Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, zupełnie nie mam weny do robienia mapy, więc zrobię tylko monumenty i tyle będzie z mojego budowania.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick: Gokill
  • Premium: T/N [Nie]
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Kocham piłkę nożną oraz inne sporty. Bardzo lubię servery typu : Kwadratowa Masakra , RPG , sg ,survival , free build . Kocham minecrafta oraz Mame i Tate <3
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")
  • Drużyna, w jakiej chcę być: (C- Czarna)
  • Sugestie: (Moge robić mob graindery , przerabiać mobspawnery . umiem robić mury ochronne i jestem pro archerem lecz troche gorszym w wojownikiem )

Opublikowano

Nick: Arman

Premium: T/N : Nie :(

Coś o sobie: Nazywam się Artur, lubię grać na serwerach tego typu, nie lubię grać solo. Jestem zawsze chętny do współpracy i utrzymuje kontakt z graczami. Nigdy nie używam wulgarnych słów na czacie jak i komunikatorach głosowych, ortografię mam opanowaną. Jestem osobą która codziennie gra w minecrafta przynajmniej 2h. Moim mottem jest "Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe".

Co mógłbyś robić: Mógłbym robić praktycznie wszystko, np kopać godzinami kobla itp (jeśli by była taka potrzeba). Walczyć jak i strzec fortecy też bym mógł.

Drużyna, w jakiej chcę być: Biała

Sugestie: Czy będzie jakiś ts, lub inny komunikator głosowy ?

Opublikowano

Niby gdzie to wyczytałeś?

w sobote chyba odpali rezor

[1/14/2013 7:42:44 PM] Adamoko1gpl: bo wyjechał na 2 dni

[1/14/2013 7:42:45 PM] Adamoko1gpl: ja też ;p

[1/14/2013 7:42:52 PM] Adamoko1gpl: od piątku do niedzieli mnie nie było w domu

to byla konfa na ktorej bylem ja razor adamoko

mca.png
Opublikowano

w sobote chyba odpali rezor

[1/14/2013 7:42:44 PM] Adamoko1gpl: bo wyjechał na 2 dni

[1/14/2013 7:42:45 PM] Adamoko1gpl: ja też ;p

[1/14/2013 7:42:52 PM] Adamoko1gpl: od piątku do niedzieli mnie nie było w domu

to byla konfa na ktorej bylem ja razor adamoko

Ale Rezor to nie jakiś outsider i mnie o wszystkim informuję.

Adamoko nie ma nic wspólnego z tym serwerem po zniszczeniu poprzedniego.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Dzięki za przyjęcie do drużyny. Mam nadzieję że drużyna Białych nie będzie miała powodów by się na mnie zawieść. Teraz tylko czekamy na start :)

Opublikowano

Podanie:

• Nick: Erquelos
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Powiem że mam na imie Mateusz i bardzo lubie grać na serwerach typu tego :)
  • Co mógłbyś robić: Wszystko xD
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Obojętne
  • Sugestie:Teamspeak

Opublikowano

• Nick: Elvo
  • Premium: N
  • Coś o sobie: Mam na imie Michał , lubię grać w minecraft/siedzieć na fb ;d. Lubie rozmaiwać z ldźmi. Gram w minecraft około 2 lata.
  • Co mógłbyś robić: Polować/kopać
  • Sugestie: TS3

Opublikowano

• Nick:CzekoladowyKoles
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) Tak :)
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Mam na imię Mateusz. Mam 14 lat. Interesuję się informatyką i ogólnie komputerami. Czasem lubię pograć sobie w mc , cs :P
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Umiem ładnie budować . Również dobrze walczę :)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Biała
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Teamspeak 3 :)

sygna2.png

Opublikowano

Serwer właściwy wystartuje w ciągu tygodnia.

W tym czasie postaramy się o serwer TS i otworzymy Wam (Mam nadzieję) na 3 dni przed startem serwer survival, (Oczywiście tylko dla osób z listy) na którym będziecie mogli się poznać. To ważne, ponieważ drużyna Czarna sama wybierze sobie przywódcę.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick: Recconet
  • Premium: T/N : Nie
  • Coś o sobie: Mam na imię Damian mam 14lat w minecrafta gram ok 3 2lat. Dużo gram na PC i konsoli ps3 ! Lubie piłkę nożną !
  • Co mógłbyś robić: W minecrafcie lubie budować kopać itp. I to też chciał bym czynić :D
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Nie

Opublikowano

LiLoon ja bym ci proponował, abyś nie zabraniał do czasu startu możliwości wysyłania podań, bo się może zdarzyć, że ktoś kto jest na liście oleje sprawę, więc jakąś listę rezerwową stworzyć byś mógł...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

LiLoon ja bym ci proponował, abyś nie zabraniał do czasu startu możliwości wysyłania podań, bo się może zdarzyć, że ktoś kto jest na liście oleje sprawę, więc jakąś listę rezerwową stworzyć byś mógł...

