Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pardino wiesz , tez ma chłop życie nie może być 24/7 w domu przy kompie :P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale czy Ty uważasz, że zrestartowanie serwera raz dziennie, to siedzenie 24h przy kompie? Puknij się w łeb.

Z tego co wiem, Wizatek dosyć często jest na wakacjach, urlopach itp. Według mnie, jeżeli inwestuje się w serwer i go prowadzi, powinno się poświęcać mu czasu, bo w końcu ma za to pieniądze. Nie mówię, że ma siedzieć non stop, ale powinien się interesować serwerem a nie go zostawiać. Czy musi to robić on? Nie. Jego stać, żeby wynająć sobie do tego ludzi, aby mu prowadzili serwer. No ale niestety wiem jak kasa zasłania problemy ^^

Co do serwa, to jeżeli tak będzie cały czas, mówię o tym, że pada, nie pociągnie on długo:p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

ależ z Ciebie nieuważny czytelnik .

przeczytaj jeszcze raz i pomyśl trochę.

a nie nie zleci komuś prowadzenia serwa bo sam nad plikami pracuje , a serw za parę złotych nie jest , to też człowiek zrozum to ; ciągle na wakacjach itd? ciekawe gdzie to słyszałeś , poza tym - zazdrościsz? może to wyjeżdża , i na pewno nie spodziewał się że coś takiego się stanie . więc trochę może zrozumienia co?

21bn1va.jpg

Opublikowano

Na szczęście serwer jest świeży i takie coś mogło się zdarzyć.Znając Wizatka to sfixuje wszystko jutro i będzie można grać bez problemów.

Opublikowano

Nie, nie zazdroszczę mu bo nie mam czego. Stąd wiem, że jest bardzo często bo gram na jego serwerach i wiem, że zawsze kiedy wyjedzie jest masakra, więc co do tego, że się nie spodziewał to na pewno był świadom że coś się stanie

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie bedzie rolback .

To nie jest rozwiązanie.Jedyne co zniknęło to boosty na hp.Wystarczy napisać do supportu i pewnie zwrócą.Sam nie chcę rollbacka,bo skoxałem set,wepa dopiero dziś.

Opublikowano

A ja wam powiem ,że dopiero teraz sie odnalazlem w tym ogólnym chaosie i jest bardzo przyjemnie :D ...tylko sprawa rolbacka mnie martwi. Ale póki co ide dalej grac.

Opublikowano

nikt nie wie , zależy od wiza .

21bn1va.jpg

Opublikowano

Up.

Nie związane z tematem Tego serwera,zakaz handlu :) Raport poleciał ;p

To też i też raport poleciał xD

Nie wiadomo do kiedy serwer będzie off.Są drobne problemy.

Opublikowano

Phaaaaa w takim razie modkowie powinni mieć po 100% :) w innych tematach tak piszą,czyli spamują ^^

@Wie ktoś coś może ? bo mi jeszcze nic na meila nie przyszło że aktywne konto jest ;p a bez tego nic nie przeczytasz

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Może spróbuj założyć konto na innym meilu (np. hotmail, interia) bo z tego co wiem, to niektóre portale blokują niektóre wiadomości, w tym z forum i np z lc (np. onet, o2).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Wie ktoś coś może ? bo mi jeszcze nic na meila nie przyszło że aktywne konto jest ;p a bez tego nic nie przeczytasz

Na jakiej poczcie masz konto?

Opublikowano

No to załóż jakieś "noobskie" na np. Onecie.

Ja na WP dostałem po 15 godzinach w folderze Spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...