Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak czy siak jak ktoś go nagra czy ss zrobi to g mu dadzą offsety :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może czemu gdy naciskam '' t '' to nie wyskakuje mi okno w grze? chciałem reinstal ale nie moge sciągnąć gry :/

Opublikowano

jeśli okienko za oknem gry jest to wystarczy w opcjach "zresetuj"

21bn1va.jpg

Opublikowano

hehe serverek padł :D

Nie wprowadzaj innych błąd. Nie padł tylko jest offline przez problemy z bazą danych. I jak Wizatek upora się z tym to serwer znowu zacznie normalnie funkcjonować. Na razie jest zastępcze LC - PVP server.

Opublikowano

Coś długo mu to zajmuje :P

Długo czy nie, ale nie ma żadnej informacji o upadku serwera.

Strona cały czas funkcjonuje, Wizatek przekazuje na bieżąco wszystkie nowe wieści.

Opublikowano

Co mają 777 do tego serwera przeczytaj trochę forum generica to zobaczysz cz nie ma informacji

777 to inny świat grałem tam od początku do końca z najlepszą ekipą którą mogłem mieć Admin 777 olał serwer zależało mu tylko na zł/euro gdy ludzie przestali ładować zamknął go proste nie ma zysków zamykamy

Opublikowano

weź nie broń tego generic ten serwer już padł. Destini się dłużej utrzyma niż te wszystkie serwery razem wzięte . Zobacz ile ludu przyszło na destini ilu pl .

Opublikowano

Słuchaj, serwer nie padł, tylko ma problemy z dyskiem twardym, nie jest to niczym innym spowodowane jak nieszczęśliwym losem. Zakładam, że za około 2 tygodnie serwer wróci online.

Opublikowano

Masz swoje zdanie ja swoje. Zobaczymy :)

Jesteś idiotą skoro myślisz, że GenericName02 nie wypali ...

To jest server Wizatka, na 100% wypali, jestem tego pewnien.

A wiesz czemu? Wizatek się nie poddaje, robi wszystko do końca, walczy zacięcie o najdrobniejszy szczegół.

Przykład? Twardy dysk, wie iż nawet z nowym dyskiem by miał w chuj ludu, ale on chce jak najlepiej dla graczy i dlatego woli poczekać.

A tak wgl, to Destiny padnie tak jak 777, admin sie napcha forsą, zachla się i nie zapłaci za dedyka, bo ma w chuj kasy i nie będzie mu się chciało.

Wgl, ten server stoi tylko dzięki Wizatkowi, on na początku to all rozkręcił ... 70% Destiny to jego robota.

Opublikowano

nie kłam kolego wyżej , serwer nadal stoi.

21bn1va.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...