Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2.pl [Dedyk] [Easy]

kier0wnik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na początku wydawał sie fajny...

Lecz po jakimś czasie gry zostały dodane poty 100% ...

Bugi z marmurkiem

Bugi z lvl

I napewno jest ich wiele o których nie wiem.

Serwer ciekawy tylko jakby GA był ogarnięty to było by spoko a nie ,,aby sie nahapac hajsu i lecimy z kolejnym ''

Tyle z mojej strony. Jeżeli ktoś by zrobił taki serwer tylko żeby o niego dbał byłoby idealnie .

Gram po nickiem

Luckky

• Odpowiedzi 728
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem 2 dni i więcej nie mam zamiaru co to kur*** wgl jest po 2h można mieć full eq i kłaść każdego i tak w kółko zaczniesz pvp nie wejdzie ci krytyk dedasz zaczniesz wejdzie wygrasz i tak w kólko co to wgl jest?

Opublikowano

Serwer na początku wydawał sie fajny...

Lecz po jakimś czasie gry zostały dodane poty 100% ...

Bugi z marmurkiem

Bugi z lvl

I napewno jest ich wiele o których nie wiem.

Serwer ciekawy tylko jakby GA był ogarnięty to było by spoko a nie ,,aby sie nahapac hajsu i lecimy z kolejnym ''

Tyle z mojej strony. Jeżeli ktoś by zrobił taki serwer tylko żeby o niego dbał byłoby idealnie .

czemu nieogarnięty? jakoś w grze jest, w temacie również pisze
Opublikowano

Kierownik weź chociaż zrób tak, że jak logniesz z własnej woli to ci level nie ucieka tak samo przy teleporcie ... niech zostanie to jako spam ale mówię przy wylogowywaniu lub teleporcie napraw ;p

Opublikowano

np. ja nie mam nic na koncie a chcialbym sobie pograc to co mam napisac na emaila tamtego zeby mnie zarejestrowal czy co

To doładuj konto... 5 Zł szkoda a na alk , papierosy wydajecie pozdro.

Serwer sprawdzilem i okazuje sie ze szybko sie nudzi / max 1 tydzien grania

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

Resetuje level przy relogu nawet po "odbugowaniu". Za dużo speedu ruchu i stoi się w miejscu. Kierownik, jeśli ogarniesz te najpoważniejsze bugi to ten serwer ma przyszłość. Jeśli nie - no cóż..

Opublikowano

Jak chce pobrać clienta to mnie szlag trafia ... TurboBit error przy pobieraniu na końcu PutLocker Error Deposit Error Direct download strona nie ładuje ...

Opublikowano

Nie da się ściągnąć tego serwera z PutLocker ściąga się z prędkością 20kb/s wiec dziękuje a neta mam 5mb inne hostingi gówno warte admin ogarnij coś serwer a nie tylko liczysz na ludzi co ci bendą płacić kasę a ty będziesz ich olewał jak nic nie zrobisz to nie bendziesz miał graczy jest wiele serwerów

na plikach RyKoX V2 wiec ogarnij się albo nie licz na szał graczy

to tyle z mojej strony jak coś zrobisz pisz na pw

Opublikowano

Ja jednak jakoś pobrałem, skądś pobrał mi się Downloader PutLockera i tam szybko poszło, niestety usunąłem i wam nie dam ;p chyba że mi się jeszcze raz uda się pobrać i jak mi pozwoli autor tematu.

@Edit Zawiadamiam że mi się z tego downloadera pobierało prawie z max prędkością ale o 16 pobierałem to nie wiem jak w późniejszych godzinach\

@Edit albo lepiej nie czekać na autora, za bardzo się nie interesuje tematem, wyślijcie mi wiadomość jak chcecie pobrać clienta to dam wam link do downloadera z putlocker'a.

Opublikowano

Serwer rewelacyjny, gdyby nie to, że za każdym relogiem usuwa nam się zdobyty poziom. Rozumiem, że nie jest to proste do rozgryzienia ale liczę, że wam się to uda i postawicie serwer na nowo browse.php?u=GJU0mYlVoNG5AGcFYbjYznPRatbvPgMaQ10mKk309quhvl7T5H%2F8EhIBxlgrf2hVLcW7G1PnXCLg9w%3D%3D&b=53

Opublikowano

Witam wysłałem sms z orange mam na telefonie 5 zł i jak wysłałem sms mi pisze bład ...

Prosze o pomoc

Pomogłem Daj + :)

Opublikowano

poczekaj chwile powinien dojść .

że za każdym relogiem usuwa nam się zdobyty poziom

Niestety maxymalny poziom zrobiłem przez GAME , który działa na skoku 0-255 np masz max level 256 to po relogu bedzie 0 ,masz 257 to bedzie 1 i tak dalej.

dodalem opcję odbuguj w pierscieniu ,ktora to niweluje niestety nie wiem dlaczego jednym dziala innym nie.

mi np dziala ,robie np 700 lv biore odbuguj i po relogu mam normalnie

4funmt2.pl

Opublikowano

Z tego co czytam to bug na bugu nie polecam takiego servera ale wydawał się dosyć fajny nawet chciałem zagrać. Graczy Online: 1093- Licznik Fejk ?

xhsd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...