Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak tylko napomnę że z każdego bossa lecą itemki z is tak więc .. :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Jak najefektywniej expić po 165 lvlu?Tarian questy czy może mobki z expb i PBI?

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Jak najefektywniej expić po 165 lvlu?Tarian questy czy może mobki z expb i PBI?

Najefektywniej to jest tak:

> 100-110 questy z Tomba + Nivasy

> 110-139 questy z Nairat

> 139-149(150 mniej więcej) questy do Mooraski

> 150-153 questy w Moorasce

> 153 - 160-4 (wedle uznania) questy w kapeli; Nawa Główna, Zamaskowany Guru, 1,2,3 i 5 etap ucieczki

> 160-175 questy w Tarian (jak dobrze oddasz to 176 wbijesz)

Później idziesz na bossa w Dratan i na lsb, eskach 2000% dropu i boosterze na gold dropisz złoto, zarabiasz na set z phantoma i grasz dalej. xD

Opublikowano

Ok.Jeszcze jedno.Jakie acc wybrać dla Sinaa i fantoma w uniki czy w celkę?Myślałem o acc z celką,absami i attaki/HP i MP a secie w uniki...

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Ok.Jeszcze jedno.Jakie acc wybrać dla Sinaa i fantoma w uniki czy w celkę?Myślałem o acc z celką,absami i attaki/HP i MP a secie w uniki...

A co to jest Sin? xD

Aczkolwiek ja wychozę z założenia, że najlepiej mieć albo 3x hr 2x eva albo ewentualnie 4x hr 1x eva.

Co do ACC - najwięcej celności może być 1050 (500x300x250). Ale jakbyś chciał dodatkowo właśnie atak, hp czy coś to polecam wziąć niebieskie accki, bo one same w sobie dodają 900 celności.

Opublikowano

Pobierać, nie pobierać? Co sądzicie o serwerze, póki co widzę, że na forum gracze głównie w tym temacie się udzielają. Jest jakaś większa polska gildia? Czy na kilka porozrzucani gracze? Jak sama gra, sporo bugów, czy delikatne i ledwo zauważalne? Czekam na odpowiedź. :)

1398008916-U922683.png

Opublikowano

Bugi są jak na każdej wersji,ale nie przeszkadzają w grze.Opłaca się tam grać ,bo niedługo serwer będzie najlepszym EP2.Jest chyba polska gildia,około 50 charów,ale nie pamiętam nazwy.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

assasSin - zamachowiec.

Tak myślałam Linoskoczku, ale pewna nie byłam. :P

Pobierać, nie pobierać? Co sądzicie o serwerze, póki co widzę, że na forum gracze głównie w tym temacie się udzielają. Jest jakaś większa polska gildia? Czy na kilka porozrzucani gracze? Jak sama gra, sporo bugów, czy delikatne i ledwo zauważalne? Czekam na odpowiedź. :)

Pobierać jak najbardziej pobierać! Świetny serwer. Z resztą jak każdy od Wizatka. Gildia jest - Existence (dawne MSEP), ale na bitwę idziemy gildią AntiDanGeroUs. :x Graczy jest naprawdę dużo. Z resztą - zapraszam przekonasz się sam. ;)

Zapraszam na k1 nick Miyoshi. :P

Opublikowano

Bugi są jak na każdej wersji,ale nie przeszkadzają w grze.Opłaca się tam grać ,bo niedługo serwer będzie najlepszym EP2.Jest chyba polska gildia,około 50 charów,ale nie pamiętam nazwy.

Pobierać jak najbardziej pobierać! Świetny serwer. Z resztą jak każdy od Wizatka. Gildia jest - Existence (dawne MSEP), ale na bitwę idziemy gildią AntiDanGeroUs. :x Graczy jest naprawdę dużo. Z resztą - zapraszam przekonasz się sam. ;)

Zapraszam na k1 nick Miyoshi. :P

No właśnie, pobierać i polecać dalej i wgl, żeby było jak najwięcej polaków ;)

+Bardzo miła atmosfera w polskich gildiach:P

W takim razie pobieram i wpadnę niedługo, na nie szczęście nie dysponuje dużą ilością czasu wolnego. :(

Opublikowano

Juno oraz Merac.Na forum generica masz dokładne kordy.

Ps.Nie płakać,że k3 zbugowane,bo zrobiłem dziś asska i po moorasce poszedłem od razu do Tarian :)

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Tylko że z tym 140 lvl w merak nie dasz rady,on bije nawet 176 lvl na 2-3 hity (wiem,bo koleś mi robił tego Q) :P Dzis sam robilem na szelmie :P ubilem go na 156 lvlu ;p

@Psycha zbugowalo Ci sie konto ?:D,Admin pisal ze pracują nad tym :P 159 wbiłem na szelmie ^^ jbc Tivee :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

@Psycha zbugowalo Ci sie konto ? :D,Admin pisal ze pracują nad tym :P 159 wbiłem na szelmie ^^ jbc Tivee :D

Taaa.... Czekam i czekam a miałam wbić dzisiaj 175 -,-

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...