Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Wojny Zamków]Zbieramy porządną ekipę!

liloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Nick: BlackJokerPL
  • Premium: Tak
  • Coś o sobie: Jestem Szymon ,mieszkam blisko Wrocławia i kocham polski .Minecraftem zainteresowałem się kiedy był w wersji 1.3-alpha. Interesuję się grafiką komputerową ,grami i spaniem :D . W minecraft buduję ,projektuję i bawię się z redstone.
  • Co mógłbyś robić: Mogę walczyć ,kopać,budować
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B
  • Sugestie: TeamSpeak 3 , wspólny jak i oddzielny dla drużyn i np.Że w każdej drużynie 1 osoba to szpieg i nikt nie wie kto to

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick: Prezyk
  • Premium: Tak posiadam premium.
  • Coś o sobie: Cóż, na imię mam Maciek, lubię bardzo grać w piłkę nożną. Interesuję mnie także grafika komputerowa i programowanie w javie, jestem jak najbardziej ogarniętym graczem. Nie lubię gdy ktoś cheatuje, ponieważ psuje to sens rozgrywki. Umiem pracować w grupie. Posiadam mikrofon :)
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym walczyć (to chyba wszyscy napiszą :D), kopać cobble itp.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Czarny to mój ulubiony kolor więc Czarna!
  • Sugestie: : Sugeruję założenie serwerowego teamspeaka 3 :)

23364451.jpg
Opublikowano

• Nick: fd150
  • Premium: T/N: T
  • Coś o sobie: Mam na imię Michał i mam 15 lat. Chodzę do 3 klasy gimnazjum, mam dobre oceny więc będę grał 2-3 godzinki na serwerze. Gram w minecrafta około 2 lata więc ogarniam dużo rzeczy.
  • Co mógłbyś robić: Lubie chodzić po jaskiniach i walczyć.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B
  • Sugestie: Myślę że serwer jest idealny

Opublikowano

• Nick:ARTXDD
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)Nie
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)Jestem normalnym nastolatkiem który lubi się spotykać z przyjaciółmi i grać w minecrafta pozatym lubi piłkę nożną i znam ortografię.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Mógłbym walczyć :)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)Czarna hihihi ^^
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)brak

• Nick:ARTXDD
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać)Nie
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!)Jestem normalnym nastolatkiem który lubi się spotykać z przyjaciółmi i grać w minecrafta pozatym lubi piłkę nożną i znam ortografię.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Mógłbym walczyć :)
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna)Czarna hihihi ^^
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie)brak

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

• Nick: RadekPoland
  • Coś o sobie: Jestem Ogarnięty. Chętnie pomagam. Mam sporo wolnego czasu
  • Co mógłbyś robić: Kopać, Walczyć,ITP
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała.
  • Sugestie. Na TS Zrobić drużynę Białą i czarną

Opublikowano

Nick: Wenelan

Premium: Nie

Coś o sobie: Mam na imię Adam. jestem dosyć doświadczonym i ograniętym graczem Minecraft. Jestem pomocny i przydatny, np. trochę się znam na redstone.

Co mógłbyś robić: Mógłbym kopać, budować i walczyć.

Drużyna, w jakiej chcę być: Czarna

Sugestie: Zrobić opcje klas ( np. Łucznik, Wojownik, Assasyn)

Opublikowano

• Nick:Wks
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać) N
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!) Na imię mam kuba grałem z tobą nawet wczoraj na serwerze tego typu to chyba nawet ten xD. Wydaję mi się, że ogarniam, jestem osobą z którą można pracować w grupie. :P
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego")Mógłbym pomóc przy robieniu murów, polowaniu, kopaniu, walczeniu i wszystkim !! :D
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna) Czarna
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie) Hmm. Może lepiej zrobić taki zwykły survival bez zadnych klas tak jak up napisal po prostu 2 druzyny i gramy :D

Opublikowano

• Nick: Prelude
  • Premium: Nie mam
  • Coś o sobie: Chodzę do szkoły wojskowiej, Planuje być Policjantem, Jestem wychowany:D, ogólnie nie stwarzam problemów itd... Lubię biegać i ćwiczyć na siłowni,
  • Co mógłbyś robić: mógłbym polować, kopać, walczyć,
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biała
  • Sugestie: Brak

Opublikowano

• Nick:XanoxisX
  • Premium: T
  • Coś o sobie: Mam na imię Michał. Lubię Minecraft , gram od Alphy. Nie lubię ludzi którzy używają wspomagaczy.
  • Co mógłbyś robić: mógłbym np:kopać :D
  • Drużyna, w jakiej chcę być: C
  • Sugestie: Eventy... ale bez przesady z nagrodami

Opublikowano

Jeszcze jedno miejsce u Czarnych!

