Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Nick:ApoxPL
  • Premium: Tak
  • Coś o sobie:

Jou, jestem Franek i myślę że całkiem nieźle gram w Minecraft. Interesuje się sportami walki (Sam uprawiam

^^)l dobrze buduje Armatki TnT

• Co mógłbyś robić:Mógłbym polować i budować armaty TnT.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Mam pomysł żeby TnT wybuchało z podwójną siła :D

27977928268506397210.png

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to mapa powinna być przygotowana zanim zbiorą się ludzie, albo chociaż w trakcie ich zbierania. Tak poza tym to po co przygotowywać mapę ? Wygenerować, trzepnąć ograniczenie na kilka tysięcy, by zbyt daleko się nie rozpierzchać i ew. proste permy dla rang "Biały i czarny". i to moim zdaniem wszystko. (plus jakiś antycheat)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

• Nick:mieczos
  • Premium: n
  • Coś o sobie Jestem osobą kreatywną. Gram w minecraft'a od alphy.
  • Co mógłbyś robić:Kopać
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B
  • Sugestie: Brak

76561198046924593.png
Opublikowano

Tak, jak na początku pojawiały się ciekawe zgłoszenia, tak teraz nie ma niemal żadnych interesujących.

W każdym razie. Uznajmy, że jesteśmy już gotowi rozpocząć z grubsza pracę nad samym serwerem.

Pewnie niedługo (Ale nie na pewno) będziecie mogli wejśćna wyznaczone IP, żeby się ze sobą po prostu zintegrować, zapoznać ze swoją grupą i tak dalej. Nie jetseśmy pewni, czy uda nam się zorganizować własnego TeamSpeaka, ale to nie jest prośba do Was, tylko informacja, że możliwe, że pozostaniemy przy komunikatorach IRC, mam na myśli Skype.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick: _Werus_
  • Premium: Owszem, posiadam premium.
  • Coś o sobie: Mam na imię Daniel (konto na mpc jest kumpla ;P) minecraftem zacząłem się interesować od hmm bety 1.3. Do wersji 1.4.7 grałem cały czas z większymi czy to mniejszymi przerwami. Nie raz miałem swój serwer +20/30 slot, a także mniejsze serwery żeby zabawić się w właśnie taki typ rozgrywki ze znajomymi. Jestem bardzo kreatywny, czasami gdy nudzi mi się na lekcjach rysuję projekty budowli na ostatnich stronach zeszytów a potem przelewam to do tejże wspaniałej gry minecraft ;). Wspominając te lekcje chodzę do Technikum na profil Technik Informatyk. Bardzo lubię nawiązywać kontakty z innymi ludźmi a już na pewno przy tak wspaniałej pracy nad wygraniem "wojny zamków".
  • Co mógłbyś robić: Jestem dość ogarnięty w sprawach hmm... "walki" w minecrafcie. Różnorodne mikstury czy enchantowanie to jest to co lubię :). Tak więc mógłbym polować aby zdobywać składniki. Walczyć także bardzo lubię, mam duże doświadczenie z serwerów SurvivalGames na które zdecydowałem się wchodzić po obejrzeniu bardzo fajnego o tym filmie. Mam dużo czasu także kopanie to też nie jest problem. Mogę się zająć tym co będzie dla mojej drużyny najbardziej potrzebne. Chce jak najbardziej przydać się drużynie a nie wchodzić na umówione walki i tylko brać ekwipunek zrobiony przez innych...
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Nie wiem w której jest miejsce, a widziałem że wyżej pisano o jednym wolnym. Tak więc zgłaszam się do drużyny w której jest miejsce.
  • Sugestie: Mogę zaoferować kanał na tsie z podkanałami. Na ten ts nie uczęszcza dużo osób, a kanał który oferuje dla obu drużyn i tak będzie zabezpieczony hasłem.

