Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Trainer by GamerZ

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wejdę na prywatną ucieczkę. dodam do tego "F1, F4, F9" będzie mi szybko zarabiać kase :P? Czy muszę użyć innego hacka?

Nie działa :(

Opublikowano

Jak wejdę na prywatną ucieczkę. dodam do tego "F1, F4, F9" będzie mi szybko zarabiać kase :P? Czy muszę użyć innego hacka?

Nie :)

I chyba miałeś na myśli pościg jednego gracza :P W takim razie zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-pursuit-bot/

A na ucieczki drużynowe:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sorry za lenistwo, ale nie chce mi się wertować 38 stron tematu w poszukiwaniu odpowiedzi na to, dlaczego nie mogę sprzedawać częśći i umiejętności.
Na pewno komuś to już się przytrafiło, że tak jak mnie bot przegląda części, po czym uruchamia ekran Naklejki i kończy pracę. A wszystko cały czas do sprzedania. 
Jakieś sugestie?

Opublikowano

Sorry za lenistwo, ale nie chce mi się wertować 38 stron tematu w poszukiwaniu odpowiedzi na to, dlaczego nie mogę sprzedawać częśći i umiejętności.

Na pewno komuś to już się przytrafiło, że tak jak mnie bot przegląda części, po czym uruchamia ekran Naklejki i kończy pracę. A wszystko cały czas do sprzedania. 

Jakieś sugestie?

Rozdzielczość 800x600, tryb gry w oknie, okno gry na środku ekranu?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Próbowałem botem zawartym w trainerze gmz, oraz iBotem. Po naciśnięciu LPM akcji START on (jesteśmy w odp. magazynie) przewija pasek na sam dół, raz wolniej raz szybciej i wychodzi. To wszystko dzieje się samo, ja nawet kursorem nie ruszam. Wersje botów mam te z linków z forum. W tle ma nic nie być włączone?

Opublikowano

Próbowałem botem zawartym w trainerze gmz, oraz iBotem. Po naciśnięciu LPM akcji START on (jesteśmy w odp. magazynie) przewija pasek na sam dół, raz wolniej raz szybciej i wychodzi. To wszystko dzieje się samo, ja nawet kursorem nie ruszam. Wersje botów mam te z linków z forum. W tle ma nic nie być włączone?

Najlepiej, jak na ekranie jest widoczny tylko NFSW.

Spróbuj Sell Out'em:

http://www.mpcforum.pl/topic/1241150-sell-out/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Hm.. Sell out nie pomaga, działa tak samo. Nie wiem, czy jeszcze coś wymyślisz, ja popróbuję okno ustawić idealnie, chociaż ciężko to ustalić, gdzie powinno być.

Opublikowano

Hm.. Sell out nie pomaga, działa tak samo. Nie wiem, czy jeszcze coś wymyślisz, ja popróbuję okno ustawić idealnie, chociaż ciężko to ustalić, gdzie powinno być.

Zminimalizuj i zmaksymalizuj okno gry - automatycznie ustawi się na środku ekranu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie, nie to nie pomaga. 
Reasumując: 

-odpalam grę

-uruchamian okno (800x600)

-wchodzę w odpowiedni magazyn

-zaznaczam odpowiednie opcje

-naciskam start

...

Opublikowano

Nie, nie to nie pomaga. 

Reasumując: 

-odpalam grę

-uruchamian okno (800x600)

-wchodzę w odpowiedni magazyn

-zaznaczam odpowiednie opcje

-naciskam start

...

Spotkałem się już kilka razy z takim przypadkiem, niestety nie wiem, co może być przyczyną.

Ostatnią rzeczą, która przychodzi mi do głowy to wyłączenie antywirusa i zapory.

HB5fLf7.png

Opublikowano

No nic, mówi się trudno. Akurat mam szczęście do dropu i dostaję to czego potrzebuję. Najwyżej sprzedam sobie te czy owe pierdoły. Ale dzięki za pomoc ;) Peace out!

Opublikowano

Mi coś to nie chce odpalić podajcie dokładne ustawienia jak odpalić

Uruchom jako administrator

Napisz po kolei - jak postępujesz.

1) Uruchamiasz grę.

2) Uruchamiasz trainer?

Druga sprawa - antywirus i zaporę wyłączyłeś przed czy po wypakowaniu trainera?

Zapora nie ma z tym nic wspólnego mimo trojana w pliku którego mi wykrywa.

Opublikowano

Uruchom jako administrator

Zapora nie ma z tym nic wspólnego mimo trojana w pliku którego mi wykrywa.

To nie trojan tylko źle zinterpretowany kod źródłowy przez antywirusa, więc po prostu wyłącz tego antywirusa albo dodaj plik do wyjątków.

Opublikowano

Proszę o pomoc. Zainteresowałem się funkcją team escape bot i chciałem odpalić hacka. Z hackami nigdy nie miałem problemów bo już ze trzy multihacki obcykałem ale ten za chiny ludowe nie chce mi się odpalić. Nfs jest w okienku 800x600 nic innego nie mam włączonego i uruchamiam ten nfsw_hack jako administrator bez zapory i antywira i nic w grze nie wyskakuje... Może potrzeba jakieś dodatkowe oprogramowanie czy coś? Mój komputer jest troche ułomny podobnie jak ja więc nawet najprostsze błędy są możliwe. Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Proszę o pomoc. Zainteresowałem się funkcją team escape bot i chciałem odpalić hacka. Z hackami nigdy nie miałem problemów bo już ze trzy multihacki obcykałem ale ten za chiny ludowe nie chce mi się odpalić. Nfs jest w okienku 800x600 nic innego nie mam włączonego i uruchamiam ten nfsw_hack jako administrator bez zapory i antywira i nic w grze nie wyskakuje... Może potrzeba jakieś dodatkowe oprogramowanie czy coś? Mój komputer jest troche ułomny podobnie jak ja więc nawet najprostsze błędy są możliwe. Proszę o odpowiedź.

Tutaj masz instrukcję:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...