Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest na imprezie sylwestrowej ma ze sobą lapka ale pewnie nic nie będzie się działo dziś ;)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest na imprezie sylwestrowej ma ze sobą lapka ale pewnie nic nie będzie się działo dziś ;)

On jest udany. Sylwester trwa, a ten sprawdza czy mu jakiś cep od hosta odpisał. ;f Mógłby chłop się chociaż na tą jedną noc oderwać. :D

Opublikowano

A wystarczyło przeczytać to, co pisaliśmy na górze. Albo wejść na forum LCGN02. Przecież trąbimy od kilku dni, że serwer jest off, bo są problemy z hostem.

Opublikowano

On jest udany. Sylwester trwa, a ten sprawdza czy mu jakiś cep od hosta odpisał. ;f Mógłby chłop się chociaż na tą jedną noc oderwać. :D

nie no wiesz lapka miał ze sobą kto tam go wie czy sprawdzał coś ,czy po prostu leżał :P

21bn1va.jpg

Opublikowano

Lapka ma ze sobą zawsze jak gdzieś na dłużej idzie i jak smsa dostanie, że coś się dzieje to wchodzi. Teraz raczej nic nie mogłoby się stać w sylwestrową noc ;)

Opublikowano

g,,, możesz wiedzieć :P nikt nie wie , jak pójdą ludzie od hostingu do serwerowni i zrobią co trzeba to może i w tym tygodniu :) kwestia tego kiedy to zrobią

21bn1va.jpg

Opublikowano

albo i nie zrobią i będzie wielkie rozczarowanie

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Na serwerach założyli nowy pusty dysk ale admin chce za wszelką cenę odzyskać dane i chce odesłać dysk do firmy zajmującej sie odzyskiwaniem danych. Więc szybko sobie nie zagramy

Opublikowano

Jak tak to chcesz grać, a tak to o "oderwaniu się na jedną noc" piszesz :D

Tak wgl, na acc cashu nie trzeba wydawać przecież, robiliśmy w gildii chyba 3-5 razy mc i juz bylo acc, wyszlo nam nie całe 30min, więc żaden problem.

Opublikowano

tym bardziej że wymieni dyski na lepsze , szybsze więc mniej lagów itd ^.^

21bn1va.jpg

Opublikowano

Teraz zrobił PvP server na czas przywracania danych. Trzeba włączyć launcher normalnie i postępować zgodnie z instrukcjami.

PvP serwer to dużo powiedziane.Raczej serwer z samymi asskami,które tylko czekają,żeby kogoś ujebać.I tak wygrywa ten,kto pierwszy wciśnie f1,bo postacie są na 1 skill. :)

Opublikowano

PvP serwer to dużo powiedziane.Raczej serwer z samymi asskami,które tylko czekają,żeby kogoś ujebać.I tak wygrywa ten,kto pierwszy wciśnie f1,bo postacie są na 1 skill. :)

Chyba żartujesz.Ja mam czaro i ass musi 3 dl użyć (jeśli mu wejdą) żeby mnie ubić.

Opublikowano

Chyba żartujesz.Ja mam czaro i ass musi 3 dl użyć (jeśli mu wejdą) żeby mnie ubić.

To ile ty masz hp?I czy na pewno na tym samym serwerze gramy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...