Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Platne bez sensu kto tam bedzie gral.

Graczy Online: 324

Chcesz zdjęcie z gry?

Na serwer jest coraz więcej graczy...

Serwer PVP musi się z czegoś utrzymać, dlatego jest płatna rejestracja?

Tak Ci szkoda wydać te 3.69zł? Twoja strata, ale nie żal się tutaj. Może napisz prośbę o dotację do Czerownego Krzyża.

Super serwer, zapraszam do gry!

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

WITAM!

Chciałbym poruszyć pewien temat! Mianowicie... Buggi servera! Mam już gdzieś to, że nie działa item-shop(npc.) ALE CHODZI MI O TO ŻEBY ODBUGGOWAĆ TE LVL I KICKANIE! Niedawno czyli jakieś 30 minut temu-,-" wbiłem max lvl czyli 32767. Po 10 minutach gry zostałem wylogowany z servera ponieważ został na chwilę wyłączony... Mam nadzieje, że ktoś z administracji servera przeczyta ten temat ... I odzyskam max lvl. bo nie mam zamiaru grać na serverze za który zapłaciłem<rejestracja>.. Wiem, że 3zł(z groszami) to tak jakby kupić 2 pączki ale bez przesady! To denerwuje człowieka...

Oto dowód:1230131903.jpg

Z góry dziękuję! ArchKaeN ...(Przepraszam za unoszenie sie...)

(OD KOLEGI ) SKOPIOWAŁEM I WYSŁAŁEM TU TAK MAM ZGODE

borkosix.png
Opublikowano

Jak to ty sobie wyobrażasz każdy lvl max nie cofa i każdy na skila leci up@ ileś tam nie będzie takiego czegoś w pierścieniu przynajmniej 1k lub 500poziomów więcej.

Opublikowano

Jak to ty sobie wyobrażasz każdy lvl max nie cofa i każdy na skila leci up@ ileś tam nie będzie takiego czegoś w pierścieniu przynajmniej 1k lub 500poziomów więcej.

NIE NAJLEPIEJ ŻEBYBYŚCIE MIELI SWOJEGO BUGA I KIJ I DUPA. Chore To jest. 3znajomych i maja max level to tez nie sprawiedliwe

A Czy by ciebie nie zdenerwowało jakby niebyło waszego buga i byscie musieli kilknascie razy wbijac 32k ...

POWIEM TAK BĘDĘ GRAŁ ALE SĄDZĘ ŻE

TO JEST NIE SPRAWIEDLIWE

borkosix.png
Opublikowano

nie dojeba** server za cholere nie marnujcie kasy na reje serwer jest beznadziejny to totalna porażka

na serwerze same bugi i nic wiecej co chwile wywala

a jak ktos wbije lv np:4000 to po wylogowaniu się dostaje losowy lv na kurwa 67

zaluje ze stracilem tyle czasu na pierdolo** bicie lv jak i tak mi cały czas cofało

pozdro...

Opublikowano

Kierownik masz zamiar zrobić coś z cofaniem lvl'a, zmiankami w sklepie, czy też usunięciem zbędnych bonów?

On ma na to chyyba wyjumane... Wie że tyle graczy nalega, a on nadal na swoim... Nawet nic z tych wazniejszych bugów nie naprawil. Jak się coś dodaje to trzeba sprawdzić, a nie "ooo chyba sobie to wgram"...

Opublikowano

OFF teraz :>

CZYTAŁES POSTA KTOREGO CI NAPISALEM ? TO CI 2 RAZ NAPISZE

snapback.pngUżytkownik Darek4 dnia 30 grudzień 2012 - 16:14 napisał

NIE NAJLEPIEJ ŻEBYBYŚCIE MIELI SWOJEGO BUGA I KIJ I DUPA. Chore To jest. 3znajomych i maja max level to tez nie sprawiedliwe

A Czy by ciebie nie zdenerwowało jakby niebyło waszego buga i byscie musieli kilknascie razy wbijac 32k ...

POWIEM TAK BĘDĘ GRAŁ ALE SĄDZĘ ŻE

TO JEST NIE SPRAWIEDLIWE

borkosix.png
Opublikowano

OFF teraz :>

No tak. UP ma racje.

Wbileś sobie lv jak tam chcesz i kozaczysz że jinho sie cb boi.... Człowieku ile ty masz lat?.

Opublikowano

Ciekawy server ale jedynie na 5 min. Po dłuższej grze strasznie wieje nudą. Moim zdaniem ten server nie ma przyszłości i szybciutko padnie, gdyż nie będzie ludzi .

Znajdę coś lepszego to mogę komuś dać passy do mojego konta..

Pozdrawiam .

Opublikowano

Ale to nie jest bug nawet ... tylko zwykła gra. :<

Tia ... zwykła gra ... Tylko jakim cudem 3/5 osób wbija max lvl i im nie cofa a pozostałym cofa? Ogarnij.

605104Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Ej GM wbiłbyś na server bo wszystkich wywaliło dałeś ten level i znowu wywaliło ..

Edit@

Ty się ogarnij wszystkim level cofa ..

Opublikowano

Jak Wam serwer nie pasuje to zróbcie lepszy. Szkoda hajsu na reje? Na gry możecie wydawać po 100zł-200zł, a żałujecie wysłać sms za marne 3zł. Ja wysłałem i jakoś nie żałuje. Serwer fajny i mi się podoba.

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...