Nie sądzę, wystarczy, że w drużynie będzie 5 osób, bo tak planowano na początek. Zrobiliśmy 7 na zapas, a potem doszło 8 miejsce.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick:LopePL
  • Premium: Nie ( mam mineshafter
  • Coś o sobie: Jestem Ogarnięty/ nie kradne/Umiem grać w MC
  • Co mógłbyś robić:POlować/Walczyć/Kopać wszystko mógłbym robić
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie: NIe mam

Opublikowano

Nick:koks34

Premium: N

Coś o sobie: O mnie lubie grać w minecrafta i nie kradne.i lubie grać w grupie

Co mógłbyś robić: Walczyć

Drużyna, w jakiej chcę być: B

Sugestie: Niemam sugesti

Opublikowano

• Nick: BassirV13
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Lubie grać w Minecrafta a poza tym w strzelaniki i inne. Jestem ogarniety
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym kopać i walczyc
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Mogły by byc dodane jakies mody

Opublikowano

Kurde, ale nadal nie jestem przekonany co do systemu "5 dni pokoju i 5 dni wojny". Pierwsza faza, czyli pokój - ok. To tam nic nie mam przeciwko, ale jeżeli chodzi o wojnę to chciałbym już poznać jakiś dokładniejszy zarys tego wszystkiego, bo nie wyobrażam sobie, żeby przez ten czas konfliktu można było o dowolnym czasie zaatakować, a ze zebraniem odpowiedniej ilości osób o wybranej godzinie też łatwo nie będzie...

Opublikowano

Kurde, ale nadal nie jestem przekonany co do systemu "5 dni pokoju i 5 dni wojny". Pierwsza faza, czyli pokój - ok. To tam nic nie mam przeciwko, ale jeżeli chodzi o wojnę to chciałbym już poznać jakiś dokładniejszy zarys tego wszystkiego, bo nie wyobrażam sobie, żeby przez ten czas konfliktu można było o dowolnym czasie zaatakować, a ze zebraniem odpowiedniej ilości osób o wybranej godzinie też łatwo nie będzie...

Najpewniej po tych 5 dniach pokoju będzie stały okres walk.

To nie przedstawienie, nie będziemy planowali ataków. Szukasz bazy przeciwnika, organizujesz atak i atakujesz.

Dlatego chodzi o podział obowiązków: Ktoś pilnuje zamku, ktoś kopie, ktoś zdobywa jedzenie i drewno i tak dalej.

To nie ulegnie zmianie.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Totalny bezsens... Jeżeli dajmy na to wbiję sobie w jakieś horrendalnej godzinie dajmy na to 8 rano, albo 3 w nocy i będę znał położenie zamku przeciwnej drużyny to jestem w stanie w pojedynkę porządne szkody wyrządzić. Tak samo jakby o którejś godzinie u mnie były 2 osoby a u was 5 także obrona przed 5 agresorami w 2 jest bezcelowy

Opublikowano

Totalny bezsens... Jeżeli dajmy na to wbiję sobie w jakieś horrendalnej godzinie dajmy na to 8 rano, albo 3 w nocy i będę znał położenie zamku przeciwnej drużyny to jestem w stanie w pojedynkę porządne szkody wyrządzić. Tak samo jakby o którejś godzinie u mnie były 2 osoby a u was 5...

Przeczysz sam sobie.

Twierdzisz, że organizowane wojny są nierealne, bo nie zgromadzimy naraz tyle osób, a spontaniczne także złe, bo każdy może zaatakować w pojedynkę pusty zamek. Co mamy zrobić? Organizacja się nie uda, a ogarnąć Was też się dało nie będzie. Nie jestem bogiem, mogę tylko polegać na Was i mieć nadzieję, że będziecie mieli na tyle rozumu, żeby nie robić takich rzeczy.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...