Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" Maintaining item stats from previous run. To reset stats fully, please restart DB."

Co z tym faktem zrobić????

Zawsze działał normalnie a dwa ostatnie dni jak wychodziłem do pracy puszczałem bota a po powrocie sie okazywało że nawet godzinki nie grał bo to wyskoczyło......

Najszybszym rozwiązaniem będzie przeinstalowanie bota, ponowne crackowanie, wgranie pluginów i profilu. Error o ile dobrze rozumie mówi o tym że bot wczytuje statystki z poprzedniej sesji/runa, rzekomo powinno pomóc ponowne odpalenie bota.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem zupełnie nowy i niemal zielony. Mam kilka pytań -

1. jaka jest róznica pomiędzy użyciem rutingu - generic - a - trinity.

2. Wiem gdzie i co kliknąć - ale czy jak ustawie te suwaki itemów - i dam na sprzedaż rare itemków a w zbieraniu dam 62 + to czy on będzie zbierał żółte 62 identyfikował - te co spełniają wymagania z suwaków do skrzynki reszta do sprzedania -- Tak - czy mój tok rozumowania jest zły.

3. czy da się -- napewno sie da - heheh tylko jak stworzyć własny run - taki np full z questami cały akt 3 np i puzniej go sobie puszczać.

4. może - wiem że zapewne gdzieś są ale może jednka moge prosić o kilka profili runów - gram mnichem -

5. gdzie ustawić żeby wchodził do jaskiń?

6. czy opłaca się robić (wypadły mi jakieś żółte recki dla kowala) zrecznośc 201 - 230 + 5 losowo -- czy olać to robienie ( koszt esencja + demoniczna runa + 50 000).

Na chwilę obecną tyle pytań.

Dzięki za odpowiedzi / podpowiedzi.

pozd

Opublikowano

Siema nie chce mi sie czytac 41stron tego tematu, wiec mam pytanie. Czy bot jest niewykrywalny? Czy byyly juz bany? -przechodzimy do folderu głównego bota , otwieramy folder w którym znajduje sie patch do bota , odpalamy plik BuddyPatch2, jako offsets wybieramy plik Demonbuddy_14633 który znajduje się w

folderze LatestOffsets,klikamy otwórz i klikamy "patch" . Nie moge znaleść tego pliku "buddypatch2" : |

@edit: poradziłem sobie, ale mam problem. Gdy wpisuje 1234 naciskam login, wszystko jest ok, ale za chwile demonbuddy znika(?)

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

witam,

jak ustawic zeby mi schematów nie zbierał i tego dziadostwa co można dac towarzyszowi typu kielich zioło

Plugins-->Trinity-->Config-->Items i odznacz Followers Items i Plans

Siema Eniu;)

Opublikowano

witam czy ktos wie gdzie zniknol suwak do ustawiania mp w bociku bo niemoge tego znalesc???

Jest tylko taki szary wiec moze go nie widzisz :)

Ok teraz już zobaczysz .

post-862613-0-24136300-1362217558.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem zupełnie nowy i niemal zielony. Mam kilka pytań -

1. jaka jest róznica pomiędzy użyciem rutingu - generic - a - trinity.

2. Wiem gdzie i co kliknąć - ale czy jak ustawie te suwaki itemów - i dam na sprzedaż rare itemków a w zbieraniu dam 62 + to czy on będzie zbierał żółte 62 identyfikował - te co spełniają wymagania z suwaków do skrzynki reszta do sprzedania -- Tak - czy mój tok rozumowania jest zły.

3. czy da się -- napewno sie da - heheh tylko jak stworzyć własny run - taki np full z questami cały akt 3 np i puzniej go sobie puszczać.

4. może - wiem że zapewne gdzieś są ale może jednka moge prosić o kilka profili runów - gram mnichem -

5. gdzie ustawić żeby wchodził do jaskiń?

6. czy opłaca się robić (wypadły mi jakieś żółte recki dla kowala) zrecznośc 201 - 230 + 5 losowo -- czy olać to robienie ( koszt esencja + demoniczna runa + 50 000).

Na chwilę obecną tyle pytań.

Dzięki za odpowiedzi / podpowiedzi.

pozd

1. Trinity działa poprawnie z większością profili, w dodatku jest rekomendowany przez ich twórców.

2. Ciężko było wywnioskować co miałeś na myśli ale z tego co tu pisze wszystko zrobiłem poprawnie, będzie podnosił 62+, identyfikował a potem sprzedawał te które nie spełniają wymagań.

