Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie jest tak, że te mniejsze kozaczą a potem płaczą .Ja np sobie spokojnie stoję zaczepi mnie jakiś woj zaraz przyłączy się ninja sura i szaman dedną na hity i płaczą"kozak bo ma duży level" jak wiedzą, że mam czy inni to po co sapią ?Marne ludzie..po za tym nic nie myślą ..

Opublikowano

Jak dla mnie serwer ciekawy tylko to dmg woja gram sura wp full abs i co mi po tym że pierwszy walne 400kk czy tam 600kk jak po chwili już leżę bo nie zdąrze drugiego skila uzyc

dlatego apeluje w imieniu wszystkich Sur, Ninji i Szamanów proszę o zmniejszenie dmg woja;]]

@ Z Góry dziekuję

Opublikowano

strona jest jak by zbugowana bo nawet jak server jest off to piszę, że jest 170-200 graczy online wiec wiesz .. nie mamy pewności, że gra akurat 200osób bo może grać 300-400 ..

Co do innych zakaz handlu na MPC..

Btw@

Dzisiaj znowu stałem normalnie rzuciło się na mnie z 10 na skila polecieli i płaczą, że kozka bo duży level bo po jakie licho biją ? bo nie rozumiem takiego toku myślenia ..

Opublikowano

Prosilbym o pw GA

Zalozylem konto a zalogowac sie nie moge !

Cieszcie sie wyslalem wam kolejnego sms ujdalo sie zrobic konto i na nie zalogowac

Co do serwera troche lipa ten lvl to tylko wizualny efekt :>

Opublikowano

dalniaki nie macie kasy to nie grajcie to poco piszecie o tym ze reja platka japa i won jak cos sie nie podoba bo wy krytykujecie tylko

idz spac gimbusku

Opublikowano

SERWER ZAJEBISTY , GRAM NA METIONOLOGI I 4 fun'ie ,jest zajebiscie !

Kier0wca jestes zajebisty , tworzysz zajebiste serwy , takiego szukałem od upadku antissy ( ;((( )

Opublikowano

Ja pierdziele ludzie!

Funmt2 też był płatny na początku i jakoś nie wyliście.

Rozumiem, gdyby to było 14/24/40 zł, OK. Można się wkurzać, no ale bez jaj ludzie- 4 zł?!

To aż tak dużo?!

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Ja pierdziele ludzie!

Funmt2 też był płatny na początku i jakoś nie wyliście.

Rozumiem, gdyby to było 14/24/40 zł, OK. Można się wkurzać, no ale bez jaj ludzie- 4 zł?!

To aż tak dużo?!

może dla niektórych to dużo ,bo nie chcą wydawać pieniędzy na grę a co do servera to wyszedłem z niego po 20min. nuda , nuda i jeszcze raz nuda . KAPA
74586152.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...