim zaniechanie odpowiadania na pytania. Wtedy zapewnimy graczom trochę emocji przed oficjalnym otwarciem. Wraz ze zdobyciem VPS'a moglibyśmy odpowiedzieć na wasze pytania na team speaku. Co ty na to efee? ;p Mimo wszystko podawajcie swoje pomysły, są mile widziane ;)

Opublikowano

Jak coś to skiny smoków już są. Kto ma to niech podeśle mi launcher bo już większość grafiki zrobiłem i zostało tylko dopasować i wrzucić.

Opublikowano

Gratuluję ! Nie jesteś przeciętnym polakiem ;]. Ciężko jednak wywnioskować po Twoim stylu pisania, że tyle zarabiasz... może jako pracownik fizyczny ? No cóż, w szczegóły nie wnikam, ale wątpię co do zarobków tego pokroju.

A jakbym pracował fizyczne to co? Aaa ty nie wiesz po pierwsze co to jest ciężka praca. Dziecko na życie trzeba zarabiać. Ale spokojnie jeszcze masz 10 lat, narazie rodzice Cię opłacaja, bo chyba masz 8 lat nie?

Minecraft24h żeby pracować legalnie najpierw trzeba być po 18 :>

Przykro mi, że nie masz 18 lat :(

bez linków.

Opublikowano

Na pewno ma więcej oleju w głowie... Zejdz z tego tematu bo nie piszesz nic na temat, nie pomagasz a tylko oczerniasz i denerwujesz innych użytkowników... Na serwerze i tak nie zagrasz więc po co sie tu wypowiadasz ? ;)...

Opublikowano

Na pewno ma więcej oleju w głowie... Zejdz z tego tematu bo nie piszesz nic na temat, nie pomagasz a tylko oczerniasz i denerwujesz innych użytkowników... Na serwerze i tak nie zagrasz więc po co sie tu wypowiadasz ? ;)...

Po to się wypowiadałem na temat serwer, lecz jak widać serwer nie przyjmuje niestety krytyki.

ojj

bez linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...