3. Pewno się da, ale nie tak łatwo jak w Silkroad (o ile stąd ten tok myślenia), wątpię żeby ktokolwiek na forum umiał Ci pomóc w tej sprawie. Większość, w tym ja, korzysta z gotowych rozwiązań. Stworzenie profilu podobnego do rrrix zajęło by Ci sporo czasu, o ile w ogóle dałbyś rade zrobić coś podobnego.

4. W tym temacie masz profil rrrix, moim zdaniem najlepszy : http://www.mpcforum.pl/topic/871335-demonbuddy-plugins-profiles/

5. Tego nie wiem, wątpię żeby jakikolwiek profil wchodził bo to strata czasu.

6. To Twoja decyzja, może uda Ci się coś fajnego zrobić.

Siema nie chce mi sie czytac 41stron tego tematu, wiec mam pytanie. Czy bot jest niewykrywalny? Czy byyly juz bany? -przechodzimy do folderu głównego bota , otwieramy folder w którym znajduje sie patch do bota , odpalamy plik BuddyPatch2, jako offsets wybieramy plik Demonbuddy_14633 który znajduje się w

folderze LatestOffsets,klikamy otwórz i klikamy "patch" . Nie moge znaleść tego pliku "buddypatch2" : |

@edit: poradziłem sobie, ale mam problem. Gdy wpisuje 1234 naciskam login, wszystko jest ok, ale za chwile demonbuddy znika(?)

Źle zrobiony crack bota.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

1. Trinity działa poprawnie z większością profili, w dodatku jest rekomendowany przez ich twórców.

2. Ciężko było wywnioskować co miałeś na myśli ale z tego co tu pisze wszystko zrobiłem poprawnie, będzie podnosił 62+, identyfikował a potem sprzedawał te które nie spełniają wymagań.

3. Pewno się da, ale nie tak łatwo jak w Silkroad (o ile stąd ten tok myślenia), wątpię żeby ktokolwiek na forum umiał Ci pomóc w tej sprawie. Większość, w tym ja, korzysta z gotowych rozwiązań. Stworzenie profilu podobnego do rrrix zajęło by Ci sporo czasu, o ile w ogóle dałbyś rade zrobić coś podobnego.

4. W tym temacie masz profil rrrix, moim zdaniem najlepszy : http://www.mpcforum.pl/topic/871335-demonbuddy-plugins-profiles/

5. Tego nie wiem, wątpię żeby jakikolwiek profil wchodził bo to strata czasu.

6. To Twoja decyzja, może uda Ci się coś fajnego zrobić.

Źle zrobiony crack bota.

No wlasnie problem polega na tym, że robie dobrze cracka. Na poczatku avast mi blokował, nie potrafiłem go wyłaczyc, więc odinstalowalem. Wypakowałem patcha i demona od nowa, spatchowałem bez zadnych problemow, ale sie wylacza. Może być to wina patcha, którego wziąłem z jakięs nieznanej strony ;f? Lub tego, że nie zaktualizowałem diablo do konca(tej najnowszej aktualizacji), mam tylko do "grywalna"

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Dzięki Debiutant II.

Ano jadę na tym profilu od rixa, jeszcze tylo ustawienia muszę dopracować i będzie gitara. (chodzi o włazenie do jaskin otwieranie chestów i jakies takie pierdoły jak się uda - no i ofc spróbuje gdzieś wyczaić ustawienie do tych rare - jak te suwaki poprzesuwać - na razie nie zmieniałem.)

Pozd

Opublikowano

No wlasnie problem polega na tym, że robie dobrze cracka. Na poczatku avast mi blokował, nie potrafiłem go wyłaczyc, więc odinstalowalem. Wypakowałem patcha i demona od nowa, spatchowałem bez zadnych problemow, ale sie wylacza. Może być to wina patcha, którego wziąłem z jakięs nieznanej strony ;f? Lub tego, że nie zaktualizowałem diablo do konca(tej najnowszej aktualizacji), mam tylko do "grywalna"

Pobierz wszystko z pierwszego postu, zrób według opisu i nie ma prawa nie działać. Oczywiście wymagane są NetFramework 4.0.

