Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to co z tego, że wydał? Ale kupił? Kupił. Więc ich obowiązkiem jest zwrócić to, za co ktoś zapłacił pieniądze.

Nie obowiązkiem, oni po prostu powinni to zrobić:P

Opublikowano

Proponuje zamknąć serwer dopóki jest offline.

Nie potrzebny offtop się robi.

Nie każdy czyta forum generika,więc może się czegoś stąd dowiedzieć.Proponuje modkowi usunąć wypowiedzi o problemach z serwerem ,gdy będzie już włączony.

Opublikowano

Zamknąć? Bez sensu. Serwer nie jest offline na zawsze tylko chwilowo. A od czegoś chyba jest temat Generica? Można tu dyskutować na tematy związane z w/w serwerem. ;f

+ nie każdy ogarnia angielski na tyle, żeby zrozumieć. ;)

Opublikowano

Zamknąć? Bez sensu. Serwer nie jest offline na zawsze tylko chwilowo. A od czegoś chyba jest temat Generica? Można tu dyskutować na tematy związane z w/w serwerem. ;f

+ nie każdy ogarnia angielski na tyle, żeby zrozumieć. ;)

A niektórzy mają problemy,bo crashuje im google translate,więc jesteśmy potrzebni ! :D

Opublikowano

Dobra wiadomość.Nie musimy żegnać się z naszymi postaciami.Dane z dysku da się odzyskać.Ciekawe ile im to zajmie,ale gdyby się sprężyli to w pare godzin by to ogarnęli. :)

Opublikowano

"There are still some issues with the remote management of the server, the KVM can't connect to the server.

The technician had already left the datacentre, he will return there as soon as he has the chance and will try to retrieve the backup file himself.

Once i have that backup in my hand we can be 100% sure that everything will be alright.

I just have not heard yet what they are going to do to make the machine run again?

I send a request to replace the SATA disk with SSD drives, this should solve a lot of delays ingame also."

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Google tłumacz odpowiada:

Atm znowu jestem czekając na technika. Nie mam pojęcia, co on robi w tej chwili, albo jeżeli jest jeszcze nadal.

Rozumiem z tego, że admin czeka na technika i nie wie czy ten w ogóle jest :P

Na pewno nie pisze tu o tym, że potrwa to krótko :)

Miło będzie jak dostaniemy trochę cash. Ja się nudzę strasznie bez tego serwa :/

Może zna ktoś serwa z dużymi ratami np. exp x100-więcej żeby się pobawić do czasu otwarcia tego?

Opublikowano

to co margo dal mi nic nie mowi bo nieuczylem sie angola ,ale przetlumaczylem i to odrazu rozumiem.

Nadal istnieją pewne problemy z zdalne zarządzanie serwerem, KVM nie może połączyć się z serwerem.

Technika już opuścił centrum przetwarzania danych, wróci tam tak szybko, jak on ma szansę i spróbuje pobrać plik kopia zapasowa, sam.

Po dokonaniu tej kopia zapasowa w ręku możemy być 100% pewny, że wszystko będzie w porządku.

Po prostu nie słyszałem jeszcze to, co mają zamiar zrobić, aby ponownie uruchomić maszyny?

Mogę wysłać wniosek o wymianę dysku SATA dyski SSD, to powinno rozwiązać wiele opóźnień w grze również."

pelicjamn StartLC rary 200%

Opublikowano

atm - at this moment (teraz)

Serwer na pewno nie upadnie i będzie się jeszcze wieki trzymać bo to jest robota Wizatka, a on nic nie spieprzy. ;)

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Opublikowano

Nie przeżywajcie tak! Nie znacie Wizatka i jego pracy? On chociażby miał uschnąć przy tym kompie to zrobi wszystko żeby 02 wróciło do normy. A przypominam, że jest wiele innych zajęć niż siedzenie przed komputerem. :P

Opublikowano

MPCforum zeby nie zablokowalo w 1 dniu na ch 3 to juz bym mial z nia max uzdro ,a tak mam ns bo szelme ktora gralem i pomoblem ci zernac guru to bana dostala niby ,ale wyjasniam to bo okazalo sie ze jak qesta na 160 sie robilo w tych dniach to bos cos tam tak mial ze bylo widac jak inna osoba stanela obok ze jedziesz na konsolce czy czyms takim

Opublikowano

tyle tylko ze masz przewage wiekszosc z twojej a bylej mojej gildi chodzi i dropia te sety wiec i moze cos ci sie skapnie odnich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...