Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o usunięcie wirusów ze strony (z rejestracji)

- Nie zarejestruje się dopóki nie zniknie wirus z rejestracji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

ja moge wbić , i 162 osoby równiez ; d

w takim razie czemu jak sie ma powyzej 250 lv to cofa lv po przelogowaniu/wylogowaniu ja jak narazie wiem ze pieniądze w błoto wywałiłem....

Opublikowano

powyżej 255 , przed "odbuguj" w pierscieniu

Nie działa

osobiscie nie polecam serwera zawiodłem się i forsę zmarnowałem.

Opublikowano

Prosze o dodanie 200 zmianek do npc , za darmo , opcja " Bony " zasmieca caly eq niepotrzebnymi itemami po 5 minutach.

Opublikowano

Dlaczego nie mogę wysłać sms z HPAY.REJE2 ALBO 1 ? Pisze mi błąd... Sieć play.

Sprobouj z innego telefonu jesli masz dostep.

Opublikowano

nawet nie wydawajcie hajsu na to gowno , lagi jak skurwysyn admin na w dupie wszystko , niby ten lv 32k jest ale jak zmienicie lokalizacje, wyjdziecie z gry albo na inna mape i wg zmianai sie na inny np 79 jak mi.. wbilem 8k wyszedlem na 10 min i po lvlach obawiam sie tez ze ludzie eq z navi maja albo rozdawane lvle bo jak sie klikla zeby dalo 200 lvli to kica i od nowa .. nie mam pytan i odradzam serwa sory za wulgi ale to zart jakis gra jakies 300 osb a reje 3 zl to tak : 300 x 3 = 900 , podzielic 900 na pol bo oni dostaja polowe z zarobku to 450 . kurwa to wiecej niz ja na gwiazdke..

Opublikowano

nawet nie wydawajcie hajsu na to gowno , lagi jak skurwysyn admin na w dupie wszystko , niby ten lv 32k jest ale jak zmienicie lokalizacje, wyjdziecie z gry albo na inna mape i wg zmianai sie na inny np 79 jak mi.. wbilem 8k wyszedlem na 10 min i po lvlach obawiam sie tez ze ludzie eq z navi maja albo rozdawane lvle bo jak sie klikla zeby dalo 200 lvli to kica i od nowa .. nie mam pytan i odradzam serwa sory za wulgi ale to zart jakis gra jakies 300 osb a reje 3 zl to tak : 300 x 3 = 900 , podzielic 900 na pol bo oni dostaja polowe z zarobku to 450 . kurwa to wiecej niz ja na gwiazdke..

co ty sobie myslisz i dobrze, że loga bo jakby każdy miał max lvl to by gra nie miała sensu+ poty max lvl każdy kto by miał max lvl to by padał na skila nie więcej ..
Opublikowano

Tak patrze, bonuje to eq i doszedłem do wniosku, że przydałoby się wywalić takie niepotrzebne bony jak : Silny na nieumarłych, mistyków, zwierzęta etc etc. w końcu po co te bony jak jest to serwer pvp i tylko przeszkadzają?

Opublikowano

No wlasnie powinni wywalic niepotrzebne bony i dac maksymalne do tego dac dodania x200 za free , u handlarki " Otworz sklep " . !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...