Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 683
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up reklama. Co do serwera wszystko okej launcher spoko tylko serwer off. Czekam aż powrócicie :)

Opublikowano

A mi sie wgl serwer nie wlacza. Pisze Internal exception: java.net.SocketException:Connection reset. Mam windowsa 7 32 bit, do tego minecrafta mam przydzielone 700mb, nic nie pomaga. Max mam 1024 mb ramu. 650/700/750 mb ramu nie chodzi.. w czym problem ? Mam najnowszy update javy, paczke serwera pobralem wczoraj. I nie działa ;( Co robic?

Opublikowano

Dla tych którzy nie grali jeszcze to teraz jest więcej niż na początku (sklep), tyle że trudniej na działke zarobić

Ale i tak pytam kiedy on ???

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

mogli by zrobic np jobs dla nowych graczy bez dzialki a jesli juz sie ma dzialke to nie mozna jobs ;>

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie jest najtrudniej zdobyć działki tylko wcześniej było troche łatwiej bo diaxy łatwiej było znaleźć, ale jak już bedzie 11 diaxów to diamond meter i godzina i cub bedzie

PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Ehhh znowu ?? A co wy wgl zmieniacie na serwie ??

Opublikowano

zrobili dobrze musieli [sami wiecie co] ;> jak cos sie dobrze zrobi lepiej nie poprawiac albo zrobic kopie zapasowa

jeszcze cos:

probowalem na singlu "rozkrecic" generator fuzyjny: http://www.iv.pl/images/45727067394681802773.png

a po pol godziny afk:http://www.iv.pl/images/46942656404592912894.png

nie bede tego komentowal

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

No backupy to zawsze tylko map robią wszyscy a poźniej postoje serwera :/

PLIS Dodajcie jakieś oferty premium za sms to będzie więcej kasy dla was :D A przy okazji gracze też coś zdobędą

Przynajmniej tego Ultimate Hybrid Solar :) Bo chcę sobie kupić lecz nie mam Pay Pala jak również Konta bankowego

Opublikowano

na razie uslugi takie jak SMS nei beda aktywne gdyz nie mamy zamiaru dawac naszym operatorom 3/4 kasy z jednego sms oraz potem rozliczac sie na koneic roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...