Mój nick cedrik_steam.

A mam pytanie czy mogło by być 8 vs 8 by kolega jeszcze zagrał ogar lat 15. No Premium.

Opublikowano

Jestem w stanie zorganizować odpowiednią osobę dla czarnych, jednak ów osoba nie ma tutaj konta i no po prostu wolała by, abym za nią napisał podania. Jest taka możliwość ?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

• Nick:TraaNS
  • Coś o sobie: Mam 14 lat, gram w minecrafta od wersji Alpha. Lubię grać na ps2. Jestem ogarnięty. i to chyba tyle :)
  • Co mógłbyś robić: Walka i budowanie
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Biali
  • Sugestie: brak

Opublikowano

NIe ma sensu czekać za odpowiedzią, także podjąłem (myślę, że słuszną) decyzje

Nick: michji

Premium: Tak

Coś o sobie: W wolnych chwilach ciapam w różne gry, minecrafta szczególnie umiłowałem. Nie raz pracowałem w dużych grupach, najczęściej na stanowiskach decyzyjnych, tak to już mam całe życie, także tutaj ta umiejętność się przyda, bo każda grupa potrzebuje charyzmatycznego przywódcy, albo przynajmniej koordynatora.

Co mógłbyś robić: budowanie i planowanie wiosek, miast, fortów, pokopać bym sobie też nieco pokopał, pozbierał zboża i marchewek, postrzelałbym z łuku trochu. Czynności, na które zwykle pozwala minecraft.

Drużyna, w jakiej chcę być: czarni

Sugestie: Jakiś bardziej szczegółowy opis jeżeli chodzi o wojny, bo 5 dni pokoju, a potem 5 wojny... No... nic z tego nie wynika. Miałbym kilka pomysłów na rozwiązanie tego Pitbull pewnie też.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

• Nick: Kaczooor
  • Coś o sobie: Jestem Dominik i uczęszczam do klasy I gim, w (XXX). Bardzo lubię grać w gry takie jak: Minecraft, LoL czy Skyrim. Nie cierpię ludzi, robiących na złość, i hipokrytów. Sam uważam siebie za osobę mądrą i zdolną, lecz leniwą. Poza tym bardzo chciałbym zagrać na serwerze!
  • Co mógłbyś robić: Mógłbym budować/hodować krówczaki, kopać podkopy, budować pułapki itp. itd.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: C - Czarna :D
  • Sugestie: Mam kilka sugestii co do serwera, ale może później...

Pozdrawiam! Kaczooor!

Opublikowano

NIe ma sensu czekać za odpowiedzią, także podjąłem (myślę, że słuszną) decyzje

Nick: michji

Premium: Tak

Coś o sobie: W wolnych chwilach ciapam w różne gry, minecrafta szczególnie umiłowałem. Nie raz pracowałem w dużych grupach, najczęściej na stanowiskach decyzyjnych, tak to już mam całe życie, także tutaj ta umiejętność się przyda, bo każda grupa potrzebuje charyzmatycznego przywódcy, albo przynajmniej koordynatora.

Co mógłbyś robić: budowanie i planowanie wiosek, miast, fortów, pokopać bym sobie też nieco pokopał, pozbierał zboża i marchewek, postrzelałbym z łuku trochu. Czynności, na które zwykle pozwala minecraft.

Drużyna, w jakiej chcę być: czarni

Sugestie: Jakiś bardziej szczegółowy opis jeżeli chodzi o wojny, bo 5 dni pokoju, a potem 5 wojny... No... nic z tego nie wynika. Miałbym kilka pomysłów na rozwiązanie tego Pitbull pewnie też.

Drużyny już są zajęte. Z resztą co do dowódctwa - to już będzie wybierała sobie sama drużyna.

Dobra, ładne zgłoszenie, więc zgodzę się na 8v8.

mkgprzezr.png

[Kliknij w obrazek!]

