Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak obiecałem - dziś serwer - tak też się stało - serwer działa

-Został oddany mod Extrablocks
-zablokowano recepture Solar Hybrid i Ultimate Solar Hybrid
-od prawdopodobnie niedzieli ruszą funkcje premium za SMS - tam będzie można zakupić ów solarki
-cofka 1 dzień - przepraszamy

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

blokada na zawsze - powod musielismy wydac nie mala kwote na nowa maszyne - choc niech w czesci sie to zwroci przez to bedzie duzo uslug premium co nie zmienia faktu ze za free tez mozna miec wszystko;)

Opublikowano

Zapowiadał się ciekawie Jak wbiłem to po 2 minutach wyszedłem spawn jest ogromny i nie ma oznakowania gdzie co jest

Na serwerze można kupić działke za 5000 $ a nie można zarabiać jeszcze taka nudna atmosfera

Opublikowano

Cofka 1 dzień... Wiedziałem. Sory ale już straciliście gracza.

Ciesz sie ze 1 dzien a nie od nowa zaczynac,

@up

Dziala, wbijaj

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Zapowiadał się ciekawie Jak wbiłem to po 2 minutach wyszedłem spawn jest ogromny i nie ma oznakowania gdzie co jest

Na serwerze można kupić działke za 5000 $ a nie można zarabiać jeszcze taka nudna atmosfera

masz tabliczki tylko nie umiesz czytać

nie można zarabiać? nie czytasz spawnu co tam pisze

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Witam zrobiłam konto na serwerze nick werciszek lecz gdy wyszłam z serwera i zalogowałam się ponownie pisało password Failed :/ . Proszę to naprawić, mogę napisać na pw hasło lub proszę pisać o zmianie hasła na skype: caroline20045 lub gg: 39110293 :). Pozdrawiam.

Opublikowano

mam ten sam problem to caroline2004, wygląda na to, że problem mają osoby które się zarejestrowały po pracach technicznych z serwerem.

Opublikowano

:( straciłem cały swoj dobytek :(((

zasrani griferzy

nie grieferzy, tylko gracze - zostałeś okradziony na mapie surowcowej gdzie jest wolno robić prawie wszystko - sam sobie winien jesteś, itemy ważne nie mając działki mogłeś chować do enderchestów na spawnie lub od razu sprzedawać i mieć kase na działkę ;)

Opublikowano

Witam ja powiem tak:
serwer bardzo dobry 0 lagów co miałem duże problemy z serwerami na których były mody tutaj lagów 0 :)
a modów jest bardzo dużo to jest bardzo duży + bynajmniej dlamnie szybko mi sie nie znudzi serwer :). :rolleyes:

Opublikowano

nie grieferzy, tylko gracze - zostałeś okradziony na mapie surowcowej gdzie jest wolno robić prawie wszystko - sam sobie winien jesteś, itemy ważne nie mając działki mogłeś chować do enderchestów na spawnie lub od razu sprzedawać i mieć kase na działkę ;)

tak tylko ile ci wejdzie surowców do enderchesta

tyle ze nic

a ja miałem kilka skrzyn

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

tak tylko ile ci wejdzie surowców do enderchesta

tyle ze nic

a ja miałem kilka skrzyn

Widac ze nie potrafisz dobrze schowac skrzyn ze ktos znalazl. Gdy ja zaczynalem to mialem wszystko dobrze pochowane(zasypujesz dirtem, gravelem tak aby nie bylo widac), kryjowke mialem 1k od spawna na surowcowej i przez 2 dni nic nie zginelo. Jest naprawde masa sposobow aby nie dac sie okrasc. W razie czego to pisz w grze to troche poratuje cie jak cos zbednego bede mial.

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

tabliczki z PSS juz dzialaja wiec jak zakupicie działke proszę zawolac admina o zalozenei tabliczki [pss] - na tabliczce moze byc max 1tydzien nieobecnosci - potme dzialka jest usuwana!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...