Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick:SuperSmyQ
  • Premium: N
  • Coś o sobie: Jestem porządnym graczem na serwerach frakcje. Dobrze komunikuję się z członkami, pomagam w różnych sporach i podpowiadam na temat budowy obrony , wojen.
  • Całkiem dobrze idzie mi strategowanie wojen . :)
  • Co mógłbyś robić:Mógłbym walczyć (specjalizuje się łukiem) oraz mógłbym budować strefy ochronne itp. Lubię także armaty TnT :)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B
  • Sugestie: Jak dla mnie serwer puki co dobrze się trzyma , lecz jakby co to zrobił bym sms shopa w którym można by zakupywać przedmioty do guild , a pieniądze przeznaczył bym na dokup slotów , aby wiecej osób mogło się bawić . :)

Opublikowano

Podanie:

• Nick:
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)

Możecie się nie dostać do drużyny, jaką wybierzecie, ale z pewnością będzie to brane pod uwagę.

Proszę nie pisać "Obojętnie" lub wymijać temat, bo podanie zostanie odrzucone.

Zasady:

• Na początku 5 dni pokoju - Rozbudowy baz i zbierania. Potem 5 dni włączonego PVP i znów 5 dni pokoju.
  • Zamki muszą być zbudowane na ziemi, nie mogą latać, pływać, być pod ziemią etc.
  • Aby być przyjętym, konieczna jest możliwość rozmów na TeamSpeak'u!
  • Zamek nie może być z bruku, desek i podobnych, "tanich" materiałów.
  • Zamek to nie budowla 10x10, tylko faktyczna "baza" otoczona murem.
  • Drużyna to drużyna. Zakaz budowania domków i ukrywania skrzynek i "własnych" przedmiotów.
  • Nie róbcie NIC przeciw swoim i stosujcie się do zdania ogółu! Stanowcze "NIE" outsider'om!
  • (Dla jasności) Administracja nic nie daje! (Są ZUPEŁNIE jak normalni gracze!)

Uwaga! Byle jak wypełnione zgłoszenie będzie odrzucane! Macie zrobić na sobie naprawdę dobre wrażenie! Wiek nie ma znaczenia, jeżeli jesteście ogarnięci i potraficie się zachować i stosować proste zasady, które się Wam narzuca.

Przyjęci:

Drużyna BIAŁA:

- Rezor111 (Admin)

- Liloon

- Desnus

- Donayo

- Viezzel

- fd150

- Prelude

- _Werus_

Drużyna CZARNA:

- Ninta

- _Pitbull_

- NeBeK

- AjdzorPL

- Prezyk

- Wenelan

- cedrik_steam

- michji

IP, data i godzina otwarcia będą podane "w praniu", to jest w najbliższym czasie.

Teraz będziecie musieli poczekać, bo nasz główny Admin jest nieobecny, na feriach.

Otóż za mapę właśnie się zabieram. Nie spodziewajcie się jednak nic wielkiego.

Podanie:

• Nick:
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)

Możecie się nie dostać do drużyny, jaką wybierzecie, ale z pewnością będzie to brane pod uwagę.

Proszę nie pisać "Obojętnie" lub wymijać temat, bo podanie zostanie odrzucone.

Zasady:

• Na początku 5 dni pokoju - Rozbudowy baz i zbierania. Potem 5 dni włączonego PVP i znów 5 dni pokoju.
  • Zamki muszą być zbudowane na ziemi, nie mogą latać, pływać, być pod ziemią etc.
  • Aby być przyjętym, konieczna jest możliwość rozmów na TeamSpeak'u!
  • Zamek nie może być z bruku, desek i podobnych, "tanich" materiałów.
  • Zamek to nie budowla 10x10, tylko faktyczna "baza" otoczona murem.
  • Drużyna to drużyna. Zakaz budowania domków i ukrywania skrzynek i "własnych" przedmiotów.
  • Nie róbcie NIC przeciw swoim i stosujcie się do zdania ogółu! Stanowcze "NIE" outsider'om!
  • (Dla jasności) Administracja nic nie daje! (Są ZUPEŁNIE jak normalni gracze!)

Uwaga! Byle jak wypełnione zgłoszenie będzie odrzucane! Macie zrobić na sobie naprawdę dobre wrażenie! Wiek nie ma znaczenia, jeżeli jesteście ogarnięci i potraficie się zachować i stosować proste zasady, które się Wam narzuca.

Przyjęci:

Drużyna BIAŁA:

- Rezor111 (Admin)

- Liloon

- Desnus

- Donayo

- Viezzel

- fd150

- Prelude

- _Werus_

Drużyna CZARNA:

- Ninta

- _Pitbull_

- NeBeK

- AjdzorPL

- Prezyk

- Wenelan

- cedrik_steam

- michji

IP, data i godzina otwarcia będą podane "w praniu", to jest w najbliższym czasie.

Teraz będziecie musieli poczekać, bo nasz główny Admin jest nieobecny, na feriach.

Otóż za mapę właśnie się zabieram. Nie spodziewajcie się jednak nic wielkiego.

-nick ffd

-wiek 11

-obecnie nie

-coś o sobie lubię grać na kompie dużo czasu spędzam przy fps`ach i rpg`ach .lubię mincrafa.lubię być snajperem i jestem ogarnięty

-co mógłbym robić strzelać z łuku (jakoś mi to wychodzi)walczyć i jakoś radzę sobie z redstonem

-Drużyna mój ulubiony to czarny ale może i być biała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...