Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Gra jest całkowicie darmowa ! Jedyne koszty to koszt rejestracji konta [ 3.69zł SMS ]"

EPIC TEXT!

Brawa dla administracji... nie ma sie co dziwic ze max 23 osoby online dziennie^^

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO ja wysłałem sms i nie moge sie zarejestrować pozdrO WKURWILIŚCIE MNIE TERAZ Z TYM SERWEM

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

może ktoś powie jak ze zmiankami czy jest 1 czy 200? tak samo z dodaniami i jakie bony? chyba o czymś zapomniałeś tam wyżej -,- wypisz bony wszystko bo na metinologi jest chujowo z bonami grałem i kurwa pozdro nie zrobisz lepszych absów jak 2x 15% więc czekam na odpowiedź zaplaciłem na reje i jak mi sie nie spodoba np bd 1 zmianka 1 dodanie i bony będą chujowo wbijac ciężko to ci nakopie do dupska ;x

Opublikowano

Kurwa walnicie piwko w łęb bo już nie moge..

Od niego dostałem na PW:

ten kod to 6MING9 taki dostałem jak wysłałem sms ty jesteś admem na tym serwie ?

Kody są generowane 8-znakowe..

Pozdro. Żydzi konto i spamie , pomyliły Ci się cyfry z tym wiekiem

4funmt2.pl

Opublikowano

miałem ten kod i jeszcze jakąś buźkę na końcu wiec sory nie wiedziałem czy to kod czy poprostu jakis dodatek do sms mondralo

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

mogles dac max bony, byloby wykurwiscie

daj normalne paczki ze zmiankami bonow bo ciagle kupwanie dodan i czyszzenia kd to zmula

gdzie sie wyjmuje kd? i gdzie ususwa sie itemy?

kd speeda zbugowane

postaci nie mozna usuwac

odpisz na moj post

Opublikowano

Posrany płatny serwer za kasę to ja se wole jakąś płytkę z gierką kupić a nie jakiemuś łachowi za rejestrację płacić zwłaszcza że rumun ma już jeden serwer pod kasę.

Opublikowano

jezeli nie masz kasy na utrzymanie hosta to po co zakladasz serwer ; ) tylko od ludzi brac i brac a robic to nie ma komu !

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Opublikowano

Już byłoby lepiej gdyby nie to, że autor specjalnie zachęca do wysyłania dalszych smsów ... Postaci nie da się usuwać, KD speed za 200kk nie ma butów wiatru ani potek na speed. Przypadek? Nie sądze. Kasy zarobić też jak nie ma.

Opublikowano

Kierownik mam beke z Ciebie, jak mozna byc takim glupim ?

Nie rozumiem akich ludzi jak ty

Pierdolisz, ze mozna miec max lvl jaki sie chce ale to tylko wizual, nie daje co lvl np 3 do ataku

Wiec nie rob ludziom wody z mozgu tylko powiedz ze to wizual...

Po 2 ponoc Ymir ma tylko ten 1 plik/program( nie wiem ) w ktorym mozna zmienic max lvl i jeszcze tego nie udostepnil bo juz by dawno byl max lvl 2000kkkkk

Tak wyczytalem na tym forum kiedys

Po 4 moze wbije ^^

Opublikowano

Mam nadzieję na 5 bon, Potki na atak i speeda oraz na 6/7 w shopach.

KURWA < OGARNIJ TE BUGI. Hamachi są bardziej ogarnięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...