Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się zapowiada, teraz tylko się zastanawiam czy na takim serwie działał by plugin na mobarene jak tak to by było zajebiście :D

Opublikowano

Co jest z serwerem bo nie mogę wejść i teraz nie wiem czy mam problem z klientem czy coś z serwerem

Opublikowano

Ten pomysł żeby zrobić reset serva to dobry jest każdy zacznie od nowa bo jest zbyt wielka przepaść miedzy nowymi graczami a tymi co grają od początku.

A tak po za tym to server bardzo fajny, jeszcze parę modów się zmieści!

Czemu server off?

825b42588f9928146b66da847103a9a2.jpg

Opublikowano

Dajcie paczkę ATS + Twilight :)

Paczka jest nasza i tylko nasza, na początku korzystaliśmy z DNS ale lubimy wyzwania i zrobiliśmy własną paczkę

Dużo macie tu graczy ? :D

wejdź i zobacz - były dni co był pełen są też dni gdzie jest 15 osób - jeśli będzie full możemy zwiekszyć ilosć slotów

Ten pomysł żeby zrobić reset serva to dobry jest każdy zacznie od nowa bo jest zbyt wielka przepaść miedzy nowymi graczami a tymi co grają od początku.

A tak po za tym to server bardzo fajny, jeszcze parę modów się zmieści!

Czemu server off?

szkoda robić reseta bo stali gracze się wkurzą

Opublikowano

gra toczy się dalej, ogarnięte lagi zapraszam;), dodano craftingi Forestry do NEI oraz REDPOWERA!! naprawiono pare bugów
prawdopodobnie poprawiono znikajace ciecze w tankach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

troche zmian nastąpiło - serwer jest Samowolką - niedługo zostanie ukończona nowa wersja serwera, a teraz zapraszamy do serwera praktycznie bez zasad ;)

Opublikowano

Mam problem poniewaz gdy chce zaktualizowac paczke modow, to na modzie rei minimap staje i pokazuje sie error, ze nie moze sie sciagnac od net framework'a chcociaz mam Net Framework 4 i probowalem naprawic frameworka ale to nic nie dalo. POMOCYYY!!!

3bf133c198a81c089f07b8d020719e63.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...