Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziekuje za pomoc smiga. tylk jeszcze co zrobic zeby nie wracal sie cała plansze do samego poczatku i dopiero wtedy sie tp na inna plansze:/

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziekuje za pomoc smiga. tylk jeszcze co zrobic zeby nie wracal sie cała plansze do samego poczatku i dopiero wtedy sie tp na inna plansze:/

Z tym nic nie zrobisz, w każdej aktualizacji to poprawiają i przeważnie jest trochę lepiej,ale do końca jeszcze tego nie naprawili.

Opublikowano

Dzięki za info postaram się jeśli nie dostanę po dzisiejszych pracach administracyjnych bana :) a przynajmniej najpierw poszukam wszystkich elementów i wprowadzę ...

mój atom plugin przy próbie ustawiania się wywala :) więc coś z nim nie jest ok :D

Opublikowano

Witam. A więc konfiguruję bota krok po kroku jak to było opisane w pierwszym poście. Bot ładnie patchowany, wszystko się uruchomiło bez problemu, jednak nie mam żadnych pluginów do skonfigurowania, tak jak to jest opisane w instrukcji. Starałem się szukać po stronach tematu, ale cięzko coś znaleźć w 84str.

Ok pobrałem plugin Trinity 1.7.2.6 z forum bota. Jednak skąd wziąć drugiego plugina? Nie mogę go tam odnaleźć

OK wszystko działa, bot śmiga. Jednak po jakimś czasie postać staje w miejscu, co robić ? Próbowałem kilku profili i na każdym to samo

Opublikowano

Zainstalowałem sobie właśnie najnowszą wersje bota, pobrałem pluginy i waypointy. Chcę zacząć botować, tylko mam jeden problem, mianowicie nie mogę wybrać trinity routine, w ogóle nie ma go na liście. Czemu?

Opublikowano

A więc. Jestem po pierwszej godzinie z botem. Troche go poobserwowałem. Mam kilka pytań.

Czy profil ACT 3 by rrix + Trinity Routine nadaje się do w miare szybkiego nabijania expa na paragony ? Czy są wydajniejsze profile ?

Występuje u mnie także pewien problem. Mianowicie postać gdy tylko zauważy kapliczkę, biegnie po buffa. Często przedziera się przez hordy przeciwników, aby dobiec do kapliczki i czasem pada. Można to jakos wyeliminować, aby najpierw zabijał napotkanych wrogów, zbierał przedmioty a dopiero później brał buffa z kaplicy?

Po 3 śmierciach, bot zaprzestał pracy i wyszedł w grze do menu głównego. Gdzie ustala się limit na zgony bo już się w tym wszystkim pogubiłem.

Jeszcze jest kwestia wybrania Routine. Mianowicie ładuje profil, klikam START i nie wyświetla mi się okienko z jej wyborem. Było tak tylko za pierwszym razem.

Planuję zapuścić bota na noc, chciałbym uzyskać jak najlepsze efekty, abym nie musial co pół godziny wstawać i zaglądać czy wszystko jest okej. Jeżeli macie jakieś rady i możecie mi z tymi kwestiami pomóc to bardzo bym prosił. Dzięki

Opublikowano

Zainstalowałem sobie właśnie najnowszą wersje bota, pobrałem pluginy i waypointy. Chcę zacząć botować, tylko mam jeden problem, mianowicie nie mogę wybrać trinity routine, w ogóle nie ma go na liście. Czemu?

Nie wiem którą paczkę pobraleś ale jak weżmiesz paczuszke -- odemnie costam cośtam (post Debiutant III) z pierwszego posta na dole (dokładnie too -- http://speedy.sh/sSqHC/BuddyPatch-2.1-1.rar) to po sciągnieciu i rozpakowaniu w katalogu rutines bedzie trinityroutine - skopij do siebie w ten sam katalog a w ustawieniach bota wykasuj ten co uzyles czyli default luc cos podnego wowczas po nacisnieciu strat pokaze ci sie wybur rutingu i wybiezesz trinity - jak bedzie peoblem zapodam fotki - co i jak - ale najpierw obiadek :)

Przepraszam za kopiowanie i wstawianie cudzych linków.

