Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chce wbić na serwa to cały czas pisze zmień nick pomimo że kilkakrotnie go zmieniałem -.-

ywug.jpg

Smacznego

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick to: playerony a bana to wątpie bo to pierwsza próba wejścia na serwer nigdy tam wcześniej nie grałem.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Podesłał by ktoś już cała paczke z aktualiżowanymi modami itp? Bo nie mogę pobrać. Za pomoc daje lajki.

Admin widze w dupie ma. Ustawiłem w lanucherze dla beki 50 ram i dalej się zamyka. Na laptopie działa wszystko poprawienie. Zrobić coś co jest zbugowane, a nie dać możliwości grania na zwykły, bo trzeba posiadać ten zajebisty launcher co 20% osob nie mogę go odpalić.

Opublikowano

Podesłał by ktoś już cała paczke z aktualiżowanymi modami itp? Bo nie mogę pobrać. Za pomoc daje lajki.

Admin widze w dupie ma. Ustawiłem w lanucherze dla beki 50 ram i dalej się zamyka. Na laptopie działa wszystko poprawienie. Zrobić coś co jest zbugowane, a nie dać możliwości grania na zwykły, bo trzeba posiadać ten zajebisty launcher co 20% osob nie mogę go odpalić.

20% osob nie moze go odpalic? póki co ty tylko nie umiesz

jak masz na laptopie to czemu sobie nie skopiujesz ?

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

to dziala ten serwer czy nie ?

graphic.png

10/50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1 000

Opublikowano

caly czas dziala, klikam start no-premium i mc sie nie włącza, zmniejszam ram i również nic

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Co się stało z serwerem? Wyłączył się około północy i nadal nie działa.

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

nom, dziś ano uporałem się z launcherem, wchodze a tu off ;x

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

wczoraj dobrze działalo i nagle lagi sie stały jak nie wiem co chwile to potrwalo i znow to samo było

mi sie wydaje ze ktoś zrobił jakieś maszyny np :zapchał itemami rury z buildcrafta

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

;launcher uruchamia sie normalnie na java 32bit muisz podac do javy prawdopodobnie 64bit ======= tylko jesli nie zmieniales nic w ilosci ram
jesli zmieniles ilosc ram to upewnij sie czy mas jave 64bit i podaj do niej sciezke ========= jesli zmieniales

Opublikowano

LOL. Gdy wchodzę w Launcher za każdym razem pobiera mi to samo od nowa, wszystkie mody. Dodatkowo biore logowanie no pemium i wyskakuje error i jest do wyboru: wyjście, kontynuuj lub informacje o raporcie. Nic nie działa... Launcher do dupy.

Opublikowano

masz antywirus blokujacy

OGŁOSZENIA PARAFIALNE:
- z updatowano mod o nazwie Logistic Pipes
- wyłączono całkowicie baze danych starego launchera - jak komuś nie działa musi pobrać nowy!! ten udostępniony kilka dni temu
- uruchomiono miasto Sky-city pod warpem /sky-city
- dodano screeny nowego miasta w prezentacji w tej reklamie
- uaktualniono na samym dole reklamy ip TS3
- prawdopodobnie pozbylismy się crashy

- plecaki zostaly wywalone - powod kopiowanie w nich itemów ;)
Zapraszam do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...