Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP "Drugi serwer" jest na razie na etapie "Drugiego serwera" :D

SZUKAMY GRAFIKÓW, JAK SIE NIE ZGŁOSZĄ TO W CIĄGU 24 GODZIN ZACZNE DODAWAĆ GRAFIKI Z PAINTA! TO NIE BLEF!

Screeny:

20130122114137.png

20130123111035.png20130122114233.png

screen6.png

20130121124537.png

mca.png
  • Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwłaszcza, że link do paczki nie był podany.

Dalej szukacie budowniczych?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Nie powinienem źle pisać o serwerze na którym buduje ale to co tu sie wyprawia to jakaś komedia... Kilku z budowniczych jeszcze nigdy nie widziałem na serwerze, prace ida powolnie. A ponad połowa obiektów to budowle z mojego starego serwera... W takim tempie nie ma szans, żebyśmy się wyrobili.

Może ktos zna jakiś dobrych budowniczych którzy będą w stanie nam pomóc z budową mapy ?

Opublikowano

Nie umię się doczekać serwer z pewnością odiazdowy lubie ,kiedy na serwerze gra duzo osób i gramy na modach.

Jeżeli pomogłem daj like oraz kliknij na miniature poniżej:
cc3f830237433ec121773071f9901651.jpg

Opublikowano

@UP jakiś nieodorobiony Free build i weź wyjdź z reklamą z reklamą albo zrób swojego posta jeśli się nie boisz hejterów

Ps. Zmienilem posta żeby znowu nie dostać warna :D

Opublikowano

Raczej 27 wystartujemy z beta testami, szczerze mówiąc teraz obudziliśmy się z ręką w nocniku, jeszcze dużo do zrobienia zostało a mamy tylko 2dni...

Grafików w ogóle nie mamy, jest tylko jeden który potrafi tworzyć grafiki na przyzwoitym poziomie, tylko cudem jest doprosić się go o nie.

Budowniczych jest 20, z czego 5 tylko jakoś pracuje, tych którzy poświęcają wiecej czasu na budowe jest może z 2...

Z programistami sprawa ma się identycznie, jest nas tylko 3, z czego Veeper sie opier***a...

@Rokes16

Tak, bo pomysł na kanały na chacie jest tak oryginalny i unikalny, że tylko wy mogliście na niego wpaść, przecież wy jesteście tacy genialni, a cała reszta to deb**e...

mca.png
Opublikowano

Axivio myślę, że z mapa zdąże na czas. Kiedy przyjdzie ktoś robić npc ?

Efee zrób w paincie zarys launchera, gdzie maja byc przyciski, jakiej wielkosci itp. i mi to wyślij ;)

Opublikowano

Wystartujemy 27, tylko serwer będzie bardzo nie wykończony, lecz nudno myśle nie będzie, szybko będziemy robić kolejne patche żeby urozmaicić rozgrywke :)

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...