Wiem że zgłoszenie trochę spóźnione ale myślę, że jeśli się spodoba będzie dało się ze mną coś zrobić:). Dzięki za stracony czas na przeczytanie "CV" :D

Opublikowano

• Nick:Pr0sZ3K
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):Tak,ale rzadko uzywam
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!):Lubie sobie pograc na takich serwerach od czasu do czasu.Chodze do liceum,gram w mc rok ale dobrze go znam :P
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"):wszystko
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna):Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie):Nie mam pomyslow,wszystko jest idealnie dopasowane.

• Nick:Pr0sZ3K
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):Tak,ale rzadko uzywam
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!):Lubie sobie pograc na takich serwerach od czasu do czasu.Chodze do liceum,gram w mc rok ale dobrze go znam :P
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"):wszystko
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna):Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie):Nie mam pomyslow,wszystko jest idealnie dopasowane.

Opublikowano

• Nick: Shivalo
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać): Nie
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!): Lubie grac w pilke nozna. Grac w gry komputerowe ogladac filmy. Dobrze walcze i zapewnie wam niesamowito ochrone z moimi przyjaciolmi.Posiadam TeamSpeaka GG Skype wiec prawie zawsze bym byl na jakims programie na ktorym mozna sie skontaktowac.Nie chce wejsc na ten serwer poprostu i przeszkadzac innym tylko pomoc i pograc z wami : ).
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"): Moglbym Zajmowac sie wszystkim a najbardziej polowanie i walczenie
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna): Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie): Brak

PS. Jak ktos dednie to co sie dzieje :?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

• Nick: MMati99
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Co tem dużo mówić lubie oglondać filmy, uprawiać sport i grać na komputerze :)
  • Co mógłbyś robić: Chciałbym walczyć, polować lub kopać.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Chciałbym być w Białych ewentułalnie w Czarnych
  • Sugestie: Żadne

Mam nadziej że się dostane :) . Fajnie się zapowiada ten serwer :D

Opublikowano

• Nick:makos18
  • Premium: N
  • Coś o sobie: Jestem osobą miłą , pomocną , i dobra zabawę
  • Co mógłbyś robić: Wszystko kopać , polować , atakować .
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B chyba że niema miejsca to w C
  • Sugestie: Zadne

Czekam na odp z niecierpliwością.

Opublikowano

A tak na oko, kiedy będzie start?:D Bo już nie mogę się doczekać :P

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Podanie :

Nick: Pan_Farmer

przez przypadek klikłem wyślij :) Mój błąd

Podanie:

Nick: Pan_Farmer

Premium: Nie

Coś o sobie: jestem rozgarnięty w minecrafta gram od roku lubię grać w kosza :P i spędzam na dworze wiele czasu

Co mógłbyś zrobić: mogę być Farmerem i kowalem wojaczka średnio mi idzie

Drużyna w której chcesz być: Biała nie ma miejsc to czarna

Sugestie : Narazie nie mam żadnych

Czekam na odpis :)

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

• Nick:placek669
  • Coś o sobie: Jestem raczej osobą spokojną. Nienawidze cziterów i lubie ich gnębić.Jestem osobą ambitną jak coś zaczne to muszę to skończyć.
  • Co mógłbyś robić: Ja to jednak bardziej polować,walczyć :D
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarni
  • Sugestie: To pole pozostawie puste.

Opublikowano

• Nick:mazigazi181
  • Premium: Tak posiadam.
  • Coś o sobie:Jestem sympatycznym,miłym,doświadczonym w walkach i ambitnym graczem.
    Posiadam Mikrofon/Skype oraz Ts3 jeśli są potrzebne.W wojnach mam doświadczenie i umiem się klepać na PvP i nigdy nie uciekam z pola bitwy ;) .Jestem dobrym Alchemikiem znam każdy przepis na każdą Miksturke ;) .
  • Co mógłbyś robić: Przeważnie się bije ;) .Więc Walcze ;) [Zajmuję się też RedStone] ;) .
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Chcę uczestniczyć w Drużynie Czarnej.
  • Sugestie:Tu oto będzie pusto :D

Opublikowano

• Nick:adek19999
  • Coś o sobie: jestem adam mam 14lat mieszkam w poznaniu lubie mineraft i cs'a
  • Co mógłbyś robić: Kopać
  • Drużyna, w jakiej chcę być: C
  • Sugestie: Zrobienie białej i czarnej rangi ustawienie graczą np Black dróżnyna to czarny nick

.

