Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli placisz za taki server np 200zl na miesiac to w pierwszej kolejnosci powinni takie servery obslugiwac a nie servery dirt za 5zl

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tylko mam nadzieje że mapa zostanie uratowana gdyż miałem już super dużo .

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

kopie zapasowe mamy więc o mape nie ma się co martwić, jeśli do poniedziałku nie uzyskamy odpowiedzi po prostu zmienimy hostera - więc cierpliwości

Opublikowano

Oh dzieki ta wiadomość mnie ucieszyła :D

PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

A czy da się czekać krócej ?? Nie grałem jeszcze na nim ale nie mogę sie doczekać

Jeszcze sie nagrasz :3

I tak tak to jest zajebisty server

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu nie odpala mi się Minecraft po zalogowaniu?? Zmieniałem RAM na najniższą możliwą i nic :/

1044853342.jpg
Opublikowano

Bardzo mi się podoba :) Polecam :P

Pozdrawiam.

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

albo we Francji lub w Niemczech bo tam są korzystne oferty i klienci są zawsze najważniejsi

Opublikowano

Bardzo, bardzo miły server. Przepraszam za jakże archaiczne określenia, ale inaczej tego się nie da określić.

+ Bardzo rozwinięty klasy

+ Ciekawe skille i system expienia

+ Stały nadzór nad serwerem,nawet nie próbujcie wbijać z nodusem,nie przejdzie.

+ Heroes.. nic dodać nic ująć

POLECAM.

chyba Ci sie temat porąbał

Opublikowano

chyba Ci sie temat porąbał

A to pewnie jeden z tych co wchodza do każdego tematu i Ctrl+V ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...