Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick: NeBeK
  • Premium: Tak
  • Coś o sobie: Co by tu napisać? Chodzę do gimnazjum, raczej problemów w nauce nie mam (Dobre oceny, tylko jedna trója - za moje lenistwo :>). Chodzę także do szkoły muzycznej (Na gitarce sobie pogrywam). W minecrafta gram od dwóch lat. Oprócz MC, pogrywam sobie w WarZ. Ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Nie jestem typem człowieka, który strzela focha za byle co. Nie cierpię cheaterów, i ludzi, którzy nie trzymają się nawet tych najprostszych zasad.
  • Co mógłbyś robić: Jak najbardziej budować i kopać, no i gdy będzie potrzeba - Bronić naszego zamku :>
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Dodanie terenów "przyjaznych". Będzie można tam sobie pójść, nawet w trakcie wojny, bez obaw, że ktoś nas zabije. I tereny poza zamkiem - jakieś domki (Nie musi nikt w nich mieszkać)

Oczywiście posiadam TS'a i sprawny mikrofon...

Opublikowano

A co z moim podaniem? xD

Jak mówiłem już wcześniej innym - nie odpowiadam na takie pytania C:

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Można wiedzieć, przez ile by ta edycja servera trwała?

Planowany jest miesiąc. Sama gra pokaże, czy trzeba mniej, czy więcej.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Macie strone serwera? Teamspeak własny?

Strona serwera? Na jednorazowy projekt wojen gildii?

TeamSpeak będzie, ale dopiero, jak będzie pewne, że serwer będzie miał szansę bytu.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick: Legacy_3D
  • Coś o sobie: Mam 15 lat gram w wiele gier począwszy od sandboxów po różne fpsy i rpgi. Na co dzień gram w piłkę nożną.
  • Co mógłbyś robić: Expić i enchantować rzeczy dla drużyny oraz zająć się pvp.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: CZARNA
  • Sugestie: Byle by była ogarnięta zgrana drużyna
  • ( Mam ts3 ,skype , słuchawki mikrofon i mózg )

A tak to kiedy będą "wyniki"?

Opublikowano

Nick: MinecraftFresh

Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) Nie posiadam :)

Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Nazywam się Sebastian z natury jestem osobą spokojną ogarniętą więc problemów nie sprawiam. Jestem Kreatywny w budowaniu, Posiadam ogromną wiedzę na temat minecrafta.

Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Oczywiście Budowanie i wymyślanie strategii obronnych .

Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Biała

Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Obecnie nie ma się do czego przyczepić jedynie co mnie niepokoji to orginalnośc pomysłu gracze są zmęczeni graniem cały czas w ten sam typ rozgrywki jednak uwielbiam Starcia między 2 drużynami

Myślę że moje podanie bedzie pozytywnie rozpatrzone i czekam na wyniki :)

Opublikowano

• Nick: Dzikimacior
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) Nie mam premium
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Mam na imie Patryk, mam 16 lat. Interesuje sie pilka nozna, siatkowka, oraz komputerami. Jestem mily, kulturalny i sympatyczny ;)
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Wszystko.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) biała
  • Sugestie: aby byla w miare ogarnieta druzyna ;D

Opublikowano

7 pewniaków i 11 osób, które mają szanse.

Pamiętajcie, że jeśli pojawią się ładniejsze zgłoszenia, te jedenaście osób będzie wypartych i wypadnie.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Nick: Deja Vu

Premium: Nie

Coś o sobie: Jestem miłą, uczciwą osobą z pęłną kulturą i należytym zachowaniem. Sztywny też znowu nie jestem i lubię się pośmiać z innymi z grania :) Mogę też pogadać na TS3 jakby co i wkońcu zagrać ten pierwszy raz w takie coś :D

Co mógłbyś robić: walczyć, kopać, budować

Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna

Sugestie: Mógłby być jakiś wspólny teren, na którym by się zbierało wszystkie materiały i off pvp. Nazwy graczy na servie ukryte, dzięki czemu można przeprowadzić zasadzkę :P NP. idzie grupka wrogów a zza rogów wyłaniają się wrogowie.

Opublikowano

• Nick: opos2411
  • Coś o sobie: Moje hobby to militaria głównie z okresu II wojny światowej, a szczególnie czołgi. Ubóstwiam słuchać muzyki szczególnie metalu i rocka (podczas grania w minecraft słuchanie jest jak najbardziej możliwe :) )
  • Co mógłbyś robić: mógłbym polować, lecz wolę walczyć ( dobrze strzelam z łuku )
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała ( Jak by coś może być i czarna )
  • Sugestie: Czy jeśli dajmy na to biała drużyna wygra, to dostanie nagrodę a czarna karę ?

