Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przeżywajcie tak! Nie znacie Wizatka i jego pracy? On chociażby miał uschnąć przy tym kompie to zrobi wszystko żeby 02 wróciło do normy. A przypominam, że jest wiele innych zajęć niż siedzenie przed komputerem. :P

Wizatek to bot, lecz co racja to racja gdyby mógł by siedział nawet i 48 godzin dziennie ;o i tak wyrabia 200% ale cóż się dziwić LC to jego zarobek i to nie zły. :D

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to napisal o 24 Apperantly, którą on nie miał szansę, aby przejść do centrum przetwarzania danych ponownie, conajmniej, w słyszałem nic więcej od niego.

Opublikowano

to napisal o 24 Apperantly, którą on nie miał szansę, aby przejść do centrum przetwarzania danych ponownie, conajmniej, w słyszałem nic więcej od niego.

Japierdole nie znasz angielskiego to nie klej z jakiś lipnych translatorów co nawet nie potrafią dobrze 2 wyrazów logicznie przetłumaczyć..

ubh6c.png
Opublikowano

Hmmm...tak?A ja myślałem,że ma jednego z najlepszych hostingów na świecie.Człowiek całe życie się uczy. :)

Sry, lecz hosting to maszyna ma prawo się zjebać... i nie jets to już zalezne od admin'a.

To samo kiedyś było na destiny server działał, lecz tak lagował, że nie szło bić....

Opublikowano

lino to kuknij co napisal 17:04

Chętnie ;)

Atm i am again waiting for the technician.

I have no idea what he is doing at this moment, or if he is even still there.

Aktualnie ponownie czekam na technika.

Nie mam pojęcia co teraz robi i czy dalej tam jest.

Nie widzę nigdzie "jeszcze moment nam to zajmie".

Wizatek to bot, lecz co racja to racja gdyby mógł by siedział nawet i 48 godzin dziennie ;o i tak wyrabia 200% ale cóż się dziwić LC to jego zarobek i to nie zły. :D

Z tym zarobkiem to nie przesadzaj, ceny cash są wyjątkowo niskie i nie trzeba jego dużo i nawet bez cashu gra się dużo łatwiej niż na innych serwach (sprawdzałem). Serwer stoi na dobrym dedyku i na to większość kasy za cash idzie, do tego dołącz hosting dla klienta i już niedużo zostaje. Pamiętam, że wcześniej miał problem z wyborem hostingu, bo właśnie nie miał jak za niego zapłacić.

Hmmm...tak?A ja myślałem,że ma jednego z najlepszych hostingów na świecie.Człowiek całe życie się uczy. :)

Hosting klienta jest podobno jednym z najlepszych na świecie.

Opublikowano

Dziękujemy za pozwolenie.

Hosting klienta jest podobno jednym z najlepszych na świecie.

To znaczy jaki?

Daj link :)

Opublikowano

No to pozamiatane.. dzisiaj napewno nic nie zrobią, w Nowy Rok założę się, że też nie. Przy dobrych wiatrach zaczną pracować 2 stycznia. >.< No kurczę, że akurat 02 musiało paść. Mogło zdechnąć 01!

Opublikowano

Może być jeszcze tydzień off,byle naprawili i więcej takich sytuacji nie było.Konta odzyskamy,więc jest okej.Zostaje czekać. :)

Opublikowano

Ale tak na prawdę to co padło maszyny ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano
Z tym zarobkiem to nie przesadzaj, ceny cash są wyjątkowo niskie i nie trzeba jego dużo i nawet bez cashu gra się dużo łatwiej niż na innych serwach (sprawdzałem). Serwer stoi na dobrym dedyku i na to większość kasy za cash idzie, do tego dołącz hosting dla klienta i już niedużo zostaje. Pamiętam, że wcześniej miał problem z wyborem hostingu, bo właśnie nie miał jak za niego zapłacić.

Zobacz niska cena cash'u wiecej ludzie kupują....

Opublikowano

Fakt,cash tani i żeby szybko zrobić dobrą postać to ludzie wkładają kase w grę ;D tj. Master Coiny na acc,wątpie że komukolwiek chce się iść do MC dropić 150 coinów,dlatego w IS są po 250 sztuk za 500 cashu chyba,więc też nie drogo ;d

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Fakt,cash tani i żeby szybko zrobić dobrą postać to ludzie wkładają kase w grę ;D tj. Master Coiny na acc,wątpie że komukolwiek chce się iść do MC dropić 150 coinów,dlatego w IS są po 250 sztuk za 500 cashu chyba,więc też nie drogo ;d

Hmmm stawiasz 8x LC na kompie,jednym charem bijesz mobki,a reszta tylko stoi.Jeśli grasz dystansowcem to nawet jedna pułapka w rundzie nie zdąży się aktywować.Po drugie z tego co pamiętam MC są w pakietach 100 sztuk po 250 cash. :)

Opublikowano

nie :P

mc nawet z 3 postaciami jest już opłacalne :P ja mam ten luksus że moge te 8 lc-kow naraz ^^

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

pierniczycie o monetkach a lc nie idzie ;/

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...