Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję wszystkie pliki z folderu 4FUN Same pliki które są bezpośrednio wrzucone w folder 4FUN (ikonka do odpalania metin2bin itp) bo mi antywirus usunął z pliku rar i nei mam skąd wziąść.

PRoszę ważne to jest dla mnie. Nie mam jak zagrać na serwie, bo co wypakuję plik 4funMT2.exe to go zaraz usuwa(wyłączyłem antywirusa).

@UP

Odczytaj PW

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiec tak w Itemshopie nie da sie kupic 6/7 zmianek i dodan po 1 sztuce , mam 2000 pisze ze za malo a niby sa po 25.

Po 2 , dajcie zmiany dodania 1/5 do npc i wyciaganie zepsutych kd , bo to wnerwiajace gdy potrzebuje zmianek a mam cale eq zasmiecone dodaniami. Oprocz tego serwer wporzadku poza drobnymi lagami.

Opublikowano

Nie ma bo ludzie pisza ze im dziala :>

Probowalem wielu BS i zaden mi nie dzialal ^^

Sciagne clienta to postaram sie zrobic lunchera chyba ze kierownik zrobi to pierwszy

Opublikowano

GA widać, że jest maksymalnym nie ogarem. Prezka beznadziejna 1/10

Ale, dlatego, że lubię serwery PVP to wbije zobaczyć chociaż co to jest.

Kim najlepiej grać?

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

GA widać, że jest maksymalnym nie ogarem. Prezka beznadziejna 1/10

Ale, dlatego, że lubię serwery PVP to wbije zobaczyć chociaż co to jest.

Kim najlepiej grać?

Po czym wnioskujesz? Nic takiego złego przecież nie robi...
Opublikowano

Prezka dobra,

a i co do wcześniejszych postów graczy.

Nie uważacie, że gra nie jest warta swojej ceny?

Z czegoś muszą się utrzymać a serwerek fajny ;d

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zróbcie coś z tym cofaniem lvl-i............ GA najpierw wiedz co dodajesz. Miałem 16k lvl logło i 164 a te odbugowanie nie działa -,-...... Żałosne

Opublikowano

Wlasnie GA Ogarnijcie pierw bugi z levelem. on dosyc duzo daje. mialem 16k lev i dupa . jeszcze byla cofka. i mi poszla tarcza ale kij z tym zrobie 2.

JA TU WSUMIE MOGĘ POGRAĆ ALE NIECH OGARNĄ BUG Z LEVELEM + COFKI.

"

XxRahimxX XxMagiKxX i XxFokusxX i XxMenelxX

PZDR

borkosix.png
Opublikowano

Serwer zjebany nie polecam na nim grac wszytko jest zbugowane. Woj ma takie dmg ze cie na 1 skilla połozy lvl cofa po kazdym wyjściu z gry. Sa lagi na serwerze bo dzieci dodaja sobie w m1 lv i to stoi takich ze 4/5 i napierdalaja po 200lv i wez tu graj , kd speeda jest zbugowane, bony w chodza jak na jakims hardzie zamiast zrobic max bony zeby wchodzily to nie wchodza po 10% moze wejdzie 15% ale po chuj + wchodza nie potrzebe bony do pvp. Osobiście zaluje ze wydalem to 3.69 moze to nie duzo ale jednak browar by był.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer zjebany nie polecam na nim grac wszytko jest zbugowane. Woj ma takie dmg ze cie na 1 skilla połozy lvl cofa po kazdym wyjściu z gry. Sa lagi na serwerze bo dzieci dodaja sobie w m1 lv i to stoi takich ze 4/5 i napierdalaja po 200lv i wez tu graj , kd speeda jest zbugowane, bony w chodza jak na jakims hardzie zamiast zrobic max bony zeby wchodzily to nie wchodza po 10% moze wejdzie 15% ale po chuj + wchodza nie potrzebe bony do pvp. Osobiście zaluje ze wydalem to 3.69 moze to nie duzo ale jednak browar by był.

No Ja troche cb popieram

borkosix.png
Opublikowano

Po prostu jest jedna tajemnica jak się wbija lvl, którą wam nikt nie zdradzi .. i tyle ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...