Opublikowano

Witam serdecznie miałem dosyć starą wersję bota dlatego postanowiłem pobrać nową wersję.

Na start wywaliłem starego bota do kosza poczym pobrałem i zpachowałem nowego.

Po uruchomieniu byłem zadowolony ,że dodano nowe mini opcje loot'a itp.

Niestety bot mi niedziała...

Cały czas (non-stop) wczytuje profil "Loaded profile"

czasem wywali "[17:42:56.375 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile."

i tak bez przerwy...

Po załądowaniu "routie" np trinity przy natepnym odpaleniu bot się już o to nie pyta tak jak wcześniej.

Bardzo proszę o pomoc co mogę z tym zrobić ?

[17:46:28.533 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[17:46:28.533 N] Game joined, Resetting profile caches.
[17:46:28.818 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[17:46:28.996 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[17:46:29.246 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[17:46:29.246 N] Game joined, Resetting profile caches.
[17:46:29.534 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[17:46:29.719 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[17:46:29.975 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[17:46:29.975 N] Game joined, Resetting profile caches.
[17:46:30.261 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[17:46:30.457 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[17:46:30.710 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[17:46:30.710 N] Game joined, Resetting profile caches.
[17:46:31.000 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

Cały czas to samo :(

Opublikowano

Witam serdecznie miałem dosyć starą wersję bota dlatego postanowiłem pobrać nową wersję.

Na start wywaliłem starego bota do kosza poczym pobrałem i zpachowałem nowego.

Po uruchomieniu byłem zadowolony ,że dodano nowe mini opcje loot'a itp.

Niestety bot mi niedziała...

Cały czas (non-stop) wczytuje profil "Loaded profile"

czasem wywali "[17:42:56.375 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile."

i tak bez przerwy...

Po załądowaniu "routie" np trinity przy natepnym odpaleniu bot się już o to nie pyta tak jak wcześniej.

Bardzo proszę o pomoc co mogę z tym zrobić ?

[17:46:28.533 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

[17:46:28.533 N] Game joined, Resetting profile caches.

[17:46:28.818 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

[17:46:28.996 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.

[17:46:29.246 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

[17:46:29.246 N] Game joined, Resetting profile caches.

[17:46:29.534 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

[17:46:29.719 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.

[17:46:29.975 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

[17:46:29.975 N] Game joined, Resetting profile caches.

[17:46:30.261 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

[17:46:30.457 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.

[17:46:30.710 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

[17:46:30.710 N] Game joined, Resetting profile caches.

[17:46:31.000 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix

Cały czas to samo :(

Może pomoże wybrać reczne ładowanie profilu - ze wskazaniem na ---> Act3 by rrrix START_HERE

Opublikowano

Może pomoże wybrać reczne ładowanie profilu - ze wskazaniem na ---> Act3 by rrrix START_HERE

Klikam na Load i wybieram profil (niepomaga) :(

Opublikowano

A więc. Jestem po pierwszej godzinie z botem. Troche go poobserwowałem. Mam kilka pytań.

Czy profil ACT 3 by rrix + Trinity Routine nadaje się do w miare szybkiego nabijania expa na paragony ? Czy są wydajniejsze profile ?

Występuje u mnie także pewien problem. Mianowicie postać gdy tylko zauważy kapliczkę, biegnie po buffa. Często przedziera się przez hordy przeciwników, aby dobiec do kapliczki i czasem pada. Można to jakos wyeliminować, aby najpierw zabijał napotkanych wrogów, zbierał przedmioty a dopiero później brał buffa z kaplicy?

Po 3 śmierciach, bot zaprzestał pracy i wyszedł w grze do menu głównego. Gdzie ustala się limit na zgony bo już się w tym wszystkim pogubiłem.

Jeszcze jest kwestia wybrania Routine. Mianowicie ładuje profil, klikam START i nie wyświetla mi się okienko z jej wyborem. Było tak tylko za pierwszym razem.

