Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ALe takie do zabijania ? xD

Napisz mi na pw kiedy zaczynamy budowe mapy

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

KIedy start? Bo jestem chorry i nie mam co robić w domu

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A co do tych smoków to myślę wciąż nad tym, można by było zrobić coś w stylu endu i tam te smoki dawać, jedne lepsze, drugie gorsze itp

Opublikowano

A może jakieś góry , a tych górach jaskinie , a w nich smoki + jakieś skarbce których one pilnują ? :D

I by się robiło wyprawy z 5 osób bo jakiś skarb , lub artefakt.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Dobra to tak, zabieramy się do robienia tych smoków tylko Axero musi skończyć gildie, każdy smok będzie miał inną ilość hp, drop i teksture.

Opublikowano

@up

Na AssassinCrafta nie było sponsora, jakie masz podstawy żeby sądzić ze z tym tak samo będzie ? To by było bez sensu...

Opublikowano

efee kiedy start?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja bym widział na serwerze takei coś jak osiągnięcia np. osiągnij x lvl , zabij x danego moba , nabij x punktów życia itp. za nagrody mogła by być np. mała nagroda pieniężna

Opublikowano

Dobra to tak, zabieramy się do robienia tych smoków tylko Axero musi skończyć gildie, każdy smok będzie miał inną ilość hp, drop i teksture.

2 pomysły na smoki - sami wybierzecie jaki wybrać :D

1) Zrobić rasy smoków np : (od najsłabszej) zielone, szare , czerwone , czarne , białe i jakiś mega boss - żółty

każdy typ by miał inne staty ( zielony np 5000hp a szary juz 20000)

smoki tego samego rodzaju pilnują określonych skarbów ,np zielone złota w ilości od X do Y , białe jakichś magicznych broni , złoty jakiegoś super artefaktu.

2) Zrobić kilka różnych smoków ,np z 5 , nadać każdemu imię i napisać QUesty , żeby to nie było bezmyślne zabijenie smoków ,ale np jakaś historia. Można by też zrobić tak ,żeby z tymi smokami też się dało gadać :D

to by było fajne urozmaicenie.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

zrobie cos takiego, że na "polowanie na smoka" będzie trzeba chodzić w określoną liczbe osob i zeby dojsc do smoków też będzie trzeba sie namęczyć ;)

smoki będą w jaskiniach, między latającymi wyspami i gdzie mi tylko przyjdzie do głowy ;) moze w jakiejś zniszczonej wiosce ? ale to chyba już było na wielu serwerach ;p

Opublikowano

2 pomysły na smoki - sami wybierzecie jaki wybrać :D

1) Zrobić rasy smoków np : (od najsłabszej) zielone, szare , czerwone , czarne , białe i jakiś mega boss - żółty

każdy typ by miał inne staty ( zielony np 5000hp a szary juz 20000)

smoki tego samego rodzaju pilnują określonych skarbów ,np zielone złota w ilości od X do Y , białe jakichś magicznych broni , złoty jakiegoś super artefaktu.

2) Zrobić kilka różnych smoków ,np z 5 , nadać każdemu imię i napisać QUesty , żeby to nie było bezmyślne zabijenie smoków ,ale np jakaś historia. Można by też zrobić tak ,żeby z tymi smokami też się dało gadać :D

to by było fajne urozmaicenie.

Nie ma możliwości, aby gracz nie odkrył jakiegoś błędu z tymi smokami i zarabiał na tym mnóstwa serwerowej waluty. Tak jest z wszystkimi niekontrolowanymi rozwiązaniami.

Aktualnie nadal pracuję nad stabilnością Spouta, bo na razie jest niegrywalny (ok 50FPS z WSZYSTKIM na low).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...