00124127_000.jpg
Opublikowano

Mam pytanko :)

Można by tak przenieść 1 admina do drużyny przeciwnej ?

W jakim celu?

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick:Grentch
  • Premium: tak
  • Coś o sobie: Wiec tak, mam na imie Adrian mam 14lat. Chociaz jestem młody to potrafie się ogarnąć i jeśli się za coś wezme to nie odpuszcze.
  • Co mógłbyś robić: Walczyc nawet pięściami na diaxowego, oraz budować.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojętnie
  • Sugestie: Żadne

Opublikowano

• Nick: AjdzorPL
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):T
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!).Mam na imię Igor i jestem z wlkp. W minecrafta gram od bety 1.1 (?), z kilkoma przerwami ;). Oprócz minecrafta gram jeszcze w battlefielda 3. Ostatnio wróciłem do gry i szukałem serwera wojny gildii najlepiej z WH, no i znalazłem ten :>. Posiadam sprawy mikrofon i TS/mumble/ventrillo/skype cokolwiek będzie potrzebne ;d.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"):Mógłbym budować,kopać,walczyć. Robiłbym to, co akurat byłoby dla mojego królestwa w danej chwili najbardziej potrzebne ;].
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna): Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie): Może jakieś wymagania wiekowe typu 13/14 +?

Opublikowano

Poprostu myślę że tak bd lepiej Tak symetrycznie :)

Wtedy admin bedzie Wodzem Drużyny :)

W sumie jest tylko jeden Admin. W sensie Rezor. Ja się dopisałem tylko dla zasady i szpanu.

Żartuję, ale ja nie zamierzam dowodzić drużyną, a wiem, że Rezorowi zależy na drużynie Białej.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick: Ice0Skater
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) No to tak... Interesuję się informatyką i lubię grać w piłkę nożną. Mam na imie Norbert mam 14 lat i chodzę do 2 gimnazjum. W przyszłości chcę zostać Informatykiem... xDD
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") wałczyć :3
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) obojętnie mi ;p
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) ehhh;/ nie mam pomysłów ;p

Opublikowano

• Nick: WcisekPL
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) : Tak
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) : Jestem Jakub lubię grać w minecraft, znam go na wylot. Lubię bawić się redstonem i budować, lecz nie lubię zbierać materiałów :X. Mam 14 lat jestem ogarnięty i umiem JĘZYK POLSKI.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") : Mógłbym polować/walczyć/budować.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) : Biała
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) : Brak.

Opublikowano

Nick:Forceta12

Premium:Nie

Coś o sobie:Nie lubie griffować.Jestem ogarniety.Gram w piłkę nożna i minecraft ;D!

Co mógłbyś robić:Umiem ładnie budować.Polować i robić farme generator cobla itd ;D

Drużyna, w jakiej chcę być:Czarna

Sugestie:Brak

Opublikowano

• Nick: KerzaduPL
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Jestem Michał mam 14 lat jak wyżej widać Interesuje sie minecraftem oraz grafika komputerowa Uwielbiam wspólpracowac oraz dązyc do zwyciestwa mojej druzyny interesuje sie takze Piłka nożna w Minecrafta gram dość długo lecz miałem też długa przerwe
  • Co mógłbyś robić: Wszystko :). Najbardziej lubie walczyc oraz pracowac jako górnik
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojetnie
  • Sugestie: Miejsce wojny tzn porozwalany teren wszedzie wszystko plonie(Netherrack) Jakies ploty , zniszczone wieze. Oraz miejsce do handlu

Zbieram minusy

Opublikowano

• Nick: Pacmenie
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Trzymam się zasad moralnych panujących na serwerze. Jestem tzw. "ogarnięty", inteligentny i rozważny.
  • Co mógłbyś robić: Kopać/Walczyć/Nagrywać
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie: Ruiny, miejsce/a gdzie jest ogień.

Mam TeamSpeak/Skype

Opublikowano

Nick: Korhe :D

Premium: W 100% posiadam.

Coś o sobie: Jestem fanem Minecrafta, cieszy mnie każda chwila spędzona w grze.

Co mogę robić: Wszystko od kopania po fajtowaniee :D

Drużyna: Hmm, nie ważne do jakiej mnie dacie, bo na pewno się przydam :)

Sugestie: Wszystko mi się bardzo podoba. Więc nie mam uwag :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...