Planuję zapuścić bota na noc, chciałbym uzyskać jak najlepsze efekty, abym nie musial co pół godziny wstawać i zaglądać czy wszystko jest okej. Jeżeli macie jakieś rady i możecie mi z tymi kwestiami pomóc to bardzo bym prosił. Dzięki

Czy ty czytałes post 1 -- Debiutant III - napisał w nim min. " Odnośnie wyjaśnienia ustawień bota , dlaczego wychodzi z gry po DEAD

Za to odpowiada plugin RadsAtom

*DEATH HANDLING

-Next profile - bot zmieni profil po ilości deadów wpisanych w tym polu

-leave game-bot wyjdzie z gry po ilości deadow wpisanych w tym polu "

Klikam na Load i wybieram profil (niepomaga) :(

Dobra ja jestem tu tylko początkujący - ale jak rozumniem - bo zdaje sie jest taka obcja ze mozna sciągnąc z pierwszego posta całego budiego juz zcracowanego - plik rar - jakos wyzej go linkowalem - i on powinien działeć -- ( co prawada ja sciągnołęm tego z pierwszego posta - czystego nie spaczowanego - a resztę dograłem z z tego rara - po spatchowaniu działa suer.)

Tuta odświerzam -- autorem posta jest Lukasz81 :

Jeśli ma ktoś jeszcze problem z odpaleniem Bota po Patchu 1.0.7 to pomogę bo mam trochę czasu :)

1. Pobierzcie paczkę która jest w pierwszym poście i ją rozpakujcie.

http://speedy.sh/5eKyq/nwe.rar

2. Pobieracie najnowsze GilesTrinity z dodanymi już Demonicznymi Esencjami z forum DB:

http://www.thebuddyf....7.2.1.zip.html

3. Rozpakowujecie go i folder GilesTrinity kopiujecie do (na wszelki wypadek usuńcie najpierw stary folder GilesTrinity ze ścieżki niżej i dopiero skopiujcie tam ten ściągnięty):

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> Plugins"

4. Ściągacie nowy QuestTools z forum DB:

http://www.thebuddyf...-1.3.2.zip.html

-rozpakowujecie go i folder QuestTools kopiujecie do (na wszelki wypadek usuńcie najpierw stary folder QuestTools ze ścieżki niżej i dopiero skopiujcie tam ten ściągnięty):

5. Następnie ściągamy profil Act 3 Inferno by rrrx z forum DB:

http://www.thebuddyf...ix-1.3.zip.html

- rozpakować go i skopiować do:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> Profiles"

6. Ściągacie nowy Routlines z forum DB:

http://www.thebuddyf...e-v1.1.zip.html

-Rozpakowujecie go i zmieniacie nazwe pliku "Trinity.cs" na "TrinityRoutine.cs", po czym kopiujecie go do i nadpisujecie:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> Routines --> TrinityRoutine"

7. Wchodzicie do:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> BuddyPatch 2.1(1) i odpalacie plik --> BuddyPatch2.exe

8. Na górze w Offsets file wybierzcie plik "Demonbuddy_14633.dat", który znajduje się w:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> BuddyPatch 2.1(1) --> LatestOffsets"

9. I klikacie Patch, wyskoczy okno pytające o plik startowy DemonBuddy. Wybieracie go z:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> Demonbuddy.exe"

10. Zamykacie program patchujący.

11. Po tym nasz Bot jest gotowy do działania :) Nie zapomnijcie zaznaczyć w Bocie w zakładce Plugins

-QuestTool

-Trinity

-DestroyBarricades

Inne pluginy to już wasza decyzja, jak te 3 włączycie bot musi śmigać :)

Ps. Napisałem to bo rozumiem marcina jak za każdym razem musi wszystko od nowa tłumaczyć więc opisałem to w sposób aby nawet laik dał rade (mam nadzieję) :)

pozdrawiam,

Łukasz

Opublikowano

Czy ty czytałes post 1 -- Debiutant III - napisał w nim min. " Odnośnie wyjaśnienia ustawień bota , dlaczego wychodzi z gry po DEAD

Za to odpowiada plugin RadsAtom

*DEATH HANDLING

-Next profile - bot zmieni profil po ilości deadów wpisanych w tym polu

-leave game-bot wyjdzie z gry po ilości deadow wpisanych w tym polu "

Dobra ja jestem tu tylko początkujący - ale jak rozumniem - bo zdaje sie jest taka obcja ze mozna sciągnąc z pierwszego posta całego budiego juz zcracowanego - plik rar - jakos wyzej go linkowalem - i on powinien działeć -- ( co prawada ja sciągnołęm tego z pierwszego posta - czystego nie spaczowanego - a resztę dograłem z z tego rara - po spatchowaniu działa suer.)

