Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa już - nie jest to nasza wina - od pewnego czasu niewyżyte bachory zaczynają dla zabawy crashować serwer - a z powodu ze to mod to im to wychodzi...

Opublikowano

witam - zablokowane sa tylko rzeczy, ktore crashuja lub jest mozliwosc przez nie kopiowanie - wlasnie zostal usuniety mod APS buildcraft - powod mozliwosc kopiowania w kazdym itemie tego modu

Opublikowano

juz w pelni zablokowano na mapie miasta itemy niszczace innym dzialki, lub zabijajace graczy w miescie więc nie ma się co obawiać o działke, ps poza miastem tj. mapa surowcowa czyli TwilightForest można używać praktycznie wszystkiego!! ;)

Opublikowano

ja wiem, ja wiem ^^ - bo padł już go uruchomiłem ;) - chwile moze trwac przerwa techniczna bo skorzystam z okazji, że mało rano ludzi gra i troche zoptymalizuje serwer ;)

Opublikowano

dziś w godzinach wieczornych będzie ważny update launchera - więc jesli przy uruchamianiu wyskoczy Tak lub Nie proszę wcisnąc tak - powód to przeniesienie bazy danych i optymalizacja Launchera dla osób którym ewentualnie nie działa! Więc proszę zupdatować tym co działa, a Tym co nie pobrać nowy ze strony która potem podam - po tej operacji powinien śmigać wszystkim ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...