Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Nick: Emm_x3
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) T
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Jestem fajnym szalonym dwunastolatkiem z fajnym humorem i fajnymi kawałami. Lubię byc obleganym przez tłumy. Jestem fanem rapu. Kocham minecrafta za jego piękno. Jestem graczem zespołowym. Lubię historie. Jestem przyjazny.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Moglbym robic wszystko
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Czarna

xxxxxxx

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podanie:

• Nick: Rafał
  • Premium: Tak
  • Coś o sobie: Jestem osobą kreatywną. Gram w minecraft'a od alphy. Chciałbym zabawić się w zgranej drużynie.
  • Co mógłbyś robić: Kopać, Walczyć, Streamować live nasze bitwy (KOMP Z NASA)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojętne
  • Sugestie: TeamSpeak serwer z rangami Black i White

Opublikowano
  • Nick:Ninta
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):Nie
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!): Cóż, lubię czytać książki, oglądać filmy, i grać w gry komputerowe. Nienawidzę cheaterstwa, i ludzi którzy myślą, że są super i w ogóle. Znam zasady ort, i umiem się zachować, lubię pracować w grupie.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"):Kopać surowce, budować i walczyć.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna):Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie):Puki co żadne :)

Zasad ortografi chyba nie znasz ;)

Opublikowano

• Nick: Vaross
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) Tak
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Mam na imię Maciek i mam 13 lat . Jestem osobą miłą,pomocną jak i sympatyczną . Nie będę się szczególnie opisywał,ponieważ nie jest to przydatne . Interesuję się szczególnie sportem ,a tak dokładniej piłką nożną . Moim ulubionym klubem jest Real Madryt,którego kibicuje od 9 lat . Mam duże doświadczenie w tej kwadratowej grze ,o czym przekonacie się dodając mnie .
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") - Walczyć , kopać jak i polować czy też budować . xD
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Obojętnie
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) - Brak . Ew.kiedy dostanę się na server to jeśli mi coś przyjdzie do głowy to napiszę .

Pozdrawiam

Opublikowano

• Nick: miluus331
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) Nie posiadam Premium
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Jestem bardzo kreatywny, pomocny i ogarnięty. Nie lubię oszustów i ludzi łamiących zasady. Uwielbiam serwery tego typu. Piszę poprawnie po Polsku, choć nie lubię szkoły, no chyba że WF :P
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Wszystko co zostało tu wymienione, dodatkowy pomagać, i budować zamki, mobgrinder, jakiś magazyn i wszystko co będzie trzeba.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Chcę być w Białej drużynie.
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Brak sugesti/pytań.

PS: Posiadam mikrofon i TS

Pozdrawiam

:)

Opublikowano

• Nick: _Pitbull_
  • Premium: Posiadam
  • Coś o sobie: Mam na imię Dawid. Skończyłem szkołę. Pracuję. Jestem osobą otwartą na innych (jeżeli takie osoby są fair wobec mnie), lubię zawierać nowe znajomości, jestem najzwyczajniej w świecie towarzyski. Odznaczam się specyficznym poczuciem humoru, co niestety nie wszystkim przypada do gustu. Lubie wyzwania, dobrą muzykę, zimne piwko w ciepłe dni i to chyba wszystko na mój temat. Co do gry mogę dodać, że mam za sobą niejedno, grając w tą grę 2 lata zdobyłem w niej dość porządne doświadczenie, jednak nigdy nie odnalazłem w sobie jakiś specjalnych zdolności budowlanych, ale nadrabiam użytecznością moich kreacji.
  • Co mógłbyś robić: Lubuję się w budowaniu pomieszczeń praktycznych. Typu: magazyn, mob grinder, automatyczne farmy wszelakiej maści, hodowla itp.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Jestem mi to najzupełniej obojętne, chcę po prostu miło spędzić czas z zapoznanymi osobami.
  • Sugestie: Sugestii wedle serwera nie mam... Jednak można by była dodać do podania taką rubrykę jak kontakt, byście łatwo mogli poinformować osoby o starcie lub o czymś innym.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Zasad ortografi chyba nie znasz ;)

Słowo "puki" również istnieje. Co prawda, tutaj chodzi o "póki", ale ten błąd można wybaczyć, kiedy patrzy się na np. "lubie kopac bic robic farmy".

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Nick: ForeverLife17

Premium: tak ale gram na no premium bo mam wiecej fps

Coś o sobie: Nazywam sie Daniel bardzo lubie spedzac czas przed komputerem lubie rywalizowac z innymi i kooperowac z innymi:-D

Co mógłbyś robić: moglbym kopac.walczyc.polowac

Drużyna, w jakiej chcę być: obojetnoe ale lepiej w Bialej

Sugestie: serwer ma lagi?