Tuta odświerzam -- autorem posta jest Lukasz81 :

Jeśli ma ktoś jeszcze problem z odpaleniem Bota po Patchu 1.0.7 to pomogę bo mam trochę czasu :)

1. Pobierzcie paczkę która jest w pierwszym poście i ją rozpakujcie.

http://speedy.sh/5eKyq/nwe.rar

2. Pobieracie najnowsze GilesTrinity z dodanymi już Demonicznymi Esencjami z forum DB:

http://www.thebuddyf....7.2.1.zip.html

3. Rozpakowujecie go i folder GilesTrinity kopiujecie do (na wszelki wypadek usuńcie najpierw stary folder GilesTrinity ze ścieżki niżej i dopiero skopiujcie tam ten ściągnięty):

4. Ściągacie nowy QuestTools z forum DB:

http://www.thebuddyf...-1.3.2.zip.html

-rozpakowujecie go i folder QuestTools kopiujecie do (na wszelki wypadek usuńcie najpierw stary folder QuestTools ze ścieżki niżej i dopiero skopiujcie tam ten ściągnięty):

5. Następnie ściągamy profil Act 3 Inferno by rrrx z forum DB:

http://www.thebuddyf...ix-1.3.zip.html

- rozpakować go i skopiować do:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> Profiles"

6. Ściągacie nowy Routlines z forum DB:

http://www.thebuddyf...e-v1.1.zip.html

-Rozpakowujecie go i zmieniacie nazwe pliku "Trinity.cs" na "TrinityRoutine.cs", po czym kopiujecie go do i nadpisujecie:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> Routines --> TrinityRoutine"

7. Wchodzicie do:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> BuddyPatch 2.1(1) i odpalacie plik --> BuddyPatch2.exe

8. Na górze w Offsets file wybierzcie plik "Demonbuddy_14633.dat", który znajduje się w:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> BuddyPatch 2.1(1) --> LatestOffsets"

9. I klikacie Patch, wyskoczy okno pytające o plik startowy DemonBuddy. Wybieracie go z:

"nwe --> Demonbuddy 1.0.1353.300 --> Demonbuddy.exe"

10. Zamykacie program patchujący.

11. Po tym nasz Bot jest gotowy do działania :) Nie zapomnijcie zaznaczyć w Bocie w zakładce Plugins

-QuestTool

-Trinity

-DestroyBarricades

Inne pluginy to już wasza decyzja, jak te 3 włączycie bot musi śmigać :)

Ps. Napisałem to bo rozumiem marcina jak za każdym razem musi wszystko od nowa tłumaczyć więc opisałem to w sposób aby nawet laik dał rade (mam nadzieję) :)

pozdrawiam,

Łukasz

Dzięki wielkie teraz działa.

Przyczyną była nowa wersja BoT'a

Ta wersja którą dałeś jest starsza i wyskakuje opcja uploadu przy starcie ale działa w 100% (narazie).

Dzięki za Pomoc.

Opublikowano

Ok większość problemów z botem rozwiązałem. Został jeszcze tylko jeden. Mianowicie po konfiguracji bota i wciśnięciu przycisku START nie pojawia się okienko dotyczące wyboru ROUTINES, tak jak to było w przypadku pierwszego odpalenia bota. Niby wszystko chodzi ładnie i bot pracuje jak powinien, no ale dalej nie wiem jaką Routine wybiera bot.

