Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

crashe - mala ilosc ram - niestety jak sprawdzałem nasz serwer bez kraszy działa na ustawionym minimum 4gb a max 6gb czyli trzeba miec 9 GB w PC - choc na mniejszych tez jest git jak sie zminimalizuje obciazenie w OptiFine

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z launcherem. Podczas włączania lauchera, gdy pobiera MinecraftForge, jakieś pliki wyskakuje mi błąd.

There was a fatal error starting up minecraft and FML.

Minecraft cannot launch in it's current configuration

Please consult the file C:\Users\Marcin\AppData\Roaming\ModCraft\.minecraft\ForgeModLoader-client-0.log for further information.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ehhh taką maszynę macie a i tak co chwila problemy ... Ja tu Fusion Generatora robie i jeb off :[

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

crashe - mala ilosc ram - niestety jak sprawdzałem nasz serwer bez kraszy działa na ustawionym minimum 4gb a max 6gb czyli trzeba miec 9 GB w PC - choc na mniejszych tez jest git jak sie zminimalizuje obciazenie w OptiFine

a co mam zminimalizować w OPTIFINE żeby dobrze było i bez crashy ?

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Ehhh taką maszynę macie a i tak co chwila problemy ... Ja tu Fusion Generatora robie i jeb off :[

maszyna to nei wszystko - mody nie sa stabilne tak jak czysty minecraft - wiec pada serwer - nic zrobic sie nie da

Opublikowano

mam problem bo pobralem laucher ale jak wloncze i wszystko sie zaladuje i klikne loguj non-premium to mi sie laucher wylancza pliz pomoz bo ja chce zagrac na tym serwie!!!!!!co mam probic?????

Opublikowano

mam problem bo pobralem laucher ale jak wloncze i wszystko sie zaladuje i klikne loguj non-premium to mi sie laucher wylancza pliz pomoz bo ja chce zagrac na tym serwie!!!!!!co mam probic?????

za duzo ram prawdopodobnie/zla sciezka do javy tez moze - wiecej info w instrukcji

p.s

nowe dzialki na serwie - lącznie 90 sztuk

Opublikowano

jaki jest zwyczaj każdy wie - czyli złośliwość rzeczy martwych - widget płatności musimy poprawić ze względu na duże zainteresowanie w pierwszej minucie - co spowodowało hmmm zawieszenie systemu widgetu ^^ - więc kilka dni potrwa poprawienie widgetu i jego wydajności ;)

Opublikowano

Była aktualizacja paczki? Updajtuje przez Modcraft.exe i jak się loguję pisze że brakuje 2 modów :/

1044853342.jpg
Opublikowano

U mnie żadnego updata i nic nie pisze że brakują mody, ale prace techniczne :/

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

byla przerwa a to przez to że mielismy pewien problem z osobą która nasz crashowała - co do updatów byly wczoraj i dziś wieczorem prawdopodobnie będą ponownie

Opublikowano

Wiec ja teraz wszystko wyjaśnię. Grzecho166 to nie FireWolf (to 2 różne osoby). Jeśli Mocny nawciskał ci kitu to mu nie wież to krętacz i kłamca. Połowa serwera go nie lubi... Chciał ode mnie jakiś program do computer crafta na crashowanie mapy nie odwrotnie. Pisał że to nie do modcrafta (nie wierzyłem mu). Ale on postanowił się zemścić. (Zazdrościł że jak wywalił nas ze swojej działki to nie mógł nic osiągnąć). I nazmyślał bredni.... MoCnY158, hqSparx, grzegorz166, Adamus to jedna ta sama osoba. Więc proszę cię odkręć to jakoś. Dodatkowo nie zdziwił bym się jakby okazało się że cheatował. (kiedyś na serwie tekkit jakoś kopiował red matter). Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...