Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ktos nie chce juz tu grac i nie ma co z kontem zrobic to moze mi je zprezentowac na swieta :3

Jesteś debilem, nie chcesz zapłacić to wyjazd a nie wkurzasz ludzi żuleniem.

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co to za zabawa powiedzcie mi to serwer dla gimbazy ktora cieszy ze ubija ripa , nudny serwer polegajacy na stawianiu BS'a bez nadzieja no nie wiem czy kogos normalnego cieszy ubicie np.: ripa jak truta czy inne cenne przedmioty wypadajace ze szkaty ripa sa u npc i tak na prawde bicie tego ripa jest bez sensem ... wbijasz na serwer i co radocha z gry cały dzien siedziec i ubijac ripery ale fajnie uhooo ale frajda

Opublikowano

@laleczka

Dla mnie to radocha, ale większą radością jest :

a.) zobaczenie w grze całkiem nowej masy przedmiotów , kolorowych itp

b.) fajnie wyglądającego lvl'a .

Wyśmienitej zabawy podczas PVP : D

4funmt2.pl

Opublikowano

JAk

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ja zaraz zobacze ten server czy warto było dam znać jak pobiore clijenta i czy warto wysylac sms :]

Opublikowano

A także bugujący sie lv max 250 nie taki jak jest w prezentacji to jest jedna sprawa odbuguj item shop handlarke zmniejsz dmg woja i jest git i już sie do niczego nie doczepie a i 6.7 możesz dodac do handlarzy.

Opublikowano

dmg jest dobre dla woja nei zmieniaj a do tego 6/7 to postaraj sie jutro zrobic albo dziś i dalczego off jest server ?

Opublikowano

Nie odzywaj się nie gram tylko wojem i z kond wiesz że jestem dzieckiem a kurat tak się składa że nie jestem ponieważ w 21 lutego bende kończył 18 lat :]

Opublikowano

Nie odzywaj się nie gram tylko wojem i z kond wiesz że jestem dzieckiem a kurat tak się składa że nie jestem ponieważ w 21 lutego bende kończył 18 lat :]

To widze ze masz sie czym chwalic ze w takim wieku nie umiesz pisac .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...