I takie pytanie głównie do użytkowników tego forum, którzy używają bota. Czy dostaliście kiedykolwiek bana, lub znacie osobę, której konto zostało zbanowane za tego bota? Wiem, iż na to nie ma reguły i że trzeba się wystrzegać update'ów i prac technicznych na serwerze. Pytam po prostu z czystej ciekawości.

Przepraszam z góry za wszystkie niedoczytania z mojej strony i za to jeśli moje pytania się powtarzały we wcześniejszych odpowiedziach. Ale ciężko jest przejść przez 85 stron i wyłapać wszystkie potrzebne informacje.

Opublikowano

w najnowszym db chyba tak jest że sam wybiera Routines. Na głównym panelu masz settings ze strzałka, klikasz na nią i wybierasz bot. Pojawi Ci się okno z czterema ramkami. Interesuje Cie 2 po lewej stronie "misc" a tam ujrzysz taki napis "last uset routine Trinity" :)

Opublikowano

w najnowszym db chyba tak jest że sam wybiera Routines. Na głównym panelu masz settings ze strzałka, klikasz na nią i wybierasz bot. Pojawi Ci się okno z czterema ramkami. Interesuje Cie 2 po lewej stronie "misc" a tam ujrzysz taki napis "last uset routine Trinity" :)

A więc mam tam wpisaną całkiem inną Routine (Belephor-all-in-one). Jest możliwość zmiany w nowej wersji ręcznie tejże Routine ?. Klikam na strzałkę obok settings, wybieram Combat Routine i nic się nie pojawia. Żadnego wyboru

Opublikowano

przekopiuj z folderu routine "belephor-all-in-one" na pulpit. i sprawdź co wtedy się będzie działo. Ja zostawiłem tylko folder "TrinityRoutine" i wszystko działa.

Opublikowano

A więc używając Trinity Routine po starcie bota gdy postać wchodzi na teleport gra rozłącza się z serwerem i wychodzi do menu głównego, czasem wyłącza się całkiem. Musiałem przywrócić ustawienie domyślne, aby znowu bot działał, jednak cały czas chodzi na "Belephor-all-in-one". Mam wrażenie, że Trinity Routine będzie lepsze, gdyż na tym moja postać dosyć często pada na Inferno MP0

Wizzard

160K DPS Unbuffed / 205K DPS Buffed

~700/750 All Res

Problem polega na tym, że często, zamiast najpierw zabić moby, leci do kapliczki po buffa. Wtedy otacza mnie duża ilość mobów + elita i kończy się to śmiercią.

Opublikowano

A więc używając Trinity Routine po starcie bota gdy postać wchodzi na teleport gra rozłącza się z serwerem i wychodzi do menu głównego, czasem wyłącza się całkiem. Musiałem przywrócić ustawienie domyślne, aby znowu bot działał, jednak cały czas chodzi na "Belephor-all-in-one". Mam wrażenie, że Trinity Routine będzie lepsze, gdyż na tym moja postać dosyć często pada na Inferno MP0

Wizzard

160K DPS Unbuffed / 205K DPS Buffed

~700/750 All Res

Problem polega na tym, że często, zamiast najpierw zabić moby, leci do kapliczki po buffa. Wtedy otacza mnie duża ilość mobów + elita i kończy się to śmiercią.

1. Pobierz najnowszą wersje Trinity. Usuń starą z folderu "plugins" i wstaw nową.

2. Pobierz trinityroutine 1.1. Uzuń wszystko z folderu "routines" i wklej to co pobrałeś

3. Jak chcesz biegać na rrrix pobierz najnowszą wersję 1.5. Usuń wszystko z folderu "profiels" i wklej to co pobrałeś

4. Pobierz questtools 1.3.3. Wklej go do folderu "plugins"

5. Nie zapomnij zaznaczyć tych pluginów w programie >zakładka "plugins"

Z takim dps i resami to w ogóle nie powinien padać na mp0. Poszukaj na stronie db w "guides" jakie skille powinieneś ustawić i powinno śmigać.

ps. nie nadpsuj starych plików tylko je wyrzucaj i wstawiaj nowe, unikniesz w ten sposób błędów w programie

Opublikowano

Wielkie dzięki. Zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko teraz działa bardzo dobrze.
Dalej mam natomiast problem z padaniem na mp0. Czasem w runie nie padnie w ogóle, a czasem aż 3/4 razy. Głównie chodzi o to, iż postać najpierw idzie zebrać jakiś item z ziemi, lub wziąć buffa z kapliczki. Nie zwraca wtedy za bardzo uwagi na moby i elity, których czasem jest pełno. Postaram się wyłączyć w bocie zbieranie buffa z kapliczek i zobaczę czy pomogło.

