Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Kafciu4

Imię: Kuba

Staż: 3 lata

Coś o Sobie: Jestem młodym lecz chcącym grać na serwerach w gry. Moje zainteresowania to Sport,Informatyka, Gry. Lubię budować różne budowle a zwłaszcza: zamki, ville, domy itd.

Dlaczego ja?'Lubie takie serwery i szukam dobrych ludzi do takiej gry. Lubie pomagać innym w budowaniu.Szukam już od dawna takiego serwa ogarniętego.

Drużyna- Biała

Co mógłbym robić- Myślę, że będę mógł budować rożne budowle do zamku i kopał

Sugestie- Brak :)

Zmieniłem podanie ale chyba to nie robi żadnej przeszkody prawda?

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick: MysterCrash
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) T
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Na imię mi Łukasz, obecnie zamieszkuję w woj. małopolskim a dokładniej miasteczko o nazwie Dobczyce. Uczęszczam do szkoły Gimnazjalnej a dokładniej do klasy I Informatyczno Matematycznej oraz interesuję się programowaniem w LUA i C++, amatorsko grafiką. Według mnie jestem osobą bardzo spostrzegawczą i zdyscyplinowaną posiadam jedno roczne doświadczenie w Minecraf'cie a na serwerach typu Wojny Gildii gram już ponad 3 miesiące.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Wszystko na raz (Grało się trochę na serwerze sk*f)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) C
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Na razie nic nie wymyśle, gdy coś przyjdzie mi do głowy zedytuje post i dodam.

Pozdrawiam Łukasz :-)

Opublikowano

• Nick: lukaszburek2
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) Tak
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Hmmm.. Jestem nawet kreatywny, i mam poczucie humoru. Umie się bić i buduje nawet ładnie. Jestem wysoki i zajmuję się trochę grafiką. Czasem pobawię się RedStone ale jakichś Mini-Gier np. Tetris nie zrobię :) Mój żywioł Dubstep i Techno. Ulubione jedzonko? Fryyyyytki!
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Walczyć, polować i czasami pokopać.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Biała
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Czy jest jakiś TS drużyn ? Jak nie to by się przydał i czy jest komunikacja za pośrednictwem skype?

Opublikowano

• Nick:WantPlay
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)Nie mam.
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)Mam 13 lat lubię piłkę nożną chciałbym zostać Informatykiem.Umiem budowac nie grifuje i trzymam sie zasad
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Uwielbiam Walczyć.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)C
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)

Opublikowano
  • Nick:4everrrr
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: OK! Mam 16 lat w tym roku kończę gimbazjum :D. Interesuje się muzyką głównie DubStep ale też Electro i Hous. Lubię serwery tego typu ale nie znalazłem odpowiedniego ponieważ było mnóstwo gildi i zero zabawy. Gram w MC od wersji 1.7.3, w minecraft głównie zajmuje się redstone'm. I lubię ciastka :D.
  • Co mógłbyś robić: Jak wymieniłem ^ redstone ale też mogę kopać lub walczyć więc mogę się przydać
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Drużyna jest mi obojętna zależy mi tylko na dobrej atmosferze.
  • Sugestie: Brak... Chociaż przydałby się drużynowy TS lub jakiś inny komunikator.

Według mnie zasługuje do grona naszego serwera. Jako jeden z nielicznych wyróżnił się możliwościami technicznymi (Redstone). Godny dla mnie przeciwnik. Leci +-sik :D

Pozdrawiam

Viezzel

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pytanko. Czy ktoś z białych zrobiłby ze mną mob-grinder ? Pytam się wcześniej, gdyż miałbym określony cel w drużynie.

Opublikowano

• Nick: YaX_PL
  • Premium: TAK
  • Coś o sobie: Mam na imię Nikodem, interesuje się grafiką komputerową i minecraftem. Lubię gry komputerowe i komiksy. Uwielbiam tryb Gildyjny w MineCraft.
  • Co mógłbyś robić: Mam bardzo dobry skill w machaniu mieczem!
  • Drużyna, w jakiej chcę być: CZARNA
  • Sugestie: Można z niego nagrywać?

