Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wiem - i lapie wszystko ale nie mam czasu teraz a wxnko sam nie podoła - więc czekamy do konca maja ;) wtedy będę mógł przysiąść i zrobić cos naprawde porządnego no bo teraz nie mam czasu a budowa serwera to około miesiąca pracy - co nie zmienia faktu ze ten będzie stał i stał - troche pokombinowalem w komendach i mniej pada - może coś wymysle i ogarne crashe

Opublikowano

1)miałem coś podobnego z crashami gdy się podchodziło w jakieś miejsce to tylko czat był aktywny (tak jak u was) ale jak się usuneło ten kawałek napy na MC Edit to było ok. A więc polecam usunąć wszystko porucz miasta może pomorze

2)zablokowali byście wychodzenie za teren miasta np 1000 kratek w każda stronę jak zabraknie miejsca na działki to powiekszyće a chociaż nikt bezsensownie mapy robił nie będzie

3)zresetujcie piekło bo cale zniszczone

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

zombicraft-Prosilbym cie byscie nie usuwali mi dzialki nick-Huxley poniewaz mam problemy z komputerem i nie moge wejsc na serwer .

ustawie info przedluzajace do 14.04

Opublikowano

update MC był - poprawiony bug z niewidocznoscią kto ma co w ręce, zmieniono menu głowne - dodano pare opcji dodatkowych narazie jeszcze nie uaktywnione ;)

Opublikowano

kilka newsoow - 1 TS zmeinai swoje ip - narazie nowego brak, 2 xycraft usuwam bo robil cofki na serwie - sorki, 3 za to wgram 2 mody jedne to railcraft a drugi niespodzianka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...