Opublikowano

Pobierz wszystko z pierwszego postu, zrób według opisu i nie ma prawa nie działać. Oczywiście wymagane są NetFramework 4.0.

Do sciągniecia jest tylko 1 rzecz - demonbuddy. Czy o czyms zapomnialem? Netframework 4.0 oczywiscie mam, jak i inne programy niezbedne do uruchomienia bota

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Do sciągniecia jest tylko 1 rzecz - demonbuddy. Czy o czyms zapomnialem? Netframework 4.0 oczywiscie mam, jak i inne programy niezbedne do uruchomienia bota

Pobierasz tylko bota z pierwszego postu (link u samej góry), on jest bez folderu BuddyPatch 2.1(1), którego pobierasz z (link od marcina z 1 postu, tam jest zawartość z poprzednią wer. bota):

http://speedy.sh/5Xuyq/Moja-Kopia.rar

Potem robisz crack tak jak opisane jest w 1 poście. Wybierasz oczywiście offset Demonbuddy_14633.

Opublikowano

Ok działa wielki dzieki:). Ale mam problem, bo czasami totalniez dupy zaczyna sie cofac ipozniej znowu idzie do przodu, a czasami bloknie sie na przeszkodzie i wtedy tez dupa ;x. Da sie cos z tym zrobic? I gram barbem ww, jest jakis lepszy build na bota dla barby?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ok działa wielki dzieki:). Ale mam problem, bo czasami totalniez dupy zaczyna sie cofac ipozniej znowu idzie do przodu, a czasami bloknie sie na przeszkodzie i wtedy tez dupa ;x. Da sie cos z tym zrobic? I gram barbem ww, jest jakis lepszy build na bota dla barby?

Cofania się np. w podziemiach nie usuniesz, tak już te profile są zrobione i cięzko to wyeliminować. Przeszkody powinien rozwalać, ale czasem zacina się w miejscu gdzie nie ma przeszkody (na jakiejś scianie itp), wtedy bot używa opcji unstack i to powinno pomoć. Poobserwuj bota, możliwe ze zauwazysz jak to dziala.

Co do ww buildu, używam od początku, nie sugeruje zmian, bot dobrze sobie z nim radzi.

Opublikowano

Cofania się np. w podziemiach nie usuniesz, tak już te profile są zrobione i cięzko to wyeliminować. Przeszkody powinien rozwalać, ale czasem zacina się w miejscu gdzie nie ma przeszkody (na jakiejś scianie itp), wtedy bot używa opcji unstack i to powinno pomoć. Poobserwuj bota, możliwe ze zauwazysz jak to dziala.

Co do ww buildu, używam od początku, nie sugeruje zmian, bot dobrze sobie z nim radzi.

Jak dla mnie to ww używa totalnie idiotycznie, lata w kółko i mało zabija, jak tylko ma troche furii, to od razu ja wykorzystuje na tornado. Btw da sie zrobić jakąs hierarchie mobow? Np. żeby goblina bił peirwszego czy cos, bo już kilka razy dał mu uciec, walac biale moby : (

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Jak dla mnie to ww używa totalnie idiotycznie, lata w kółko i mało zabija, jak tylko ma troche furii, to od razu ja wykorzystuje na tornado. Btw da sie zrobić jakąs hierarchie mobow? Np. żeby goblina bił peirwszego czy cos, bo już kilka razy dał mu uciec, walac biale moby : (

Treasuer Goblins: Kamikaze, lepiej od tego nie ustawisz. Ja polecam profil rrrix, działa zajebiście. Problem często blokowanie może powodować zła rutyna, dla rrrix rekomendowana trinity rutine, śmiga świetnie.

Opublikowano

Ma ktoś całą paczkę z botem? Męczę się już z 5h żeby go zrobić, ale to sie nie zpatchuje i wyskakuję error.. Jeśli ktoś ma paczkę to byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Treasuer Goblins: Kamikaze, lepiej od tego nie ustawisz. Ja polecam profil rrrix, działa zajebiście. Problem często blokowanie może powodować zła rutyna, dla rrrix rekomendowana trinity rutine, śmiga świetnie.

A jak zmienić rutyne? Nie moge za cholere znalesc takiej opcji;f. Btw da sie zrobić, że gdy zminimalizuje d3, to bot dalej leci(żeby gra sie nie pauzowala)

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...