Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SIemka Opłaca sie smska wysyłać jak dal mnie server fajny ale niewiem jaka atmosfera

Opłaca, jeden sms i masz zabawe na kilka tygodni. Nie ma tzw. "noobów". Nie ma trybu wolnego, gdzie gość zrobił pro eq i all leje na wolnym. Tu są pojedynki pvp- 1 na 1.
Opublikowano

lagi na tym serwerze są wtedy (przynajmniej u mnie) kiedy jakis bob obok mnie nabija sobie poziom

ludzie wbijajcie tylko te 255, bo wyzsze nic wam nie daje, po relogu i tak wam cofnie

wprowadzili juz max bony? jesli nie to zmula robic te bony, nie chce sie nawet bsa uruchamiac

Opublikowano

Taki mały bonus ode mnie polecam server tylko te loganie ...:

29geh5e.jpg

Opublikowano

przepraszam bardzo czyli mam rozumiec ze poplaci sie za rejestracje i do tego jeszcze jest item shop czy zalozyciela przypadkiem nie poje******* zdecyduj sie albo jedno albo 2

xbjr.png

Opublikowano

Witam, poszukuję wszystkie pliki z folderu 4FUN Same pliki które są bezpośrednio wrzucone w folder 4FUN (ikonka do odpalania metin2bin itp) bo mi antywirus usunął z pliku rar i nei mam skąd wziąść.

Opublikowano

wysłałem esa, po minucie mam kod.

ale czemu nie dostałem żadnych SM? dostaje je się po czasie?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

GA jak chcesz dodać ten 5 bon dziś to jakbyś mógł

1. Zrobić coś z tymi cholernymi lvl. Wbiłem do 2 tyś dałem 4 razy odbuguj robie rlg i mam 0 lvl -,-

2.Po co komu w 6/7 bpnoe na potwory ? Ja bym to usunął ...

3.Max bony... Jestem kolejną osobą która się o to zwraca żeby tu eq zrobić i jeszcze te zmianki od handlary brać to z tydzień trzeba by było siedzieć .

4.Jak jest 32 tyś max lvl to dodaj dodanie chociaz po 500lvl bo to i tak za mało ale będzie lepiej bić większy,,,

5. Jakiś kontakt ze sobą daj, nie wiem zrób żeby w przyjacielach był Twój nick, zrób forum czy coś .

Jeżeli wezmniesz chociaz jeden pomysł z tego będzie git...

Gram po nickiem

Luckky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...