Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam duzy problem z launcherem czesto mam crashe mam dopisane min ram :800 max ram :2000 pomoże ktoś ?

mam win 7 home premium komp procek 2,13GHz 2x 4gb ramu ,tym systemu 64 bitowy karta graficzna , ATI Radeon HD 5470

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

informuja czemu off ale po co robia jakies prace w dzen kiedy najwiecej osób gra?

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

informuja czemu off ale po co robia jakies prace w dzen kiedy najwiecej osób gra?

po to bo mam przeczucie ze maszna padnie - bo juz ma zle parametry wiec juz ogarniam

moze byc lekkie opoznienie z pracami

Opublikowano

Mam błąd przy odpalaniu launchera Aplikacja nei została właściwie zainicjowana (0xc0000135).Kliknij ok aby zakończyć apklikacje.

Jak naprawić, a ten lanucher nawet 1 mb nie waży?

Opublikowano

Mam błąd przy odpalaniu launchera Aplikacja nei została właściwie zainicjowana (0xc0000135).Kliknij ok aby zakończyć apklikacje.

Jak naprawić, a ten lanucher nawet 1 mb nie waży?

usuń i ściągnij jeszcze raz minecrafta moze pomoze albo to przez antywirus

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

najnowsze relacje: serwer już sformatowany - wgrywamy potrzebne rzeczy - troche to potrwa - no i potem trzeba serwer wrzucic co bedzie trwac 1h na 100% dodatkowo

Opublikowano

Nie chce mi się odpalić gra, ramu ustawiałem pare razy i inaczej i nic dalej nic się nie dzieje.

Taki błąd przy aktualizacji.

98637602613801022182.jpg

Mam net.framework 4.0, bo dziś pobierałem.

Opublikowano

ciągle nie działa ;(

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

Da się grać przez zwykłego mc? Jak tak proszę o ip, bo ten launcher wiecej błedów ma niź mój komp.

ja grałem nie przez launcher ostatnio wystarczy ściągnąć lancher wejsc %appdata% >modcraft i skopiować cały folder .minecraft i wrzucić do %appdata% i gotowe ale jak ty masz problem z samym ściągnięciem tego to ktoś musi ci wrzucić na jakiś host

edit :

server działa ale nie można wbić bo pisze TRWAJĄ PRACE TECHNICZNE

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Na normalnym minecrafcie pisze mi ze serwer działa i ktos nawet na nim siedzi, a launcherze pisze ze serwer off ..

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...