Opublikowano

• Nick:mortimer

• Premium: T/N Nie

• Coś o sobie: Chodzę do szkoły muzycznej, gram na gitarze 9 lat. Uważam się ( i moi znajomi) za osobę dowcipną, ale odpowiedzialną. Lubię się dzielić tym, co mam z

• innymi.Uwielbiam servery typu wojna etc. Budowla ma przede wszystkim bronić a nie być ładna!Bardzo chciałbym dostać się na ten server, ponieważ wiem, że to będzie świetna

• zabawa. Mogę poświęcić dużo czasu na grę.

• Co mógłbyś robić: Mógłbym kopać surowce, ew. pomagać w budowach, a na polu bitwy łuk, mikstury, lawa :)

• Drużyna, w jakiej chcę być: Biała, jeśli się uda

• Sugestie: Na server mozna wrzucic plugin z zaklęciami /fireball /lightning etc. :D

Opublikowano

• Nick: Hotarti
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: Jestem graczem który lubi działać w grupie. Bardzo dużą satysfakcję sprawia mi rywalizacja. Nie lubię się poddawać. Jestem przyjazny i zawszę staram się pomagać innym. Ponadto łatwo nawiązuję nowe znajomości. Mam nieco specyficzne poczucie humoru :D Nie jestem samolubny - co moje to twoje - i nie lubię takich osób. Staram się być fair dla każdego kto jest fair wobec mnie.
  • Co mógłbyś robić: Hmmm... Całkiem nieźle bduję różne fortyfikację ,więc myślę ,że tym mógłbym i chciałbym się zająć. Ponadto przyjemność sprawia mi uprawa pola i walka.
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Przyznam szczerzę ,że wolałbym iść do Czarnych ,ale widzę ,że już nie ma miejsca ,więc chyba nie mam wyboru. Biała
  • Sugestie: Nie mam żadnych sugestii. Server wydaję się naprawdę bardzo fajny. Jedyne co mogę wymyślić to nagranie jakiegoś Lets Playa z servera.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

• Nick:En0iR
  • Premium: T/N (Nie ma znaczenia do przyjęcia. Nie trzeba odpowiadać):Tak
  • Coś o sobie: (Koniecznie 2 - 3 pełne zdania i wyczerpany temat!):Jestem miłym,pomocnym chłopcem.Przestrzegam zasad polskiego i lubię grać w piłkę.Jestem otwarty na nowe znajomości i gram zespołowo.Przestrzegam zasad j. Polskiego.
  • Co mógłbyś robić: (W sensie "mógłbym polować / kopać / walczyć / cokolwiek takiego"):Kopać
  • Drużyna, w jakiej chcę być: B/C (Biała / Czarna):Biała
  • Sugestie: (Jakiś pomysł odnośnie serwera / pytanie):TeamSpeak

Opublikowano

• Nick: lion70
  • Coś o sobie: Mam na imię Maks ,pochodze z W-wy,moje hobby to sport - szczególnie piłka nożna. Nie pogardze także rowerem :) Moim drugim hobby są gry komputerowe , myślę ,że nie sprawiam problemów.
  • Co mógłbyś robić: Zawsze kierowałem się w strone walki ,uwielbiam strzelać w mc z łuku i nie powiem jestem w tym dosyć dobry :P
    - Drużyna, w jakiej chcę być: Biała - chciałbym być z używkownikiem En0iR
  • Sugestie: Myślę ,że to może być dosyć pożądny serwer ,czsami warto zaryzykować pod tym względem. Mam mikrofon ,mile widziane są jakieś rozmowy na TS'ie czy na Skype. Mam nadzieję ,że się dostane wraz z moim ,,kumplem" na ten serwer :)

Opublikowano

• Nick:4everrrr
  • Premium: Nie
  • Coś o sobie: OK! Mam 16 lat w tym roku kończę gimbazjum :D. Interesuje się muzyką głównie DubStep ale też Electro i Hous. Lubię serwery tego typu ale nie znalazłem odpowiedniego ponieważ było mnóstwo gildi i zero zabawy. Gram w MC od wersji 1.7.3, w minecraft głównie zajmuje się redstone'm. I lubię ciastka :D.
  • Co mógłbyś robić: Jak wymieniłem ^ redstone ale też mogę kopać lub walczyć więc mogę się przydać
  • Drużyna, w jakiej chcę być: Drużyna jest mi obojętna zależy mi tylko na dobrej atmosferze.
  • Sugestie: Brak... Chociaż przydałby się drużynowy TS lub jakiś inny komunikator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...