Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa wam bot bo mi chodził prawidłowo przez ostatnie 2 dni a dzisiaj co chwile wywala go i ten eror zeby cos do bliza wyslac ;/

Podpinam się pod pytanie. Bot zaczął co jakiś czas wywalać error. Pojawia się okno z raportem, który można wysłać do Blizzarda.

Przypominam także o nadchodzących pracach technicznych na serwerach. Środa 5:00 do 11:00 :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podpinam się pod pytanie. Bot zaczął co jakiś czas wywalać error. Pojawia się okno z raportem, który można wysłać do Blizzarda.

Przypominam także o nadchodzących pracach technicznych na serwerach. Środa 5:00 do 11:00 :)

Czyli jak sie podłączasz do pytania to u Ciebie tak samo ;d to sie nie przejmuje ;d

Opublikowano

Dobra -- Jak wszyscy to wszyscy - w niedziele po poludniu wywalil error juz - poniedzialek - error - wtorek error - mysle sobie ca ja kurde tam na ustawiałem - . Czekamy więc na cos nowego czyli upgrade .

Opublikowano

A mi smiga elegancko wszystko, miałem na początku problemy z tym errorem . Ale po czasie jakos samo się nie wiem czy naprawiło w każdym bądź razie smigczy i jest git.

Mam jedno pytanie, jak często są aktualizacje bota ? co patch w diablo czy po prostu deamonbuddy robi to w własnym zakresie ??

Opublikowano

NOwy patch blizza blokuje buddego ?? Bo wyskakuje mi info ( mam odpalone d3 ) przy próbie odpalania " pierw odpal D3... " ktoś coś wie co zrobić by biegał czy narazie cisza na ten temat ??

Opublikowano

Czego update ?? Buddego czy diablo... Kolega przesłał mi coś co ma pomóc ( patch na naszego buddego... ) jak wrócę z pracy to sprawdzę czy zadziała

Opublikowano

mam pytanko jak ustawic zeby srchont hasal bo zapomnialem jak to wtedy ustawialem

mam pytanko jak ustawic zeby srchont hasal bo zapomnialem jak to wtedy ustawialem

ok sprawa nieaktualna dalem rade

Opublikowano

Ja niby spatchowałem ale przy logowaniu bot się zacina.. hmm.. może ktoś napisać jak dokładnie spatchować tego bota ?

co znaczy zacina ??

Opublikowano

Widzę , że mnie wyprzedziłeś :D .... mimo wszystko dodałem to do 1 postu , wraz z nową wersją patchera .2.2, bo widzę że u Ciebie dalej 2.1....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

1. Jaki jest key do loginu bo coś się popsuło, przeglądnąłem 43 strony i nie znalazłem.

2. Jakie ustawienia bota żeby nie sprzedawał wszystkich żółtych itemów (dobre odkładał) ?

3. Włączam bota i nie może znaleźć gry każe włączyć D3 a następnie ponownie włączyć bota, włączałem tak jak było napisane próbowałem na zmianę i tak dalej, ale nic nie pomaga (wczoraj działał).

:)

Opublikowano

Mam maly problem: wczesniej tzn, przed up`em ustawialem sobie Loot radius:200 / kill radius:100 i wszystko fajnie smiga, a teraz ustawiam sobie tak samo lecz nie wiem czemu automatycznie zmienia mi na loot radius:30 / kill:25. Mozna jakos temu zaradzic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Please start Diablo III before attempting to start the bot
Cały czas mi to wyskakuje co zrobilem zle?? Do wczoraj bot smigal az milo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...