Opublikowano

Nick:Cersu

Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)

Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) - Jestem Dawid mam 19 lat. Ogarniam, Nie lamie ;)

Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Kopać Oraz Walczyc

Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) B

Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Kiedy dokladnie to ma byc ;) ?

81187531349864593714.jpg

Opublikowano

1. Nick: vKapseLv,

2. Wiek: 15,

3. Premium: Nie,

4. Coś o sobie: Jestem kreatywny lubie wyzwania. Łatwo się dogaduje z innymi . W MC gram już ponad 2 lata. Jestem dobrym budowniczym jak i dobrym projektantem,

5. Co mógłbyś robić: Budować, mógłbym być strategiem drużynowym i inżynierem podczas bitew, oblężeń czy obrony zamku,

6. Drużyna:Biała,

• Sugestie: -BRAK-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nik: TheDarco

Premium: Nie

Coś o sobie ::

Jestem miłą i przyjazną osoba , która lubi rywalizacje i walkę , z minecraftem mam styczność dłuższy czas (ok , 2,5 roku), lubię grac , rozmawiać i spotykać się z kolegami/koleżankami , niestety nie umiem pisać wiele o sobie gdyż jestem bardzo skromny i nieśmiały , lubię poznawać nowe osoby :D

Co mogę robić:

Ja mogę wszystko ,kopać , bić się , budować , co bd trzeba mogę spróbować załatwić

Drużyna: Biała oznacza czystości

Sugestię:

Nie posiadam , gdyż jeszcze nie gram , wszelkie pomysły wymyślam na gorąco

Opublikowano

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

• Nick: Neostr
  • Premium: Tak, posiadam.
  • Coś o sobie: Mam na imię Tomasz i mieszkam w woj. Małopolskim. Lubię różne sporty np. siatkówkę. Nie griefuje, cheatuje i przeszkadzam. Jestem bardzo pomocny. Gram w Minecraft'a od 2,5lat.
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym zostać farmerem, kowalem, rycerzem.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Białych.
  • Sugestie: Czy mógłbym być w dróżynie z graczem VeNerCe.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Opublikowano

• Nick: VeNerCe
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Jestem miłą i przyjazną osoba , która lubi rywalizacje i walkę . Gram juz Minecraft'a juz ok. 1.5 lat .
  • Co mógłbyś robić: Chcialbym zostać farmerem,obroncą,rycerzem,
  • Drużyna: BIAŁA
  • Sugestie: Mogbym byc w druzynie z Neostr.

Opublikowano

Nick: jaga13

Premium: Tak

Coś o sobie: Bardzo dużo czasu spędzam nad Minecraft'em, jestem ogarnięta. Lubie poznawać różnych ludzi i pogadać z nimi. Chętnie pomagam i gram na tego typu serwerach.

Co mógłbyś robić: Walczyć, Kopać (obojętnie co, wypełnie każde zadanie jakie mi dacie, albo chociaż się postaram).

Drużyna:Obojętnie, ale raczej Biała :)

Sugestie: Mogłby być jakiś Skype, bo TeamSpeak'a ma mniejsza liczba osób.

Opublikowano

• Nick: LepszyKolumb
  • Coś o sobie: Ogarniety 3-click na myszce co daje mi przewage na pvp! Ogarnięty ładnie buduje. Nie na jednym serwerze byłem budowniczym.
  • Co mógłbyś robić: walczyć, polować, kopać.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojętnie
  • Sugestie: Posiadam mikro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...