Click, Click, ENTER!55b3126e698d171323b465f030105efc.jpg

Opublikowano

• Nick: Andreww
  • Coś o sobie: Mam na imie Andrzej. Chodze do '' Gimbazjóm ''. Lubie sport, informatyke. Moim hobby jest zarabianie w necie xD :P
  • Co mógłbyś robić: Wszystko, co da się zrobić
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie: Jak coś mi wpadnie do głowy, to zedytouję. ;

. .

Opublikowano

• Nick:toren177
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) : Mialem (teraz niemam)
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Mam na imie Patryk chodze do 2 gim. moje hobby to gotowanie, minecraft i cod 4.Lubie budowac rozne zamki i walczyc
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") : moglbym robic co ty chcesz powiedzial bys mi co mama zrobic i to zrobie
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) : Białą
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) : conajmniej 1000 kratek odstepu od zamkow . i kazdy musi zdobywac eq i je enchantowac :D

Prosze o dodanie do wl

Opublikowano

@ Viezzel

Ależ oczywiście ja z przyjemnością z Tobą go wykonam :)

Tylko, że jestem w czarnych hhehe :)

A tak serio powoli moglibyście ip podawać, bo jeszcze jednej osoby brakuje i bd komplet.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nick ZaBuJcA

wiek 12

Premium nie

gram w minecrafta od alphy

bym mógł budowac

druzyna Biala

Sugestie nie chce mi dzialc mikro przez teamspeak

Nick ZaBuJcA

wiek 12

Premium nie

gram w minecrafta od alphy

bym mógł budowac

druzyna Biala

Sugestie nie chce mi dzialc mikro przez teamspeak

Opublikowano

Nick: rumcajs12 /// Z małej litery

Premium: Tak

Coś o Sobie: Mam na imię Krzysiek mieszkam w Wawie Lubie grac w minecrafta jak i w gry akcji..Interesuje sie grami komputerowymi jak i grafika.Pisze poprawnie po polsku jestem rowniez ogarniety.Interesuje sie tez gotowaniem jak i samochodami.Mysle ze wystarczy :P

Co mógłbyś robić: Wszystko mianowicie Bić się kopać Również streamowac lub nagrywać.

Druzyna: Biała No chyba ze się do niej niedostane to mogę iść do czarnej

Sugestie: Narazie żadne może potem mi coś wpadnie do głowy

PS: Mam ts 3 Mikro sprawne posiadam również Ventrillo lub skype jak i GG :P

Opublikowano

• Nick:Tree
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):
  • Coś o sobie: : Lubię oglądać filmy, grać w gry komputerowe, interesuje sie również informatyką. Nie cierpie ludzi którzy myślą, że są "bogiem". Piszę poprawnie po Polsku. Umiem się zachować
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokol0wiek takiego"): Ogólnie polować budować i kopać
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna):Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie): :D nie mam

Opublikowano

Jeszcze 1 osoba do białych. Postarajcie się napisać, lub poprawić wasze podania aby dostać się na ten wspaniały serwer. Mam nadzieję, że współpraca z białymi zaowocuje w wygraną :D

Opublikowano

• Nick:Munioo
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):Tak
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)Hej nazywam się Wiktor jestem ogarnięty może nie w 100% nie będę kłamał.Lubie walczyć,budować także kreować mechanizmy z redstone
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Walczyć/Kopać/Polować
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)B
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Można by było wybrać przywódce teamu białego i czernego/Można zrobić jakieś rangi odnośnie tego typu np Bieli lub Czarni

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Nick BakuV

Wiek 12 lat

Mam premium

Coś o mnie

Lubię grać na serverach z wojnami (zawsze byly to survivale + frakcje). Fajnie by było się dostać na server bo moge dużo od siebie dać . Często gram w minecrafta , codziennie chyba że mam sprawdzian to se ten 1 dzień odpuszczam.Nie griefuje, nie cheatuje i nie lubie kłutni.Mam Nadzieje że jak się dostane To będę w miłej dróżynie.

Mógłbym zrobić Pułapki ,expiarki i wiele,wiele innych

Drużyna jest mi obojętna ponieważ sądzę że w każdej drużynie będą mili i ogranięci gracze.

Sugestie : Grunt to dobra zabawa .

