Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To poda ktoś paczke?

Na 41 stronie na dole Witek dał link do swojego folderu z botem. Prawdpodoobnie nie bedzie ci działac, ale użyj jego patcha do twojego bota i powinno działac(ja tak mialem)

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ja mam takie pytanie bo dawno mnie tu nie bylo i wyszło pare patchy ściągłem bota i wyskakuje login co mam wpisać żeby działało ?

Opublikowano

Ja mam takie pytanie bo dawno mnie tu nie bylo i wyszło pare patchy ściągłem bota i wyskakuje login co mam wpisać żeby działało ?

Musisz przeczytać chociaż kilka stron tematu bo pytanie jest cykliczne.

Opublikowano

Jak dobrze z patchowałeś to nic nie wpisujesz, bo jest już wpisane 1234 i klikasz login

Opublikowano

wybaczcie a czy ten bot dziala pod mnicha bo tego niedoczytalem wiem ze glupie pytanie no ale lepiej zapytac bo o czarce sie doczytalem pozdrawiam

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego bot nagle przestał mi się uruchamiać tzn wciskam login i okienko z gra miga i nic sie nie dzieje albo okienko z DB znika ?

Opublikowano

@dinos78

Bot działa niezależnie od jakiej postaci , płeć postaci też nie gra roli :)

@rad11

spatchuj jeszcze raz.............

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Marcin mam starego offseta a kiedy sciagam DB z linku z 1 strony to nie ma tam wogole folderu buddy patcha

Opublikowano

Tak ściagnąłem patch poszedl ale caly czas flashuje i nic sie nie dzieje ponawiam patchowanie i to samo caly czas :/

Opublikowano

Panowie :D a dokładniej Marcin... mam 2 problemy w moim Gepardzie CHesterze ( tak nazwałem z kolegami bota od Cheatowania ... )

1. Problem znany i chyba nierozwiązany to wywalanie z okienkiem do blizza ... wie już ktoś jak to rozwiązać bo szkoda mi strat czasu kiedy idę do pracy a tu sru i po 1h biegania jest błąd i koniec zabawy....

2. Mój barb to tchórz albo d...l przykładem jest to iż w jednej z lokazji serca grzechu gdzie są te automatyczne dmuchacze ognia robi bieganinę pomiędzy jednym a drugim w lini prostej nie ruszając się dalej wygląda to doś komicznie ale z drugiej strony troszkę mnie to niepokoii bo potrafi tak robić do 3min !!!! raz w jedną raz w drugą i nie wiem czemu tak robi tracąc czas.

Pozdrawiam i mam nadzieję że napisałem zrozumiale bo ostatnio się łapię na tym że dużo informacji wysyłam słownie ale nie wiele jest poprawnie sformułowanych :D za co przepraszam

Opublikowano

Panowie :D a dokładniej Marcin... mam 2 problemy w moim Gepardzie CHesterze ( tak nazwałem z kolegami bota od Cheatowania ... )

1. Problem znany i chyba nierozwiązany to wywalanie z okienkiem do blizza ... wie już ktoś jak to rozwiązać bo szkoda mi strat czasu kiedy idę do pracy a tu sru i po 1h biegania jest błąd i koniec zabawy....

2. Mój barb to tchórz albo d...l przykładem jest to iż w jednej z lokazji serca grzechu gdzie są te automatyczne dmuchacze ognia robi bieganinę pomiędzy jednym a drugim w lini prostej nie ruszając się dalej wygląda to doś komicznie ale z drugiej strony troszkę mnie to niepokoii bo potrafi tak robić do 3min !!!! raz w jedną raz w drugą i nie wiem czemu tak robi tracąc czas.

Pozdrawiam i mam nadzieję że napisałem zrozumiale bo ostatnio się łapię na tym że dużo informacji wysyłam słownie ale nie wiele jest poprawnie sformułowanych :D za co przepraszam

Użyj może najnowszego trinity 1.7.2.6, combat routines (trinity 1.1); Nie wiem jakiego profilu używasz ja jadę na a3 by rrrix (1,5 najnowsza wersja + 1.3.3 questtool). Do tego korzystam z atoma.

I oczywiście najnowszy bot .302

Do tego możesz uruchomić instalera (folder bot>help), może programy wymagają reinstalacji do poprawnego działania.

ps. ogranicz pluginy do niezbędnych (ja używam 3), zmniejsz w ustawieniach gry wszystkie parametry, by gra jak najmniej obciążała komputer

Opublikowano

Witajcie!

Problem z wywalaniem gry i pojawianiem się okienka do blizzarda był dość częsty. Czasem bot biegał 20min czasem 5h i zawsze gra sie wysypywała. Całkiem niedawno na moich oczach zginął mój barb. Plugin atom zaczął procedurę wychodzenia z obecnej gry. Odliczanie od 10 do 0 zakończyło się ... tak dokładnie wywaleniem z gry. Więc przestawiłem w atomie liczbę śmierci do zmiany profilu i gry z 2 na 20 i jak narazie wszystko działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...