Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czego ryczycie kazda gra kiedys sie posypie ,wciagu 2 miesiecy gralem na 14 lc a teraz zostaly moze 3 ma ktorych moge jeszcze pograc

Opublikowano

Nie posypie się, w tą wątpię. Tutaj jest Adm, który czasem słucha rad Teamu i graczy :) A to jest ważne i przyciąga graczy.

+są rzeczy, których nie ma na innych serwach :) (jewele z castem i oszczędzaniem) połączone z normalnym serwem ^^

Jeżeli generic 01 jeszcze istnieje, to generic 02 będzie chodzić tak samo :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

no wlasnie idzcie zobaczyc ilu jeszcze ludzi gra na gen 1 a jak tu naprawia to bedzie wiecej ludzi tym bardziej zaoobserwowalem wielka emigracje Rosjan i Hiszpanow na serw,

Opublikowano

Głupoty gadacie. LCGN01 to był i jest sukces. Wieeele ludu tam gra. A ogarnijcie ile stoi LGN02? Tydzień? Może trochę ponad, a ilu ludzi jest online codziennie. To, że dają nam 2k cashu (o ile dadzą) to tylko i wyłącznie ich dobra wola, bo tak naprawdę to, co teraz się wyprawia to nie wina Wizatka.

Opublikowano

a tak każdy na destini narzekał a ten chyba szybciej się posypie :-)

Server ma dopiero tydzien lol i juz ma 1000 graczy a na dest sie juz robia pustki tylko sami niemcy pozostali

x

Opublikowano

no wlasnie poltora tygodnia a tylu ludzi ,a co do caschu to po co maja dac tak jak ktos napisal 50 k ,ja ostatnie czasy zanim tu zaczelem ja i zapewne inni z tad zaczeli grac to grali na DevileLC i tam dostaje sie 10k cashy na start no i co potym jak ktos otwarl 3 konta i tak tylko wykozystal 10k bo pytam naco ,jak pzry takich expach to cash zbedny ,i mozna lwvelowac nietracac nawet 1 cash,cash jak juz to niepowiem to takie serwy jak np PL gdzie po 100 levie to tylko cash boty biegaja aby byx max .w moim swiecie tacy nazywaja sie Dzieci Neo

padrino niby cos napisano ze caly czas naprawiaja
Opublikowano

siffy moja wiadomos to byla odpowiedz i kryt na to co napisal cieniek 9999

Opublikowano

Admin napisał, że w końcu dostał odpowiedź od tej całej serwerowni oraz, że koleś od nich będzie później sprawdzał co się posypało.

Czyli dzisiaj raczej tego nie otworzą. ;o

Opublikowano

"Yay! i had the first reply to the ticked i send.

A guy from the tech support will go to the datacentre later today to have a look.

I instructed him to whatever he does, do not throw the harddisk in the trash.

Posted Today, 11:40 AM "

trudno przeczytać na forum tam ? :P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Cash oddadzą,bo informacje o kupnie cashu nie były na tym dysku. ;d Wątpię,że od nowa będziemy expić. :D Pewnie uda się im odzyskać dane i pogramy na starych charach.

Opublikowano

Tak, pisał admin, że cash jest zabezpieczony i wszystko będzie. Ale jeżeli chodzi o to, że np. ktoś kupił cash i wydał to nie wiem jak to będzie, ale myślę że oddadzą. Przecież mają historię kto kupił i ile cash.

Opublikowano

No to co z tego, że wydał? Ale kupił? Kupił. Więc ich obowiązkiem jest zwrócić to, za co ktoś zapłacił pieniądze.

Chociaż w sumie tak bardzo bym się nie przejęła rb... zrobiłabym uzdrę. xD

Chociaż nie, wróć. ACCków by mi szkoda było. ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...