Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem poniewaz gdy chce zaktualizowac paczke modow, to na modzie rei minimap staje i pokazuje sie error, ze nie moze sie sciagnac od net framework'a chcociaz mam Net Framework 4 i probowalem naprawic frameworka ale to nic nie dalo. POMOCYYY!!!

Sprobuj wylaczyc antywirus, jak nic to nie da to wejdz do appdata i usun pliki z folderu minecraft wtedy powinno sie na nowo pobrac. Nie jestem tego calkiem pewien wiec zrob kopie tych plikow.

I zachecam administratora do wlaczenia serwera bo sie scrashowal ;p

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

troche zmian nastąpiło - serwer jest Samowolką - niedługo zostanie ukończona nowa wersja serwera, a teraz zapraszamy do serwera praktycznie bez zasad ;)

Czyli mam rozumieć, że z czasem nastąpi reset mapy ? All od nowa ?

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że z czasem nastąpi reset mapy ? All od nowa ?

tak - serwer ten teraz jest po prostu serwerem by umilic wam czas oczekiwania - choc w sumie moze i on zostanie i bedą 2 ;) - ale tego nie moge obiecac

Opublikowano

Chyba czas na zmianę "Ogarnięta Administracja":

http://screenshooter.net/1357384/cyobqmx

Karolajna wywyższała się i zniszczyła kolegom budowę world editem, po zgłoszeniu dowiedzieliśmy się tylko, że screeny nic nie udawadniają, a Adminowi nie chce się ruszyć du*y i zobaczyć logów.

Cała administracja, co z tego wynika, ma tam fory i nie są sprawdzeni.

EDIT: Dowiedziałem się również, że na vanishu chodziłą i niszczyła. Widziałem jak się do nas co chwile tepała, oraz chciałą dać nam ender pouch.

Opublikowano

Na tym właśnie tracisz graczy, ogólnie co to ma być? "mam to w dupie" Tak zachowuje się administracja?

Mam się ogarnąć? To pierw ogarnij administracje lub zabierz im permisje...

Co chwile wchodzi na vanisha i bawi się naszym ekwipunkiem. To ma być zabawne?

Na tą chwilę moje zdanie jest proste: Administracja ma na wszystko wyje*ane.

Aha i taka mała rada: Używaj interpunkcji ^^

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...