Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile mniejwiecje gra tutaj ludzi,licznik działa prawidłowo bo coś mi sie wierzyc nie chce że gra tutaj ponad 250 osób

Opublikowano

Żaaaaaaal. Przez tan Wasz atak DDoS straciłem konta. Nie mogę się zalogować ani odzyskać hasła bo podobno konto nie istnieje w bazie. Pozdro..

Opublikowano

Mi piszę ciągle błąd podczas łączenia...

Na stronie głównej piszę że trzeba pobrać xxx archiwum które można pobrać z dwóch podanych linków a mi nie działa ani jeden, wyskakuje " 404 Not Found "

Wbił ktoś wgl. na serwer ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Gotowce....

Pliki RyKoX v.2, pozdrawiam.

HaHaHa Hmm Wiesz co to Gotowiec - 0 przerobień na serwerze i czyjes pliki. Pliki moze i RyKoxa ale dali Metiny jak widac w prezc edytowali max lvl,dodali areny pvp . Serwer Polecam Ale Podajcie rozpiske bonów bo nie wiem czy zagrac

Opublikowano

Server fajny, bez spin, napewno warty 3zł. Wkurzające jest tylko to, że wbijasz sobie 30k lvl przez pół godz. wychodzisz, wbijasz i masz 40lvl. Oprócz tego server jak najbardziej warty uwagi.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Właśnie wstaw że na normalny hosting bo przez ad.fly się nie da pobierać bez premium... Najlepiej na multi

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Okej. Co tam 3 zł ! tak dla mnie to 3zł jest ważne. Pójdę sobie do takiego bambra i kupię 4 szlugi. Myslicie "baran" lecz na grę nie wydałem ani nie wydam żadnej złotówki.

Tyle na mój temat.

Dziekuję dobranoc tam są drzwi : The Door's

Alistria.eu

Opublikowano

Boże Admin to wgl sprawdza co tu sie dzieje? Wstaw na normalny hosting !

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

@kierownik Pobrałem tego klienta którego podałeś z multiupload i cały czas błąd podczas łączenia z serwerem ..

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

Już nawet go pobrałem i wchodze na reje a tu płatne .. pozdro z takim czymś ELO ..

ludzie, wy się tylko ośmieszacie... opłacisz maszyne? jak tak to spoko, będziesz wtedy mieć reje za darmo

a z tego sms jest mniej niż 1.5 zł

Opublikowano

Koleś słuchaj dodaje sobie lvl np: 1324 itd. a jak się wyloguję to jest nagle mniejszy jak zaloguje się ponownie np: z 1324 - 964 co to jest BUG czy co ??
Inni na serwerze mówią że jakiś plik jest i tylko H@ go ma proszę o Pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...