Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kurna oplaca sie tu grac?? Bo mam chec porobic pvp tylko nie wiem czy isc po doladowanie i wsylac tego smsa.

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile sie czeka na wiadomosc z kodem?? wsyalem wiadomosc kasa zeszla z konta czekam juz okolo 2minuty i nie przychodzi wiec oco caman?

Opublikowano

No to super ja juz ponad 5min i mi nie przychodzi WTF!? a pisalo ze dostarczono wiadomosc i kasa zeszla z konta.... i mi nie przychodzi

Opublikowano

@up jak narazie dla mnie to oszusci i hu***e nie przychodzi kod zwrotny wstrzymaj sie jeszcze z graniem. Takie jest moje zdanie

Opublikowano

Serwer zaje*isty. Tak naprawdę max lvl 250 ( jak się zrobi rlg nie cofa lvl ) ^^, ale i tak na serwerze jest super. Chociaż "Wolny" jest wyłączony i można spokojnie zrobić eq.

Jeden - niby online pisze na stronce to ja mam błąd łączenia ...

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

@up jak narazie dla mnie to oszusci i hu***e nie przychodzi kod zwrotny wstrzymaj sie jeszcze z graniem. Takie jest moje zdanie

Jesu, jaka panika.

System zwrotnych kodów zawsze działa z opóźnieniem.

@up

Dlatego jak chcesz grać, to z łaski swojej wynagródź adminowi tymi złoty coś, że poustawiał server i go postawił.

Opublikowano

A pomyśl, co miałby wstawić do IS'u, aby Ci gracze nie mieli ogromnej przewagi nad innymi, na serwerze PvP żeby go utrzymać?

Poza tym, 4 zł przy jednorazowej rejestracji to nie jest jakiś majątek.

Opublikowano

Zasysam clienta zarejestrowałem się już Ogarnę jak tam co tam. Serwer wydaje mi się ciekawy więc zagram. Lubie PvP serwy. ;]

Amba fatima była sygnatura i nima. ;]

Opublikowano

Nie ogarniam tego servera ...

Zrobilem all eq na woja, full luda, full magia, full ogien, full miecze, full 2 reka, do tego 2 reka 17 umy i 20 luda i typek ma mnie na 3 hity ...

Podziekuje za gre tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...