Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.4.7] rpg.yonjicraft.pl - Najlepszy serwer RPG w sieci! [Frakcje][Questy][Skille][300 slot!][Expienie][Autorskie Pluginy][Non-Premium][No-Wl]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yo, to znowu ja. Chciałbym się dowiedzieć, czy moby są wyłączone? Bo poza spawnerami dosłownie 0 potworów, zwierząt nic. Biegłem w różne strony świata nocami i przebiegałem około 1500-2000 kratek, i znalazłem tylko 1 creepera. O co tu chodzi? Jeśli są wyłączone to proszę o włączenie, bo chyba nikogo nie zdziwi fakt, że nie chcę specjalnie kupować żetonów na spawner by móc rozwinąć swoją postać (ktoś odpowie "Rób questy" Zrobiłem te na jabłka,nasiona niektóre na mobki po zakupieniu od innych graczy. Ale co dalej?) To chyba tyle. Mam nadzieję, że wysłuchacie.

polaku3.png

Opublikowano

Yo, to znowu ja. Chciałbym się dowiedzieć, czy moby są wyłączone? Bo poza spawnerami dosłownie 0 potworów, zwierząt nic. Biegłem w różne strony świata nocami i przebiegałem około 1500-2000 kratek, i znalazłem tylko 1 creepera. O co tu chodzi? Jeśli są wyłączone to proszę o włączenie, bo chyba nikogo nie zdziwi fakt, że nie chcę specjalnie kupować żetonów na spawner by móc rozwinąć swoją postać (ktoś odpowie "Rób questy" Zrobiłem te na jabłka,nasiona niektóre na mobki po zakupieniu od innych graczy. Ale co dalej?) To chyba tyle. Mam nadzieję, że wysłuchacie.

Spawn potworów jest włączony, lecz expiarki na serwerze wyczerpują po prostu limit.

Opublikowano

Spawn potworów jest włączony, lecz expiarki na serwerze wyczerpują po prostu limit.

A nie da się jakoś tego limitu zwiększyć? Bo przez to, questy z prochem creepera w roli głównej są niemożliwe do realizacji. A pozostałe ciężko zrobić (albo kupić produkt za absurdalną cenę albo znaleźć spawner)

polaku3.png

Opublikowano

A nie da się jakoś tego limitu zwiększyć? Bo przez to, questy z prochem creepera w roli głównej są niemożliwe do realizacji. A pozostałe ciężko zrobić (albo kupić produkt za absurdalną cenę albo znaleźć spawner)

Coś pokombinuje.

Opublikowano

Dodaliśmy do naszego itemshopu kilka rzeczy, zapraszamy! Więcej info dostępne na naszej stronie a także w grze pod komendą /kup itemshop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...