Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server mi nie działa jak wchodzę w launcher i wpisuje swój nick i klikam login non premium to launcher sie wyłącza .

Opublikowano

Jeden dzień serwer działał ... jak na ten to nawet długo

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Mam problem, launcher działa, wchodzę w multiplayer, klikam na serwer, naciskam Join Server i wyskakuje mi "Connection Reset"

Co mam zrobic??

Opublikowano

No tak ale coś na pewno musiało być powodem wyłączenia więc ja radził bym posprawdzać co i jak. Wiem że pewnie nowych modów szybko nie dodasz ale jak coś to mam propozycje. Wszystko pod Universal Electricyty czyli Atomic Science, ICBM, Defence Plus, Synta Craft, Electric Expansion, Mekanism, MFFS, Assembly Line, Fluid Mechanism. Teraz oddzielne mody LiquidXP. PowerCraft, Dimensional Anchors (taki chunk loader który prawie nie laguje serwera), Applied Energetics, RailCraft. To będzie na tyle myślę że mody są na tyle ciekawe że je dodasz :). Poza tym polowa tych modów to takie addony do Universal Electricyty.

Opublikowano

addony do UE moze keidys beda ale napewno nie ICBM next to railcraft chwilowo gryzie sie z ic2 przez to go nie ma - co do wylaczenai serwera - jest jeden bug aprawie to niedlugo

Opublikowano

Mozna by dodac clienta dla osob ktore nie moga wlaczyc launchera, tak to gracz mialby do wyboru launcher lub client i nie bylo by niepotrzebnego spamu ze "mi nie dziala".

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Tak nic trudnego ale niektóre komputery ich nie ogarną ... Ja mam laptopa i stacjonarny to na stacjonarnym wgl nie działa launcher ... to sobie skopiowalem paczke z laptopa ;)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...