Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić ten 100% castinga, jak nakładając na każdą część ten kamyczek w porywach wychodzi 90% jeśli się ma skrzydła lub plecaczek!

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

masz 30% w secie ( 20 % bania + setowy bonus 10% ) masz 5 części zbroi + broń + naplecznik/skrzydła =7 części setu , na każdy kamyczek 2 lv i masz 70%+30%=100% ....

@ castingu nie castinga:P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Miyoshi kolejny obojniak? Tutaj płeć kobieta a na grze piszesz jako chłopak

Jezeli to jest ta Monika z Elite to jest dziewczyna .. gadalismy na tsie wiec takie sciemy to sobie pisz do swojej gildii Legendz xD

Opublikowano

Jezeli to jest ta Monika z Elite to jest dziewczyna .. gadalismy na tsie wiec takie sciemy to sobie pisz do swojej gildii Legendz xD

Ściemą to możesz być ty xD Zapytałem się bo jestem z nią / nim w gildii i napisał/ała jako chłopak raz i stąd te pytanie. Widać ze jestes z gildii Stasia i że byłeś katowany na arenie B)

ubh6c.png
Opublikowano

Ściemą to możesz być ty xD Zapytałem się bo jestem z nią / nim w gildii i napisał/ała jako chłopak raz i stąd te pytanie. Widać ze jestes z gildii Stasia i że byłeś katowany na arenie B)

A może to :

tumblr_mc21gvIzOb1rernlfo1_500.jpg

ew27H.gif

NffKd.png

Opublikowano

Jak napisałam jak chłopak? o.O Jeżeli coś dowaliłam to przez pośpiech albo zmęczenie.

Bo czasami po nocce w robocie po prostu nie ogarniam. Ale to chyba nie jest jakaś sensacja, że popełniłam błąd? ;)

Opublikowano

boss ten w merak jest zaraz przy wyjściu z miasta idąc w stronę więzienia , po lewej stronie po minięciu strażników masz wejście pod górkę do "dziury w górze " :D tak ,profesjonalny opis ^^

21bn1va.jpg

Opublikowano

ma silne hity , polecam go ubić na pasku 5 lv , a jak jeszcze się uda bufka od elementalisty co całkiem gładko pójdzie :P

21bn1va.jpg

Opublikowano

działa wszędzie , mnie się osobiście nie zdarzył żaden problem z pbi

21bn1va.jpg

Opublikowano

A w co moze w 2 ognie ?

Z koleżankami w "słoneczko" :D a co do serwera to spoko się gra, dużo ludzi, trochę trudno z kasą ale w ciągu godziny można spokojnie natrzepać kasy na PBI i inne duperele ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...