Mam jeszcze jedno pytanie. Twórcy kilku sprawdzonych przeze mnie profili pisali, iż osiągają na nich 500/600k golda na godzinę i około 40kk expa na godzinę na mp0. Mnie się udaje osiągnąć jedynie połowę z tych statystyk. Możliwe, że grają oni całkiem inną klasą postaci z całkiem innym buildem i dlatego statystyki moje różnią się od podanych ?

Ustawiłem wczoraj godzinną sesję przez którą zrobiło 3/4 runy. Na jeden run postać zbierała około 112k golda co dało prawie 400k golda na godzinę, a także jakieś 25kk expa przez całą godzinę. Jak sprawić, aby statystyki były porównywalne z tymi, o których piszą twórcy profili ?

Opublikowano

Wielkie dzięki. Zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko teraz działa bardzo dobrze.

Dalej mam natomiast problem z padaniem na mp0. Czasem w runie nie padnie w ogóle, a czasem aż 3/4 razy. Głównie chodzi o to, iż postać najpierw idzie zebrać jakiś item z ziemi, lub wziąć buffa z kapliczki. Nie zwraca wtedy za bardzo uwagi na moby i elity, których czasem jest pełno. Postaram się wyłączyć w bocie zbieranie buffa z kapliczek i zobaczę czy pomogło.

Mam jeszcze jedno pytanie. Twórcy kilku sprawdzonych przeze mnie profili pisali, iż osiągają na nich 500/600k golda na godzinę i około 40kk expa na godzinę na mp0. Mnie się udaje osiągnąć jedynie połowę z tych statystyk. Możliwe, że grają oni całkiem inną klasą postaci z całkiem innym buildem i dlatego statystyki moje różnią się od podanych ?

Ustawiłem wczoraj godzinną sesję przez którą zrobiło 3/4 runy. Na jeden run postać zbierała około 112k golda co dało prawie 400k golda na godzinę, a także jakieś 25kk expa przez całą godzinę. Jak sprawić, aby statystyki były porównywalne z tymi, o których piszą twórcy profili ?

Spróbuj zagrać na wyzszym mp, masz aż 200k dps, wiec nie powinenes miec problemu na mp2-3 z szybkim runem. W dodatku mozesz zmienic profil, na glownym forum demonbuddiego jest alkaier run, ale niestety u mnie, obojetnie na jakiej rutynie nie działą poprawnie, co chwile sie buguje : (

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Właśnie teraz leci na Alkaizer. MP2/3 ? Spoko. Jednak najpierw muszę wyeliminować śmierć mojej postaci na mp0, co dzieje się dosyć często a nie powinno.

Opublikowano

Mam takie pytanie jak mam z deka starszą wersję i działa prawie spoko mi bot to mogę nacisnąć na Upload (zpaczować bota) i znowu wgrać tego craca 2.2(1) czy jakoś tak ? :)

Bedzie wtedy wszytko śmigało ? :)

Opublikowano

Czy starsze wersje bota są jakoś bardziej podatne na wykrycie co wiąże się ze zbanowaniem konta ?

DemonBuddy ingeruje w kod gry ?

Czy jeżeli odpaliłem bota np dzisiaj i nigdy więcej go nie włącze to jest prawdopodobieństwo, że mógłbym dostać bana np za miesiąc ?

Czy chodzi tutaj bardziej o to, że Blizzard robi wgląd w statystyki graczy i botuje ludzi np na podstawie farmionego golda ?

Gdyż wiadomo, że żaden człowiek nie jest maszyną i nie jest w stanie uzbierać kilkadziesiąt milionów złota w odstępie kilku dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...