I mam pomysł że w tygodniu się rozwijamy a na weekendzie walczymy . Tak według mnie by było dobrze.

Opublikowano

• Nick: SpameR
  • Coś o sobie: Mam chęć zabawić się w taki rodzaj gry:). Jestem ogarnięty, oczywiście lubię walczyć o zwycięstwo. Lubię przy gierce rozmawiać na tsie ze swoim teamem a tu jest obowiązkowy więc jest to + :).
  • Co mógłbyś robić: Mogę robić wszystko po trochu :). Jak coś będzie potrzebne to się za to wezmę.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna
  • Sugestie: Tak mam pytanko. Kiedy mniej więcej to wystartuje?

Opublikowano

• Nick: Relogic
  • Premium: T/N Tak
  • Coś o sobie: Mam na imię Natan chodze do gimnazjum. Lubie grac w gry takie jak minecraft i cs. Lubie się bawic i poznawac innych kolegów.
  • Co mógłbyś robić: walczyc budowac
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C chciałbym do B
  • Sugestie: nie mam pomysłu ale na serwerze pewnie coś mi wpadnie do głowy ;]
  • PS: mój skype: lolek123115 albo steam: zielony2000

Opublikowano

• Nick:Perspektywny
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) Nie
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Jestem Marcel lubię grać w minecrafta w fife itp...
  • Chciał bym zagrać ponieważ ostatnio nie ma serwerow tego typu same frakcje lubie wspolpracowac z innymi graczami na niektorych serwerach jestem nawet Administratorem czasami popelniam bledy ogtograficzne..
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego") Polować, kopać, walczyć, patrzeć co robi inna druzyna wszystko oprocz robienia zamku bo nie umiem robic okraglych wielkich ladnych zamkow
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) White ;3
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Wgranie plugina "OtherDrops" - Czyli diaxy ze stone mozna tez ustawic wegiel zloto zelazo itp, a i jeszcze mozna zrobic rangi White i Black ;]

mca.png

Opublikowano

Podanie:

• Nick:Kosbud
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)Tak
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)Jestem kreatywny wzgledem budowli oraz pomocny.
  • Przestrzegam zasad które panują na serwerze.
  • Nie jestem wkurzajacym dzieciakiem ktory podczas pokoju bd atakować przeciwników.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Mogłbym walczyc i kopac.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)Biala
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)Pluginy ktore sa przydatne podczas walki takie jak antirelog itp

Opublikowano

Nick: DaniomPL123

Premium: Tak

Coś o sobie: Mam 13 lat i jestem ogarnięty. Lubię współpracować z innymi graczami.

Co mógłbyś robić: Kopać i Walczyć

Drużyna, w jakiej chcę być: Biała

Sugestie: Brak

Opublikowano

• Nick: zuban10
  • Coś o sobie: Mam na imię Patryk, mam 17 lat. Lubię grać na komputerze, głównie minecraft i haxball. Jestem doświadczony w minecrafta. Mam mikrofon do rozmów na TS. Jestem po mutacji. Lubię także robić filmy na YT. Komentuje różne rzeczy dla różnych profili na YT.
  • Co mógłbyś robić: Lubię zbierać materiały i budować. Walczyć także, potrafię :>
  • Pozdrawiam i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Opublikowano

Więcej informacjów dostaniecie w najbliższym czasie.

Zaniedługo zacznę pracować nad jakąś skromną mapką.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

Liloon a ja Andrju2 możę mnie pamiętasz ale i tak wypełnie :P

Nick:Andrju2

Premium: T/N tak

Coś o sobie: umiem budowac , dobro druzyny jest na mnie najwazeniejsze , po przegranej nie zalamuje sie tylko walcze o lepszy wynik w nastepnym starciu.Lubie grać w minecraft jest to moja pasja :)

Co mógłbyś robić: Wlaczyć kopać zdobywać materiały moge byc lucznikiem lub biegać i śledzić przeciwnikow

Drużyna, w jakiej chcę być: B/C Biała (tak jak przedtem)

Sugestie:Zadnego znam wszytko ze starej wersji :)

Błagam o jeszcze dzisiaj rozpatrzenie mojej propozycji (jak cos to na TS jestem czasami :))

Pomogłem daj LIke :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...