Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy dziala wam forum LCGenericName02 ?Bo gdy ja sie zaloguje nie widze zadnych tematow .Tylko ilosc uzytkownikow i nic wiecej wlasciwie .

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy dziala wam forum LCGenericName02 ?Bo gdy ja sie zaloguje nie widze zadnych tematow .Tylko ilosc uzytkownikow i nic wiecej wlasciwie .

Mi normalnie dziala

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz .Nie aktywowalem konta .

A co do gry tez mam buga od wczoraj. Z tego co czytalem admin sie gdzies byczy i nie wiadomo kiedy zresetuje serwer .Szkoda ale co zrobic .

Opublikowano

Taaa... Adm jest na urlopie z resztą jak zawsze xD No nic, trzeba czekać... Ja zrobiłam nowe konto i dropię sobie kasę w tomb za ten czas ;>

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Siemka! Poszukuję dobrego serwera i na forum Destiny się natknąłem na post użytkowniczki Psycha ( to ty Boomwuayash?). Wbiłem lcgn02 w google i jestem :) Właśnie pobieram clienta, zejdzie się z 1,5 h - 2h. Mam tylko pytanie czy jakaś dobra Polska gildia mnie przyjmie od razu? Doświadczenie z grą mam bardzo duże (ale w polskiej wersji językowej :D), bo gram na PL'u ponad 3 lata. Rozumiem, że tutaj nie ma jeszcze Nocnego Elfa/ex-rogue?

Opublikowano

Siemka! Poszukuję dobrego serwera i na forum Destiny się natknąłem na post użytkowniczki Psycha ( to ty Boomwuayash?). Wbiłem lcgn02 w google i jestem :) Właśnie pobieram clienta, zejdzie się z 1,5 h - 2h. Mam tylko pytanie czy jakaś dobra Polska gildia mnie przyjmie od razu? Doświadczenie z grą mam bardzo duże (ale w polskiej wersji językowej :D), bo gram na PL'u ponad 3 lata. Rozumiem, że tutaj nie ma jeszcze Nocnego Elfa/ex-rogue?

http://www.mpcforum.pl/topic/587555-szukam-przyjm-do-gildii/
Opublikowano

pisała Miyoshi że przyjmują polaków do gildii , wystarczyło przeczytać temat cały .

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Tak widziałem, ale napisała że chodzą na bitwy więc może nie przyjmują początkujących.

Na Genericu wszyscy są początkujący ,bo 175 lvl w jeden dzień można wbić. ;d

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Tak widziałem, ale napisała że chodzą na bitwy więc może nie przyjmują początkujących.

Przyjmujemy, przyjmujemy. Ale stawiamy warunek, że trzeba wbić w ciągu 3 dni przynajmniej 150 lvl. ;p

A prawda jest taka, że 175 można wbić w 3-4h. Tylko z dropieniem kasy i zdobyciem eq jest większy problem. ;p

Opublikowano

Jaki problem z kasą ? No coś Ty ^^ W tomb się zarabia dość dużo, można zrobić nobka do dropu i na speed hacku lecieć to kasy przybywa ^^ Później można robić mc i sprzedawać acc. A z eq to nie wiem ;P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Up zapewne tam, gdzie na każdym serwie.

Ok w takim razie niedługo napiszę w grze :)

Boomwuayash - z tym hackiem to na serio? :D

A czemu by nie ? Ja leciałam na hacku, ludki przebiegały nawet się nie zatrzymywali :P I tak się trzaska golda na lsb + gold booster, bynajmniej na początek ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

mnie tylko dziwią ceny tych acc , z dupy za przeroszeniem , mc robi się chwilę a ceny za te acki kosmiczne

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

mnie tylko dziwią ceny tych acc , z dupy za przeroszeniem , mc robi się chwilę a ceny za te acki kosmiczne

Dlatego, że to są accki... hm. Najbardziej pożądane. xD

Opublikowano

Jak z tego korzystać? Najpierw to włączyć potem grę czy jak?

Edit: Chodzi o to, że nie mam offsetów (czy jakoś tak)?

Skąd je wziąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...