Opublikowano

• Nick:Archer
  • Premium:Niemam :(
  • Coś o sobie:Jestem normalnym nastolatkiem który lubi grać w piłkę nożną i ręczną , poza tym lubię spotykać się z przyjaciółmi i grać w minecraft'a jestem miły znam ortogarfię i to tyle :).
  • Co mógłbyś robić:Walczyć :)
  • Drużyna, w jakiej chcę być:Biała :)
  • Sugestie:nie mam pytań.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

• Nick: marcinek1
  • Premium: T/N Nie
  • Coś o sobie: Mam na imię Marcin, mam 14 lat. Jestem doświadczym graczem w minecraft. Jestem no-lifem :) No i jeszcze jedno: gardzę skkfem :D
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym walczyć, jestem świetny w pvp.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C Czarni
  • Sugestie: Na razie wszystko jest ok

I jeszcze za kolegę

• Nick:MenWhite
  • Premium: T/N Tak
  • Coś o sobie: Mam 14 lat, gram w minecrafta od wersji beta 1.7.3. Lubię grać na ps3. Jestem ogarnięty. i to chyba tyle :)
  • Co mógłbyś robić: Walka
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C Czarni
  • Sugestie: brak

marcin199922.png

Opublikowano

Cicha, każdemu się zdarzy zrobić czasami błąd, i nie znam wszystkich zasad ortografii, ale ogarniam powyżej przeciętnej, poza tym, popatrz na innych. Taki 1 mały błąd to wiesz ;p

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

• Nick:Cacperus
  • Premium: NIE
  • Coś o sobie: Gra już sporo w minecrafta od wersji beta .Mam kanał na yt jezeli by sie dal nagrywal bym takze z tgo serwera . Jestem kreatywny lubie współprace:) posiadam mikrofon i skype!
  • Co mógłbyś robić: walczyc
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie:brak sugestii

Opublikowano

Podanie:

• Nick: Rafał
  • Premium: Tak
  • Coś o sobie: Jestem osobą kreatywną. Gram w minecraft'a od alphy. Chciałbym zabawić się w zgranej drużynie.
  • Co mógłbyś robić: Kopać, Walczyć, Streamować live nasze bitwy (KOMP Z NASA)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojętne
  • Sugestie: TeamSpeak serwer z rangami Black i White

Nick na pewno "Rafał"? Jeśli inny, to napisz mi w wiadomości na privie.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Z tej strony Archer.

Zostałem przyjęty ? :)

Nie odpowiadam na takie pytania.

Jest grupa "pewnych osób", które są wpisywane do posta i osób, które mają szanse, ale mogą być wyparte.

Dowiesz się w swoim czasie C:

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

To było coś w stylu bardziej CV niż podanie. Mógłbym budować, kopać

Drużyna : Biała!!

Opublikowano

Nick:GoodTrue

Premium:nie

Coś o sobie:Jestem osobą która potrafi dogadywać się z innymi ludzmi , lubie grać w minecrafta

Co mógłbyś robić:szczeże mi to obojętne :D , co mi przydzielicie będe robić

Drużyna:Obojętna

Sugestje:brak pytań , TeamSpeak

Opublikowano

Nick: Ogarnijbule

Premium: Nie

Coś o sobie: Nazywam się Łukasz , interesuję siępiłkąnożną i koszykówką . W minecrafta gram od 1.2 alpha.

Co mógłbyś robić: Przede wszystkim pomagać :)

Drużyna: Biała :]

Mam mikro ts3 skype.

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

• Nick: Hotarti
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Jestem osobą która łatwo nawiązuje nowe kontakty. Jestem przyjazny i pomocny. Lubię rywalizować z innymi i wygrywać :D
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym budować, uprawiać pole i oczywiścię walczyć
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie: Może dodanie 3 zamku ? I co te 5 dni losowanie jaki zamek walczy sam a kto ma sojusznika :D

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

co do sugestii danny'ego, może rzeczywiście zrobić w okresie wojny tak żeby losowało by się drużynę i wylosowana by się broniła i okres wojny trwałby do czasu podboju zamku ale żeby było na to kilka dni. I np. jeżeli gildia się obroni dostaje jakąś nagrodę.

mca.png
Opublikowano

co do sugestii danny'ego, może rzeczywiście zrobić w okresie wojny tak żeby losowało by się drużynę i wylosowana by się broniła i okres wojny trwałby do czasu podboju zamku ale żeby było na to kilka dni. I np. jeżeli gildia się obroni dostaje jakąś nagrodę.

Trochę bez sensu, bo wiadomym jest, że atakowana drużyna w końcu sama zaatakuje, a wygrana zdobędzie łupy z podboju i, że przegrani zmienią miejsce swojej lokacji.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...