Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja nie wygląda zachęcająco. Ale polecam graczom którzy uwielbiają szybki exp, Ja nie zagram ponieważ gustuje w hard/medium ^^

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Ten lvl to fake, nic nie daje. A powyzej 255 lvla jak zejdziesz z konia/relogniesz/teleportniesz sie, lvl ci sie resetuje i eq spada ...

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Nie wiem co to jest może mi powiecie. Próbuję się zarejestrować wysłałem smsa kod doszedł wszystko ładnie pięknie, lecz gdy się rejestruję jest napisane: "Wystąpił błąd podczas rejestracji!". Jeżeli to 3zł poszło w błoto to servera nie polecam...

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam blad a pisze ,ze on-line :s

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Uwaga ludzie ! Wysłałem SMS a mi nic nie przysłali ! Wysłałem o godz. 12:47 ! Nie wysyłać ! Odciągneli mi jeszcze 5 zł ! a nie 3,66 ! NIE WYSYŁAĆ LUDZIE !

4.png
Opublikowano

Uwaga ludzie ! Wysłałem SMS a mi nic nie przysłali ! Wysłałem o godz. 12:47 ! Nie wysyłać ! Odciągneli mi jeszcze 5 zł ! a nie 3,66 ! NIE WYSYŁAĆ LUDZIE !

Weź się pierdolnij w łeb okej?

Nie grałeś, nie wiesz.. I nie rób fake.

Serwer polecam, 2 dni temu zrobiłem konto wszystko pięknie ładnie, tylko nudno troche bo tylko lvl dajesz i napierdzielasz w pvp ;d.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie wiem skąd się wziąłęś i kto Ci płaci, ale hejterze wyjdź.

Jakoś wszyscy grają, nie mają problemów.

Polecam serwer, coraz więcej ludzi.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem czemu piszecie posty typu :

ale nie wbiję bo płatna reje- so sorry

Co wam szkodzi wydać 3 zł, na wiele godzin świetnej zabawy ? Nie uwierzę, że każdy jest taki biedny i mieszka pod mostem i go nie stać na rejestrację.

Wy byście chcieli mieć wszystko za darmo, ale to tak nie jest, twórca serwera musi co miesiąc go opłacać, żebyśmy mogli na nim grać.

Co do osób mówiących że to fake - oglądnijcie filmik z serwera, zobaczcie ss, jak nie wystarczy to pobierzcie.

Ja na pewno zapłacę te 3zł, pobiorę i nawet jeśli mi się nie spodoba, to nie będę wcale tego żałował.

Dam edita jeszcze jak pobiorę i zagram.

Opublikowano

Ale mi żal ludzi co żydzą 3 zł na rozrywkę na 4fun serverze.

3 zł to na polskie warunki gówno a nie pieniądz, ktoś się stara robi miły server i chce go utrzymać, a tu menda jedna z drugim pisze "ale hujostwo płatne". Brak mi słów.

Opublikowano

Ale mi żal ludzi co żydzą 3 zł na rozrywkę na 4fun serverze.

3 zł to na polskie warunki gówno a nie pieniądz, ktoś się stara robi miły server i chce go utrzymać, a tu menda jedna z drugim pisze "ale hujostwo płatne". Brak mi słów.

Lepszy jest server hamachi Vir**** niz ten, i to o wiele ciekawszy ...

Opublikowano

NIe zagram ; D nawet jak by było reje na darmo ^ ^ Na takich serwerach to pograć tylko max tyg i juz nudy ; )

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

ja wystałem sms i co chce założyć konto i nie moge wyskakuje mi na każdej przeglądarce jaką mam " Wystąpił błąd podczas zakładania konta" żal was nie zakłądajcie kont bo strata kasy

to chyba jesteś inny mi wszystko ok i jeszcze darmowe sm do is fajny serv tylko lepiej jakby 250 lv i samemu sie expiloale zeby bylo max latwo

czemu nie moge sie ze serwerem połączyć wczoraj było ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...