Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Nick:DjKamcio
  • Premium: Posiadam
  • Coś o sobie: Lubie grać w MC Gram już prawie 5la. Kocham servery Hardkor/Survival ale najbardziej Wojny Gildi ponieważ lubie atakować zamki/lub bronić. Tak poza tym lubie grać w noge/jezdzic na rowerze.
  • Co mógłbyś robić: walczyć[kocham nawalać]
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie: Po ile osób bedzie walka? Co dostaniemy na początek? Czy bedziemy sami budować Zamek Własny?

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick: Thoruss12
  • Premium: Nie Mam ;/
  • Coś o sobie: Lubię Grac w mc Nie boję się rozmawiać z ludźmi na ts3/Skype Potrafię budować (Znaczy nie stawiać wielkich klocków) itp. :D
  • Co mógłbyś robić: Kopanie scinanie budowanie planowanie zamku walka w pierwszych szeregach :D
  • Drużyna: Myślę że CZARNA !!! :D
  • Sugestie: Zapowiedź mi się podoba i myślę że serwer spełni moje oczekiwania i będzie jeszcze większa zabawa niż na K-M

77t6t46t7fnz.jpg

Opublikowano

• Nick:Pro121
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać): Nie mam
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Nazywam się Mateusz mam 16 lat jak u góry widać. Lubię grać w piłkę siatkową oraz w piłkę ręczną. Na serwerze siedział bym tygodniowo szkolnym po 3h, a w weekend zawsze długo ;)
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"): Wszystko, ponieważ dla mnie to bez różnicy czy będę kopać czy polować. Będę współpracować z drużyną.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna): Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Brak pytań. Liczę na szybki start i pomyślne zaakceptowanie mojego zgłoszenia.

--------------

Pro121

Opublikowano

Mam informacje.

Wróciłem, będzie survival kilka dni przed startem, który ma 3 cele.

1. Zapoznanie się

2. Wybranie wodza czarnych

3. Zgłaszanie bugów, błędów itp.

Reszte powiem wam później ;)

Opublikowano

Twierdzę, że stały okres walki jest bezsensowny biorąc na uwagę podane kilka postów wyżej argumenty. Chodzi po prostu oto by właśnie została ustalona jakaś rama czasowa wojny, aby Ci którzy mają okrojoną możliwość wejścia na serwer (mam na myśli to, że jakby był cały czas "okres wojny" to praktycznie od rana do wieczora ktoś by musiał pilnować zamku) ​wiedzieli o której się zjawić i kiedy sobie zarezerwować czas. Także nie wiem gdzie dopatrzyłeś się tego jakobym był przeciwko wyznaczaniu godzin wojny...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Twierdzę, że stały okres walki jest bezsensowny biorąc na uwagę podane kilka postów wyżej argumenty. Chodzi po prostu oto by właśnie została ustalona jakaś rama czasowa wojny, aby Ci którzy mają okrojoną możliwość wejścia na serwer (mam na myśli to, że jakby był cały czas "okres wojny" to praktycznie od rana do wieczora ktoś by musiał pilnować zamku) ​wiedzieli o której się zjawić i kiedy sobie zarezerwować czas. Także nie wiem gdzie dopatrzyłeś się tego jakobym był przeciwko wyznaczaniu godzin wojny...

Zadowoli Cię ograniczenie walk do godzin popołudniowych?

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick: kompot999
  • Premium: Tak
  • Coś o sobie: Dobrze się bije w mc. Będę mógł często grać na serwerze. Jestem ogarnięty, nie krzycze do mikro.
  • Co mógłbyś robić: Moge robić wszystko. :D
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Żadne :P

Opublikowano

Myślę, że nawet wyłączanie tego "okresu wojen" na noc by starczyło. Ale oczywiście byłoby jeszcze lepiej gdyby właśnie odbywało się to w godzinach popołudniowych... :)

Opublikowano

Podanie:

• Nick: BassirV13
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Jestem osobą kreatywną. Gram w minecraft'a. Chciałbym zabawić się w zgranej drużynie. Bardzo lubie tworzyć
  • Co mógłbyś robić: Kopać, Walczyć, nagrywac na YouTube
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojętne
  • Sugestie: Dodanie modów technicznych

Opublikowano

• Nick:Viperek994
  • Premium: Mam
  • Coś o sobie: Lubie grać w gry typu minecraft.Jestem speedcuberem (czyli układam kostke rubika na czas). Interesuje się sportami zimowymi i letnimi. Lubie budować.
  • Co mógłbyś robić: Wszystko :D
  • Sugestie: Narazie nie mam.

Opublikowano

• Nick:tuptuus
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):Nie :(
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!):Jestem pomocny i pracowity.Lubie grac w minecrafta a jeszcze bardziej na serwerze z druzynami bo lubie wspolpracowac.Interesuje sie komputerami i sportem
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"):moglbym kopac i oczywiscie walczyc
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna): chcialbym byc w drużynie białej
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie):narazie nic :D

Opublikowano

Jakiś termin otwarcia by może już był ?

Jakiś Ty upierdliwy. Bez urazy, słusznie, że pytasz.

Piątek start Dwóch Zamków, a w środę spodziewajcie się survivala.

Godziny jeszcze dojdą, bo muszę ustalić z Rezorem.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Taka moja natura. Jak się angażuje to, albo na 100%, albo wcale.

Poza tym nie ja jeden chciałem to wiedzieć....

I słusznie. Przecież nie mam Ci tego za złe.

Godziny podam w najbliższym czasie.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Mogę Wam wysłać SS spawnu. Jest dość skromny, zbudowany z cegieł kamienia i bruku (Nie krzyczcie, ale po prostu musiałem w tym wszystkim użyć tych nowych "płotków" z cobbla, a jako jedyny dotatek z ów materiału wyglądałyby dziwnie)

No to SS spawna:

20130121173210.png

I SS monumentu (Do uzupełnienia 40 bloków żelaza, 20 złota i 10 diamentu):

20130121173408.png

Opublikowano

• Nick:xavierxminecraft
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)NIE
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)Mam na imię Sergiusz pochodzę z Wielkopolski. Moje hobby to minecraft terraira sport ... Jestem ogarnięty umiem dobrze ortografie i myślę ,że to wystarczy :>.
  • Co mógłbyś robić: Walczyć ,kopać i rąbać :>
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Biała
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Ogarnięci . Umiejący ortografie :D

//

Opublikowano

• Nick:TrickAM <3
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)-Nie ale zamierzam zakupić ;)
  • Coś o sobie: -Lubie grać w nogę grywałem w klubie. W mc gram dla przyjemności a tak to gram na ps3 w Bf3 i Fife 12 :)
  • Co mógłbyś robić: Bedę niezłym łucznikiem i wojem jak bezie trzeba to będzie kopał :rolleyes:
  • Sugestie:Żeby nie było znowu żadnych pluginów typu Lwc, World Gaurd po prostu czysty hardcore

Nick z gry:Trick <3
Dlaczego ty a nie kto inny:Bo jestem kreatywny :)
Lubisz współprace:Oczywiście <3

Masz Mikrofon:Tak ^_^
Masz ts/skype:Tak :D
Jesteś ogarnięty?:Jasne :P

Opublikowano

Nick: GoToHeaven123

Premium: Nie (jesli ma to znaczenie, to prawdopodobnie bd mial premium w marcu [14 urodziny]

Coś o sobie: Na imie mi Kuba. Lubie grac w sportach druzynowych i na kompie, zwlaszcza w mc, ale tylko na serwerach, przez co sadze, ze bede umial zgrac sie z innymi i pomagac kazdemu. Uwielbiam grac na serwerach factions. Nie toleruje skrzynek "wlasnych" i ownerow (tj. przywatnych terenow w gildii danego gracza). Sadze, ze jesli gildia-to gildia, czyli w kupie i nikt nikomu na zlosc nie robi. Mimo tego, ze mam 13 lat, to staram sie ogarniac i nie zachowuje sie jak moj typowy rowiesnik- czyli gimbus. Bardzo zalezy mi, abym gral na tym serwerze, bo od dawnego czasu szukam wlasnie czegos takiego. Jesli taka informacja jest wazna, to gram od wersji BETA 1.3, a na multi od BETA 1.5.

Co mógłbyś robić: Kopac, uwielbiam kopac i chetnie bym to robil. Ponadto znam podstawy redstone i prostrze mechanizmy (glownie pulapki). No i oczywiscie walka, a najchetniej rola lucznika.

Drużyna, w jakiej chcę być: Biali.

Sugestie: Brak.

TS, skype i mikro: posiadam.

480d22ad23a4ad0dda1394147f7853ba.jpg <------Zbieram diaxy ;D klikajcie!!!

Opublikowano

Nick:FreeVsMinecraft

Premium: Nie

Coś o sobie: Nazywam się Darek . Mam 15 lat , interesuje się piłką nożną jak i serwerami Minecraft.

Co mógłbyś robić: Walczyć

Drużyna, w jakiej chcę być: Biała

Sugestie: Brak sugestii

Opublikowano

• Nick: mega444
  • Wiek: 13, ale jestem na tyle ogarnięty, że niektórzy się mnie pytają czy nie mam przypadkiem 15/16 ;p
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Nazywam się Krzysztof, mam 13 lat, ale jestem ogarnięty. Lubię grać w piłkę najlepiej według mnie gram na bramce. Gram w Minecraft prawie od początku (Od 25 sierpnia, 2009 roku).
  • Co mógłbyś robić: Walczyć i kopać, jestem dobrym snajperem
  • Sugestie: Niestety nie mam ;/

Opublikowano

• Nick: Piciu103
  • Premium: T
  • Coś o sobie: Bardzo lubię grać w minecrafta. Jestem ogarnięty i można mi zaufać ;] Jestem miły i nie kłamie
  • Co mógłbyś robić: Co mi dacie to będe robił
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojętnie
  • Sugestie: Aktualnie nic

GZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...